Vampire Hunter D: Bloodlust

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Red_Elf
    pandų karai :D

• 2009 05 07
    • 1112

Oi, jau prie kokius metus gal dar daugiau matytas visai nieko darbelis, bet nesužavėjo. Žinoma nėra ką lyginti su jo pirmtaku, bet man vistiek nelabai patiko piešimo stilius, pabaiga ir ne pagal mano skonį, siužetas nieko, bet duobių buvo tikrai ne dvi ir ne trys... tačiau žiūrėti galima ir net rekomenduojama

Comment

• Sachi
      Meow!
      • 2010 01 26
      • 8

Šiaip man visai patiko, piešimas palyginus neblogas, pati istorija irgi įdomi gan.
      Labai patiko vampyrų pasaulis.
      Ir ta porelė manęs visai nenervino ;D
      Tas šaltas ir bejausmis vampyrų pasaulis ir šalia vampyro ir mirtingosios pora.
      Beja, iki pat anime pabaigos galvojau, kad kitaip baigsis.
      Duodu 9/10 or 5.5
      ^^

Comment

• Defiguss
        Naujokas

• 2009 11 18
        • 27

Taip! IMHO daugiau tokių filmų, kad būtų galima jais mosikuot prieš Saulėlydžio fanus ir jų sparkling vampires. Bo retai nūn beatrasi kūrinių, kur žmogaus x vampyro meilė beveik nekenkia kraugeirų įvaizdžiui ir nesumenkina jų iki minkštakakčių emo romantikų. Be to, atmosfera gera. Asmeniškai Bloodlust'ą karts nuo karto įsijungiu vien dėl Edgaro Alano Po braižo ir iš kiekvieno kadro dvelkiančios sutechnologintos gotikos.

Siužetas, on the other hand... mano nuomone, galėtų būti ir labiau koncentruotas. Daug linijų, daug supergalių, daug žūčių, nesukeliančių jokio emocinio krūvio. Gausybė personažų to care about, kol galop pabaigoj ye don't care about anyone. Ir susižiūri tiesiog kaip geras bajevykas: amatininkiškai sukalta, atmosferinga, bet besukelia jaudulio ir poreikio už veikėjus gniaužti kumščius. Eye candy.

Bet čia subjektyvi percepcija.

Comment

• BLACK cat
          Narys
          • 2010 07 09
          • 58

man labai patiko,visada neblogai ziurisi vampyrizmo tematika piesimas asmeniskai,ne mano skonio,bet butent sitam kitoks ir nebutu tikes,tarsi pati grafika perteikia emocijas,todel vertinu aukstu balu 9/10 pats siuzetas regis zinomas,zmogaus ir vampyro meile ce regis nieko naujo,taciau vampyro yvaizdis buvo kiek netradicinis,labiau antgamtiskas ir 'vampyriskas' ir tai tik dar pridejo pliusiuka I love it

Comment

• Hellsing_lover
            Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
            • 1318

Autorius BLACK cat
            taciau vampyro yvaizdis buvo kiek netradicinis,labiau antgamtiskas ir 'vampyriskas' ir tai tik dar pridejo pliusiuka I love it
            Am, čia kaip tik toks vampyrų 'įvaizdis' ir buvo nuo amžių amžinųjų, kol atitinkami masinės kultūros dalykai jo nesugadino :>

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• BLACK cat
              Narys
              • 2010 07 09
              • 58

Autorius Hellsing_lover
              Am, čia kaip tik toks vampyrų 'įvaizdis' ir buvo nuo amžių amžinųjų, kol atitinkami masinės kultūros dalykai jo nesugadino :>
              butent tai ir turejau omeni,kad sitas yvaizdis netradicinis koks db visur kisamas ir tai dyyyyyyyyyyyyyyyyyydziulis pliusas

Comment

Working...