Meine Liebe

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FainaruFantaji
    Cyber Snake

• 2007 04 28
    • 579

Meine Liebe

Meine Liebe

Pavadinimas - Meine Liebe
    Žanras - Action, Shoujo, Drama
    Serijų kiekis - 13
    Metai - 2004
    Kurejai: Bee Train

Aprasymas:

Kuchen`o karalysteje stovi istaiginga "Rozenstoltz" akademija. Joje is kartos i karta perduodamos zinios, garbe ir orumas, taip pat ten vis ateina dirbti buve mokiniai kurie tampa puikiais mokytojais, taip pat mokosi joje studijavusiu asmenu vaikai....

Anime veiksmas sukasi aplink penkis sios Elitines Akademijos mokinius:

Orpherus Fürst von Marmelade nahe Gorz
    Eduard Markgraf von Sekt nahe Braunschweig
    Ludwig Herzog von Mohn nahe Liechtenstein
    Camus Pfalzgraf von Silvaner Lüneburg
    Naoji Ishizuki

Ir viena pasalini asmeni, kuris vis sukiojasi salia akademijos esancioje kavineje:

Is pradziu atrodo jog viskas teka sava linkme, naujoji aristokratijos karta is kurios tikimasi labai daug geru politiku ir karalystes tarnautoju gyvena nepriekaistinga gyvenima akdemijoje. Taisykles i salies valdytoju postus paprastos - kandidatuoti i elitini Strahl buri ir tapti jo nariu. Visi sie jaunuoliai teisetai isrinkti kandidatai pagal savo seimos luoma gyvena svajonemis, kad tape Strahl nariais gales tarnauti salies gerovei, sukurti gyventojams grazia ateiti ir panasiai... Taciau... I siuzeta isipina ju praeities istorijos, kuriose parodomos tikrosios siu ju kilniu noru priezastis. Vieni vedami - kersto, kiti - saknu bando tapti Strahl nariais ir igyvendinti savo "grazios salies ateities" iliuzija. Galu gale pasirodo visokie pasaliniai veikejai ir anime pakrypsta visai kitokia linkme nei tikiesi. Prasideda veiksmas ir intrigos, parodomos veikeju klaidos pagal tam tikras ju mintis... Taip pat karalysteje uzverda aistros. Del ko siulau paziureti
    Veiksmas vyksta 1935-aisiais metais.

Mano nuomone:

Sis anime yra vienas is geriausiu kokius maciau, is pat pirmuju ep`u jis mane suzavejo piesimu, soundtrack`u ir istorija. Veikeju istorijos labai itraukia ir vercia pasijusti paciu veikeju vietose. kol ziurejau si anime kiekviena ju isgyventa akimirka buvo mano isgyventa akimirka. As tarsi susiliejau su jais. Jausmas NEAPSAKOMAS, tiesiog mazai tokiu anime, kurie mane sitaip veike.
    Taip pat is aprasymo sis anime daug kam gali atrodyti banalus - "Kse... Akademija, elitinis burys?! Nesamone!"... Bet uz to banaliai atrodancio gyvenimo akademijoje slepiasi labai idomus nuotykiai. Tiems kas nebijo ziureti maziau populiariu anime ar tiesiog tiems kas nebijo isbandyti viska siulau ji paziureti. Likau tikrai maloniai nustebinta ir tikrai ilgai [o gal ir niekada] nepamirsiu sio anime.
    11
    5
    63.64%
    7
    4
    18.18%
    2
    3
    9.09%
    1
    2
    0%
    0
    1
    9.09%
    1

Working underground.
  • Blooded
    デビル メイ クライ

• 2007 04 28
    • 48

Man sis anime labai patiko, teisingai pasakyta "Veikeju istorijos labai itraukia ir vercia pasijusti paciu veikeju vietose", nes as ziuredama tai labai gerai pajutau. Kai ziurejau pirma serija, man sis anime atrode nuobodus, bet nuo antros serijos jau pajutau nora ziureti toliau. Paziurejus toliau, jau nebesinorejo atsiplesti, buvo idomu kas bus toliau, kaip rutuliosis siuzetas.. Tikrai labai geras anime, man jis topuose ^^ verta paziureti.. Beje, si anime ivertinau 5 balais, nes jis tikrai to vertas..
    The Path of Excess leads to the Tower of Wisdom

Comment

• Džiro sesė
      X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
      • 604

Gal kas torrentą galėtų mestelt?

