Futari Ecchi

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Niekshas, tu pervertas blyn. Tu cia taip slyksciai aprashiai kad net paciam bloga pasidare... Visa tai galima visai graziai ir juokingai parodyt. Siulau tau dar susilaikyt nuo vedybu. As draugishkai jei kas...

Comment

• slicKrox
      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
      • 2161

Na kaip ir anime neziurejau, bet man visada patiko Killerbee aprasymai del papildomo humoro jausmo, nors kartais ir per dauk isplesta, bet su protu. Lengva kalbeti, kai pats Jabatan te vienos mangos review tepateikes. Gerai, kad keturiu epizodu anime, tai manau susigundisiu paziureti, nors ir ne mano zanras.

Comment

• Vienuolis
        Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
        • 165

Niekshas, po tavo žodžiu akis tikrai prasimerkė, bet ar truputi ne per žiauriai apie santuoka. Taip viska pasakei lig būtum namų šeimininkė nusispjovusi ant romantikos ir meilės sutinku toks gyvenimas, bet tikrai lazda perlenkei
        >_< 500x130

Comment

• Jabatan
          kaprizas

• 2002 04 07
          • 71

Autorius slicKrox
          Na kaip ir anime neziurejau, bet man visada patiko Killerbee aprasymai del papildomo humoro jausmo, nors kartais ir per dauk isplesta, bet su protu. Lengva kalbeti, kai pats Jabatan te vienos mangos review tepateikes. Gerai, kad keturiu epizodu anime, tai manau susigundisiu paziureti, nors ir ne mano zanras.
          bliamba čia tiek daug komentuotojų nieko nedarančių ir vat prisikabino tik prie mano vienos mangos, beje labai geros, nors to pačio mangakos H2 ma labai labai patinka, uf. Bet gi bliamba, nieko gero apie anime neparašė, tik krūtis parodė, o jau visi pažiūrės pažiūrės, nerimts jūs liaudis.
          Everything is everything

Comment

• Killerbee
            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
            • 2910

Autorius Jabatan
            bliamba čia tiek daug komentuotojų nieko nedarančių ir vat prisikabino tik prie mano vienos mangos, beje labai geros, nors to pačio mangakos H2 ma labai labai patinka, uf. Bet gi bliamba, nieko gero apie anime neparašė, tik krūtis parodė, o jau visi pažiūrės pažiūrės, nerimts jūs liaudis.
            Aha, o isvis baisiausia kai kabinejasi prie kazka daranciu. Vienam rodos kad parasai per daug. Kitam kad per mazai.... Trecias isvis skaityt nemoka. Visiems neitiksi. Beje, papai ten visai neblogi ane?

Comment

• Jabatan
              kaprizas

• 2002 04 07
              • 71

Kodėl kabinėjasi, jei matai blogą darbą tai norisi atkreipti į tai dėmesį ir paskatinti tobulėti ^^.
              Everything is everything

Comment

• niekšas
                forumo idiotas

• 2006 08 23
                • 544

Nu ne į temą, bet gi įdomu

Autorius Killerbee
                Niekshas, tu pervertas blyn. Tu cia taip slyksciai aprashiai kad net paciam bloga pasidare... Visa tai galima visai graziai ir juokingai parodyt. Siulau tau dar susilaikyt nuo vedybu. As draugishkai jei kas...
                Ten aprašiau savo kaimynų (dviejų jaunų idiotų) "gražų ir ramų" "išsvajotą" gyvenimą kartu linksmai jie čia man už sienos gyvena sienos plonos, tai įdomių dalykų galima nugirst, kai žmona isterikuoja ir garsiai rėkia, pamiršusi, kad už sienos gyvenu aš . O jai rimtai, tai tox 'gražus' ištiesų yra tas šeimyninis gyvenimas. Man jis tikrai atrodo kaip dievo rykštė, todėl su malonumu priimsiu jūsų pasiūlymą ir nuo to susilaikysiu
                Autorius Vienuolis
                Niekshas, po tavo žodžiu akis tikrai prasimerkė, bet ar truputi ne per žiauriai apie santuoka. Taip viska pasakei lig būtum namų šeimininkė nusispjovusi ant romantikos ir meilės sutinku toks gyvenimas, bet tikrai lazda perlenkei
                Ne, ne per žiauriai. Čia dar nėra žiauru. jei patyrinėtume kokios nors šeimos gyvenimą, pamatytume kad viskas dar 10 kartų žiauriau. Namų šeimininkė iš manęs ne kokia. Ir ant romantikos nenusispjoviau (tik, kad nelieka po vedybų tos romantikos). Ir dar tave šokiruosiu - aš vyriškis (kiek atsimenu vis tikėjai, kad aš mergaitė ). Kaip pats sakei toks jau gyvenimas

