ANIMATRIX - Program kure MADHOUSE'as. ir tas pats rezisierius tikriausiai tikiu tavim
Vampire Hunter D: Bloodlust
Collapse
X
-
gera animeshke. personazhai ryzhkus ir simpatishki. D kompanjonas labai ishradingai padarytas. labai faini epizodai kaip dykuma su savo fauna. zhodzhiu labai daug perliuku atskiru tokiu ir labai ryzhkiu, bet taip kad siuzhetas butu labai stiprus - nepasakychiau. bet , hev 2 c
4/5http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)Comment
-
as Jum paksiu kaip filmu megejas ne anime anime , nes anme nedaug esu mates, cia vienas is mano geiausiu apskritai maytu dalyku, kaiji paziurejau bandziau surast kaza panasus bet taip ir neradau gal kaska pasilysit?rasykit i skaipa aglinskioas
-= Visų pirmą, aš tau pasakysiu, pasistenk nors šiek tiek, nors šiek tiek suprantamiau parašyk savo sakinį, nes beskaitant tenka šifruot ir išvis abejuoti ar čia lietuvių kalba parašyta, o tuomet tikrai ką nors pasiūlysiu panašaus. . =-Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-06, 23:50.Comment
-
5/5
grafika ispudinga, charai idomus, grazi aplinka, gotiskumas... mmmm... dar kadangi ziurejau nakti tai atrode dar ispudingiau
isimeciau prie savo megstamiausiu net xD
o D tapo vienu megstamiausiu mano charu xD
tikrai geras kas nematet butinai paziurekitPaskutinis pakeitimas nuo Psichas; 2008-12-19, 17:28.the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Comment
Comment