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• shemica

torrent
        Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-07-05, 00:48.

Comment

• FainaruFantaji
          Cyber Snake

• 2007 04 28
          • 579

A, atsiprasau uzmirsau pati imest, jau beveik miegodama rasiau... My bad, sorry ^_^

Working underground.

Comment

• Egura
            Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
            • 684

As labai seniai norejau parsisiusti paziureti, ypac sudomino, kad character dizainere yra Kaori Yuki (angel sanctuary, godchil...etc.)... bet mane tada kazkaip atbaide tada isgirsta, kad shis anime yra shonen-ai? Is it realyy shonen-ai?

Comment

• FainaruFantaji
              Cyber Snake

• 2007 04 28
              • 579

Ne shonen-ai, nesuprantu is kur ir kas istrauke sita nuspezejima, nemaciau nei vieno tokio elemento, viskas kas vyravo tai TIK labai stipri bernu draugyste, bet jei ziuresi tikrai suprasi kodel ji tokia stipri... Patikinu jokiu shonen-ai cia nera arba as zlibena :/

P.S. Taip "draugaujama" ne vienam anime ir net realiam gyvenime, ko tik nepadarysi del draugu!

Working underground.

Comment

• Egura
                Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                • 684

Hmmm... jei ne shonen-ai reiks tada gal paziuret vis delto...nes sakau mane tai is pradziu atbaide tai http://www.anime-source.com/banzai/m...ontent&id=1562
                Pvz as kai buvau pradejus ziureti sainto bysto (saint beast kouin jojishi tenshitan), tai ten neva visi angelai, bet tas ju "draugiskumas" keistom formom jau pasireiskia... kad jau nebegaliu... ir jau nusibodo...
                Bijau, kad su meine liebe tas pats nebutu....bet ten jauciu bent jau siuzetas idomesnis :-)

Comment

• FainaruFantaji
                  Cyber Snake

• 2007 04 28
                  • 579

Meine Liebe siuzetas yra unreal!! O seip tikrai nepastebejau perdetos bernu meiles, nes jie beje susideda su panom, bet del visokiu aplinkybiu... Ech nespoilinsiu >_<

P.S. Jei patiks pirmas sezonas yra ir antras ^^

Working underground.

Comment

• Hidden_soul

Zinok sudominai ! Tikrai ziuresiu

Comment

• Intrigante

kajp suprantu nera eilinis romance shit? yra ten kas nors ziauraus?

Comment

• FainaruFantaji
                        Cyber Snake

• 2007 04 28
                        • 579

Ne tai nera eilinis romance shit... Ziauruo tikrai yra, taciau isreikstas jis ne skraidanciom galvom ir issitaskiusiais organais... Yra daug filosofijos, kuri nera seip pievos, o gerai veikia. 5/5 ^^

Working underground.

Comment

• Intrigante

Autorius FainaruFantaji
                          Ne tai nera eilinis romance shit... Ziauruo tikrai yra, taciau isreikstas jis ne skraidanciom galvom ir issitaskiusiais organais... Yra daug filosofijos, kuri nera seip pievos, o gerai veikia. 5/5 ^^
                          na tai ir nereikia tu skraidanciu galvu, kai sakiau 'ziauru' ne tai ir turejau galvoj .. na ka, reiks pajimt ^^

Comment

• FainaruFantaji
                            Cyber Snake

• 2007 04 28
                            • 579

Aciu

Nepykite tiesiog pamaniau, kad jus viena is tu kurioms skraidancios galvos pagrindine priezastis vertinant koki anime

Working underground.

Comment

• juudiiiss
                              Onna

• 2007 06 29
                              • 281

man tai labai patiko sis Anime nu toks kitoks Anime ir tuo saunus kazkaip keista bet kai pagalvoju... gal dar viena tesini sukurtu ot ziureciau

Comment

Working...