Ir šiaip, "protingi žmonės mokosi iš durnesniųjų daromų klaidų" - girdėjot tokią patarlę? Tai va, iš šono pažiūrėjau į šeimyninį gyvenimą, pamačiau kokia fignia gaunasi ir nusprendžiau tokios klaidos išvengt Todėl, Vienuoli, tavo nikas atitinka mano gyvenimo būdą

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Autorius niekshas
                  Ten aprašiau savo kaimynų (dviejų jaunų idiotų) "gražų ir ramų" "išsvajotą" gyvenimą kartu linksmai jie čia man už sienos gyvena sienos plonos, tai įdomių dalykų galima nugirst, kai žmona isterikuoja ir garsiai rėkia, pamiršusi, kad už sienos gyvenu aš . O jai rimtai, tai tox 'gražus' ištiesų yra tas šeimyninis gyvenimas. Man jis tikrai atrodo kaip dievo rykštė, todėl su malonumu priimsiu jūsų pasiūlymą ir nuo to susilaikysiu
                  Na as aisku dar ne 20 metu vedes tai naivus.:P Seip i blogus pvz nereikia lygiuotis. Be to, cia kalba apie jaunavedzius eina.
                  Autorius Jabatan
                  Kodėl kabinėjasi, jei matai blogą darbą tai norisi atkreipti į tai dėmesį ir paskatinti tobulėti ^^.
                  Jei per 13 aprashymu dar "nepatobulejau" tai matyt man jau nelemta....
                  Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2007-07-16, 22:43.

Comment

• Vienuolis
                    Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
                    • 165

Autorius niekshas
                    Ir dar tave šokiruosiu - aš vyriškis (kiek atsimenu vis tikėjai, kad aš mergaitė ). Kaip pats sakei toks jau gyvenimas
                    Taip ir pasitikėk žmonėmis O dėl Nicko tai jis yra toks koks esu aš ir koks yra mano būdas.
                    O šiaip vestuves išrado žmonės kuriu gyvenimo trukmė buvo apie 25 metus tai "tik mirtis jus išskirs" geriausiu atveju buvo keliolika metų , o mum po keliasdešimt ir tai geriausiu atveju
                    >_< 500x130

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius Vienuolis
                      O šiaip vestuves išrado žmonės kuriu gyvenimo trukmė buvo apie 25 metus tai "tik mirtis jus išskirs" geriausiu atveju buvo keliolika metų , o mum po keliasdešimt ir tai geriausiu atveju
                      Cha, originali mintis.

Comment

• Vienuolis
                        Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
                        • 165

NE mintis o Faktas
                        >_< 500x130

Comment

• niekšas
                          forumo idiotas

• 2006 08 23
                          • 544

Autorius Vienuolis
                          Taip ir pasitikėk žmonėmis O dėl Nicko tai jis yra toks koks esu aš ir koks yra mano būdas.
                          Tavo nikas biškį prieštarauja tavo avatarui (juokauju). Vestuvės yra atgyvena. Pritariu Killerbee, mintis tikrai originali ir teisinga. Tais laikais žmonės numirdavo greičiau nei spėdavo nusibosti vienas kitam. O dabar padėtį ištaiso tik, visų kažkodėl smerkiamos, natūralios, skyrybos. Kitas klausimas yra vaikai. anksčiau žmonės jų turėdavo todėl, kad nebuvo priemonių apsisaugoti, o šiais laikais tai niekaip nesuprantu kam jie jų turi kokia iš jų nauda...

ir šiaip vedybos durnių išmislas.

Comment

• Killerbee
                            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                            • 2910

Autorius niekshas
                            Kitas klausimas yra vaikai. anksčiau žmonės jų turėdavo todėl, kad nebuvo priemonių apsisaugoti, o šiais laikais tai niekaip nesuprantu kam jie jų turi kokia iš jų nauda...
                            Seip tai dauginimasis yra kiekvieno normalaus organizmo genuose... Kam vaiku reikia? Kad butu anuku. Va jie yra geris ir jie atkershys musu vaikams.

Comment

• FainaruFantaji
                              Cyber Snake

• 2007 04 28
                              • 579

Paziurejau! Nezmoniskai patiko! 5/5

Working underground.

Comment

• Blood_Wolf
                                ...whatever...
                                • 2006 10 28
                                • 112

Fun anime. Ir gera pamokama tema: budai patenkti savo partneri

Comment

Working...