RahXephon
Collapse
X
-
Comment
-
Vienas iš geriausiųjų. Patenka į mano top 5. Tai lėmė nepakartojama anime atmosfera, Tokijo jupiteris, šiurpuliukus keliančios dolemų dainos, paslaptys, OP bei ED ir Mishima Reika. Ayato personažas irgi neblogas, tipiškas vaikinas, ne koks nuolatos kenčiantis tryznius, Haruka tiesiog nuostabiai tikroviška, Quan - mielas gražus padarėlis, o kitų šiuo metu ryškiai neprisimenu, nes anime žiūrėjau jau seniai, bet pakartočiau. Ne, nežiūrėčiau antrą kartą, norėčiau dar kartą jį pamatyti pirmą kartą.1.Last Exile
2.Kimi Ga Nozomu Eien
3.RahXephon
4.Kino No Tabi
5.His And Her Circumstances
Comment
-
O man patiko šis anime. Antrasis mano matytas Mecha po NGE. Panasumu su NGE galma įžvelgti, bet NGE žymiai sudėtingesnis savo siužetu ir pasichologinėmis peripetijomis nei RahXephon. Ayato man pasirodė aktyvus vaikinas, nekvailas, bet nenuostabu, kad keista būna sužinojus jog gyvenai tarsi atskirame pasaulyje, užvaldytame ateivių ir ta graži moteris, kuri tave iš niekur nieko tarsi pagrobė yra kažkada buvusi tavo mergina Įdomus pagrindinis angeliškasis robotas, gražus piešimas. Gerai suejo. Opening'as patiko, bandziau atsikurti ant gitaros bet nepavyko Mechų fanams turėtų patikti.Paskutinis pakeitimas nuo Augustas; 2009-04-10, 16:44.Comment
-
nors jo siuzeto ir negaliu atsiminti,bet atsimenu,kad labai patiko is rimtesniu serijos vel giPavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.
Comment
-
pagaliau sužiūrėjau. animacija Super: detali, graži, mechos nupieštos puikiai. Muzika Super: ypač op . Veikėjai, nors ir nesitikėjau, bet irgi labai gerai atskleisti. Bet.... siužetas turėjo 1 man užkliuvusį minusą, nebuvo išauginta kulminacija. Nes man asmeniškai emociškai stipresnis buvo kad ir 19ep o ne pabaiga. So... 9/10 ~ 5/5Comment
Comment