Ne, demonas nuzude tik Dantes ir Vergilo motina, poto ju keliai issiskyre ir per DMC3 jie vel susitiko, paciam gale yra secrect cutscene kuri parodo, kad Vergilas del savo pasiputimo pagalvoja, kad jei jo tevas galejo tai ir jis nukaus kazkoki tai ten tamsos valdova [neprisimenu tiksliai] ir baigiasi tuo, kad jis ji uzvaldo ir dar su juo susikauna DMC1 zaidime....
Devil May Cry
Collapse
X
-
-
-
Kas liecia anime, tai zaidimo nezaidziau, o ir pradet ziuret taip pat nelabai traukia,,, gal kada nors, kada jau bus pilnai visas parodytas...Comment
-
Man kaip tik atrodo,kad eiliskumas eina toks: 3,1,2,4 jei klystu taisom..
(Devil May Cry has spawned a sequel (Devil May Cry 2) and a prequel (Devil May Cry 3))
prequel yra priesistore,sequel yra tesinys,kiek suprantu..
O Vergil'as trecioje dalyje kovesi lyg ir pries Mundus (kazkoks tamsos valdovas),pirmoje dalyje jis pasirodo kaip Nelo Angelo,pavaldus tam Mundusui,kuris ji uzvaldo,taigi Dante kaunas pries broli pirmoje dalyje 3 kartus,nugali ir tuo Vergilo istorija baigiasi..
Ir man atrodo,kad Animo istorija vyksta tarp 1 ir 2 zaidimu..Comment
-
DMC visa istorijos eiga: istorija prasideda nuo DMC noveles "Devil May Cry Volume 1", tada zaidimo dalys DMC3, DMC1, DMC anime, DMC4, DMC2, o DMC kita novele "Devil May Cry Volume 2" eina tarp DMC1 ir DMC2 zaidimo daliu, tiksliau apie ja negaliu pasakyt.. As labai daug domiuosi apie si zaidima ir esu labai didele jo fane, todel nemanau, kad mano informacija yra klaidinga, nes as daug kartu tikrinau, ziurejau, tikslinausi ^^The Path of Excess leads to the Tower of WisdomComment
-
Comment
-
Comment
-
Comment