Niekshas, tu pervertas blyn. Tu cia taip slyksciai aprashiai kad net paciam bloga pasidare... Visa tai galima visai graziai ir juokingai parodyt. Siulau tau dar susilaikyt nuo vedybu. As draugishkai jei kas...
Futari Ecchi
Collapse
X
-
Na kaip ir anime neziurejau, bet man visada patiko Killerbee aprasymai del papildomo humoro jausmo, nors kartais ir per dauk isplesta, bet su protu. Lengva kalbeti, kai pats Jabatan te vienos mangos review tepateikes. Gerai, kad keturiu epizodu anime, tai manau susigundisiu paziureti, nors ir ne mano zanras.Comment
-
Niekshas, po tavo žodžiu akis tikrai prasimerkė, bet ar truputi ne per žiauriai apie santuoka. Taip viska pasakei lig būtum namų šeimininkė nusispjovusi ant romantikos ir meilės sutinku toks gyvenimas, bet tikrai lazda perlenkei>_< 500x130Comment
-
Na kaip ir anime neziurejau, bet man visada patiko Killerbee aprasymai del papildomo humoro jausmo, nors kartais ir per dauk isplesta, bet su protu. Lengva kalbeti, kai pats Jabatan te vienos mangos review tepateikes. Gerai, kad keturiu epizodu anime, tai manau susigundisiu paziureti, nors ir ne mano zanras.Everything is everythingComment
-
bliamba čia tiek daug komentuotojų nieko nedarančių ir vat prisikabino tik prie mano vienos mangos, beje labai geros, nors to pačio mangakos H2 ma labai labai patinka, uf. Bet gi bliamba, nieko gero apie anime neparašė, tik krūtis parodė, o jau visi pažiūrės pažiūrės, nerimts jūs liaudis.Comment
-
Nu ne į temą, bet gi įdomu
Ir šiaip, "protingi žmonės mokosi iš durnesniųjų daromų klaidų" - girdėjot tokią patarlę? Tai va, iš šono pažiūrėjau į šeimyninį gyvenimą, pamačiau kokia fignia gaunasi ir nusprendžiau tokios klaidos išvengt Todėl, Vienuoli, tavo nikas atitinka mano gyvenimo būdąComment
-
Ten aprašiau savo kaimynų (dviejų jaunų idiotų) "gražų ir ramų" "išsvajotą" gyvenimą kartu linksmai jie čia man už sienos gyvena sienos plonos, tai įdomių dalykų galima nugirst, kai žmona isterikuoja ir garsiai rėkia, pamiršusi, kad už sienos gyvenu aš . O jai rimtai, tai tox 'gražus' ištiesų yra tas šeimyninis gyvenimas. Man jis tikrai atrodo kaip dievo rykštė, todėl su malonumu priimsiu jūsų pasiūlymą ir nuo to susilaikysiu
Jei per 13 aprashymu dar "nepatobulejau" tai matyt man jau nelemta....Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2007-07-16, 22:43.Comment
-
O šiaip vestuves išrado žmonės kuriu gyvenimo trukmė buvo apie 25 metus tai "tik mirtis jus išskirs" geriausiu atveju buvo keliolika metų , o mum po keliasdešimt ir tai geriausiu atveju>_< 500x130Comment
-
ir šiaip vedybos durnių išmislas.Comment
-
Seip tai dauginimasis yra kiekvieno normalaus organizmo genuose... Kam vaiku reikia? Kad butu anuku. Va jie yra geris ir jie atkershys musu vaikams.Comment
-
-
Comment