Le Portrait de Petit Cossette

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
    • 1318

Pažiūrėjau pirmą seriją ir tikrai likau sužavėta! O OST taipogi nepakartojamas. Mistika ir surealizmas tikrai fantastiški

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• slicKrox
      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
      • 2161

Nei baisus, nei įtemptas, nei intriguojantis, bet pateiktas tikrai labai nuostabiai. Pati atmosfera puikiai pateikta. Tiesa sakant, jei pats
      siužetas ir veikėjai dar būtų šiek tiek išvystiti, manau būtų vertas tikrai aukščiausių pagyrų.
      Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-07-25, 19:55.

Comment

• Paletė

Vis gi tikėjausi kažko geresnio.
        Mintis gera,bet norėjau kažkiek kitokio jos perteikimo.
        Bet muzika tai nuostabi.Ak,tas choras.Iki šiol klausau

Comment

• chibi_nemiga
          Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
          • 117

šiaip siurrealizmas man ne prie širdies. nežinau kodėl žiūrėjau. tikriausiai patraukė pavadinimas, piešimas.
          nes šiaip tai nieko ypatingo ten gal ir nebuvo. taip, Cossette graži. taip, melodijos irgi neblogos.
          bet tas faktas.... Cossette tą vaikinuką žiauriausiai kankino, o jis po to sako, kad su ja praleido maloniausias gyvenimo akimirkas... [ech, ta meilė.XD] ar aš neįsigilinau, ar tiesiog kažko nepamenu....
          bet kadanors pasižiūrėsiu dar kartą, normaliai sutelkus dėmesį, o ne fone. ir parašysiu čia savo galutinį įvertinimą.
          nesmerkit labai.
          XD

Comment

• Bagy
            Bagy-san

• 2008 05 24
            • 289

Ko norejau ta ir gavau, man labai patiko. Ir piesimas ir muzika, ir neiprasta istorija.

Comment

• zeo
              forumo idiotas
              • 2008 10 30
              • 152

kazkas istabaus, vien visas garso takelis ko vertas.

Comment

• Lutale
                Naujokas
                • 2008 10 27
                • 27

Labai sitas patiko.Istorija labai orginali,idomiaim atvaizduotas..

Comment

• Sloth
                  [SrX]

• 2007 09 14
                  • 277

Perziurejom, susizavejom, ant sasiuviniu cossette rasinejam, OST klausom... 9/10

Comment

• Cheshiro
                    uztat as balta ir pukuota

• 2007 09 23
                    • 110

sizofreniku, sadistu ir mazocistu gauja... proto broliai
                    Anime labai patiko, geletu kiek piesimas israiskingesnis ir detalesnis buti bet ir situo nesiskunzdiu. visa tokia pakyleta po jo jaucuos... nors motina praeidama gerus komentarus mete}}} 5/5 :}
                    Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Comment

• BaudejasX
                      zmogus be ateities...
                      • 2008 02 21
                      • 23

4/5, tas -1, net nzn uz ka tiesiog kazko truko pats net negaleciau tiksliai pasakyti ko tikrai lb idomiai padarytas anime, ypac istrigo piesimas, muzika bei pora epizodu (kuriuos kartais noredavosi net atsukti). Tik norejau paklausti kaip butent jus supratot pacia pabaiga, nes pats turiu pora versiju ir net nzn, tiesiog nemegstu paziurejes anime del kazko abejoti
                      Paskutinis pakeitimas nuo BaudejasX; 2008-11-18, 14:17.

Comment

• Nemu
                        d(-.-)b

• 2007 12 22
                        • 110

seniai ziuretas, ir dar kelis kartus perziuretas, balai 5\5.
                        Nuostabus,vienas mano megstamiausiu ,gaila toks trumpas
                        gal kas zino ka panasaus ??? ^^
                        you are dead.
                        MDL

Comment

• Haji
                          Horror and Mystic lover
                          • 2008 07 05
                          • 116

Man asmeniskai nepatiko..

Comment

• Sloth
                            [SrX]

• 2007 09 14
                            • 277

Perziurejau antra karta, ir patiko, galima sakyti net labiau nei pirma karta ziurint. Anime tikrai gan sudetingas, sunkiai eina suvokti kas ir kaip, bet antra karta isidemejau tai, ka pirmai beziurint buvau praleides pro ausis, todel tik dar labiau suzavejo siuzeto idejos. Antrinu slickui, del permazai ispletotu veikeju, nes pora kartu perziurejes vardus pamenu tik Cossettes ir Marcello. Nors atmintim tikrai nesiskundziu.

Didziausias anime pliusas yra garsas/vaizdas. Vietom ziurint siurpuliukai per kuna begiodavo ( ne is baimes )
                            Tikrai abejoju ar yra geresnis mistikos/romantikos misinys...

Comment

• andriekute
                              Žiūroniukas.

• 2008 11 07
                              • 35

Jau prieš žiūrėdama buvau susidariusi gerą nuomonę, nors tiesą sakant prisibijojau, kad dėl pastarosiomis dienomis kankinusios miego stokos užsnūsiu ir pramiegosiu keletą įvykių ar ką (didn't happen after all). Šiaip duočiau 8/10, garso takelis lai ir panašus į tobulybę, vaizdai grand, o istorija išskirtinė, bet nepatiko antraeilių veikėjų nebuvimas, kaip dūmai jie fone pasidarkė ir nebėr, o visos haliucinacijos, fantazijos, prisiminimai, apeigos (?) susiliejo į visumą ir buvo sudėtinga atskirti kur kas kaip ir už ką, bet čia mano, kaip žiūrovo kaltė, kad negaliu pati susivokti (šitoj vietoj save pateisinu išsiblaškymu dėl pašalinių veiksnių).
                              O tačiau jaučiu poreikį pažiūrėti dar kartą, kad paaiškėtų man siužeto pokrypiai ir galėčiau duot jau gal 9, o kad ką tai ir visus 10 balų. Ką nors su savim prigriebsiu ir tat padarysiu kurią dieną.

Comment

• Yune*
                                Naujokas
                                • 2008 08 17
                                • 17

man patiko.
                                prie visos tos istorijos, fantazijų
                                pabaiga man labai taip...niam susižiūrėjo xD

Comment

Working...