Filmas man labiau patiko, nes serijose vietomis labai jau daug tos dramos ir apskritai vos ne vos ten tų kovos scenų temačiau... O va filmas visai kas kita (tik įgarsinimą nelabai kokį turėjau)
Blood +
Collapse
X
-
-
Pamaciau pirma serija - neuzkabino paziejau antra trecia...ketvirta ir atsibodo. Nieko gero nepasirode, tokie nerealus personazai, net neturiu kaip apibudint kodel nepatiko...tikejaus kazko daugiau keistesnio ir intelektualesnio. Kai kuriose situacijose akivaizdziai nusishneka....Comment
-
Pati istorija patiko, tik kad labai užtęstas... Jei nebūtų tiek daug dramatizuota ir kalbėta - būtų buvę įdomiau. Bei keletoje vietoje trūko logikos... Kas patiko, tai visų pirma muzika. labai įsiminė, o dar prie OST dirbo Hans Zimmer, tai išvis... Kitas patikęs dalykas buvo personažų vystymasis.Comment
-
Ziauriai patiko.
Vienu metu buvau droppinus, nes nepatinka ongoingus ziuret, neturiu kantrybes laukt, tai kury laika paprasciausiai neziurejau, iki visiskai neishleido jo.
Siaip keliose vietose pasirode siek tiek per uztestas, o ir pabaiga siek tiek nuvyle, beeeet.. vis vien gerulis toks, neatgrase tie dalykai nuo ziurejimo.
Todel -
5/5Comment
-
-
Comment
-
katik baiges žiurėti ši anime galiu pasakyti jog man jis patiko be abejo duodu 5/5 nors veiksmo buvo ir nedaug šis anime turėjo puikia istorija kuri man patiko. neturiu ka pridurtComment
-
grazus anime, o evil of darkness net aprasymo ziuriu nesugebi parasyt padoraus, pirmo epo galim nezet, nes jau aisku, kas ten bus aprasymas nulinis, o animas vertas pagyru, grazu.Paskutinis pakeitimas nuo Hugue De Watteau; 2009-01-12, 23:49.Comment
Comment