Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Labai patiko. Ta visa atmosfera niūri, ir piešimas. Labai ir įtraukė ir begalo sužavėjo
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is! There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.
Begalo įsimintinas filmukas. Sesė parodė, nuo tada dar gal porą kartų žiūrėjom, mylimiausia vieta - kai The Black Swordsman skaito knygą ant medžio, mergaitė prieina ir jis ją nuspiria. HEHEHE. Piešimas ne per labiausiai patiko. 4/5
Begalo įsimintinas filmukas. Sesė parodė, nuo tada dar gal porą kartų žiūrėjom, mylimiausia vieta - kai The Black Swordsman skaito knygą ant medžio, mergaitė prieina ir jis ją nuspiria. HEHEHE. Piešimas ne per labiausiai patiko. 4/5
Siaubas, nevadink jo filmuku keista, kad neparašiau apie jį nieko, gal 20 kartų jau peržiūrėjęs ir draugams, kas nekerta kas anime išėjo įsiūlyt, vien dėl to, kad trumpas Tai va superinis jis, vienas iš topų, toks liks visada. Va tokį darbą galima vadinti beveik šedevru
PS. tik nežiūrėkit per youtubes kokias jamkit maximum kokybės jį
Ir dar man ypač patiko, kad jis trumpas. Bent jau man, neturinčiam daug laiko. Nereikia žiūrėt ~20 serijų per kurias ir taip nieko neparodo. O va čia, 10min ir viskas ko reikia yra. 11/10
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is! There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.
Tai va superinis jis, vienas iš topų, toks liks visada. Va tokį darbą galima vadinti beveik šedevru
PS. tik nežiūrėkit per youtubes kokias jamkit maximum kokybės jį
Pritariu, Comedy vertas geriausios kokybės
Labai puikiai čia išlaikytas viduriukas tarp rimtumo ir "linksmumo", tai va ir gavome tokį lengvai ironišką su "laiku ir vietoj" bajeriukais.
Likau sužavėta. Trukmė-tai ne kriterijus ir šis anime tai įrodo. O kur dar Schuberto Ave Maria, kuri man yra viena gražiausių melodijų (man apskritai patinka anime su klasikos garso takeliais, tarkim Bachas anime Blood+)... Siužetas aiškus, piešimo stilius puikus. Geez, I'm in love with that guy
Comment