Anime įtraukė ir aš žiūrėjau su pasimėgavimu.Gera istorija,geras Divos dainavimas ir drama su tragedy kaip nekaip kartais primindavo apie save..mintis susijusi su Chevaliers irgi puiki,šitie veikėjei man siminė.Pradžia kažkaip nepaveikė,jau taip boring buvo,kad maniau jau neištversiu iki galo tas 50 serijas,bet laikui bėgant viskas stojo i savas vietas ir anime paliko įspūdį.Tie amerikonai su savo vyriasybė pastoviai esa susijusi su visokiausiais slaptais išradimais o japonams viska tenka tvarkyt .
Blood +
Collapse
X
-
-
Tik dabar sugalvojau perziureti, toks neblogas, tai daviau 3/5 , tik
Spoileris:pabaiga nuvyle,kai tik paminejo ta pazada laukiau kol ji mirs, taip ir nesulakiau, tie prisiminimai 100 kart kartojami irgi pabodo,o vargso broliuko iprievartavimas jau per daug :sick:Comment
-
toks awesome
ash net pirmo Opening'o daina ishmokau ~,.~
Hitomi Takahashi - Aozora No Namida
duodu +
Realj, gale verkiau. Tie mazi vaikuciai tokie utipu buvo.. Ir juos palikti dar.. ;//
Sjp, buvo tokiu neaiskumu, bet lbj patiko 4.5/5
P.S. Sis anime buvo mano pats pirmas ziuretas per PC. :3Paskutinis pakeitimas nuo Cere; 2010-04-09, 21:04.Comment
-
Pačios pirmos serijos tokios nuobodžios, kad kai kurias vietas prasukinėjau, o po to labai pradėjo žiūrėtis duodu 4/5 nes užkniso Sayo verkšlenimai ir vietomis per daug iš temtas siužetas. o Šiaip žiauriai patikoComment
-
Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Comment
-
Unreal~
Daug emociju sukeliantis anime. Kas antram ep'e galima apsizliumbt XDDD Kartai be rysio, bet labai kietas ir vertas demesio.^^ Ir Haji's savo elgesiu labai demesi patrauke <3 ypac pabaigoj.Comment
Comment