Tikrai pamenu, kad žiūrėjau kažkada (iki galo)... Bet net 50 epizodu??? Nuobodus ir užtestas...
Blood +
Collapse
X
-
Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpic -
šitą visus metus žiūrėjau. mjo.
Neeežinau, man tai nepatiko. Per daug užtęstas, Saia abelekaip skysta. O jau pabaiga... Šitiek prasikankinus žiūrint 50 serijų kažko įspūdingesnio norėjos.
Pliusai: opening songs! Išskyrus trečia. Ta niekaip neprilipo.
Haji. Įdomus personažas. Ir tik jis vienas patiko man. Hehe.
žodžiu tebūnie..eee..6/10Comment
-
Įspūdingas darbas, labai patiko. Iš pradžių prireikė laiko įsivažiuoti, bet po to žiūrėjau non-stop, tikrai įtraukė. Tiesa, kai kuriose vietose viskas buvo kiek per daug ištęsta, bet bendras įspūdis geras. Siužetas įtraukiantis ir įdomus, didelių logikos šuolių nebuvo, su istorija viskas kaip ir gerai. Tiesa, reikėjo kiek laiko įprasti prie tokių kruvinų scenų, pradžioje trečdalį laiko praleidau raukydamasi. Ypač po to, ką vargšeliui Riku padarė Diva...
Veikėjai neblogi, sudomino Haji, nors ir tylėjo kone visą laiką. Su Saya buvo problemų. Kažkuom ji man neįtiko. Pradžioje iš viso ji man nepatiko dėl savo neapsisprendimo. Tik pradėjo patikti - time skip ir enter robot Saya. Ir kai pagaliau vėl prie jos prisirišau - baigėsi animas. Problemų buvo. Diva... Šiaip gaila jos, ne jos kaltė, kad ji tokia tapo, bet gana sunku jos gailėtis po to, ką ji padarė Riku. Bet malonu, kad animo eigoje veikėjai vystėsi, mokėsi iš praeities klaidų ir nestovėjo toje pačioje vietoje. Į galą dauguma pasitaisė.
Piešimas gražus, bet kone labiausiai patikęs dalykas buvo muzika. OST tikrai nepakartojamas. Nenuostabu, kai nagus prikišo Hans Zimmer ir Mark Mancina. Muzika buvo laiku ir vietoje, kelios melodijos labai įsimintinos, žodžiu, didelis pliusas muzikai.
Pabaiga taip pat labai patiko. Geresnės ir nebūčiau sugalvojus. Taigi, didelių priekaištų neturiu, tad duodu 5/5. Kas nematė, siūlau pažiūrėti, bet jei po kokių 10 serijų nepatiks, tai ir nesikankinkite, nemanau, kad šis anime tiks ir patiks visiems.Comment
Comment