Labai patiko !! Tai pirmas mano matytas toks trumpas anime 5/5
Comedy
Collapse
X
-
..
Kalbant apie Comedy, tai kaip ne keista mane labai sužavėjo igarsintojos balso perteikiamos emocijos... tarsi mergaitė pasakoja su baime, tačiau tuo pačiu ir besididžiuojanti... nors nežinau, tiesiog sunkokai nupasakojamas jausmas, sukeltas klausantis balso.. dar man labai patiko paskutinė scena, kai The Black Swordsman skaitė knygą medyje, tuomet jis buvo toks... vienas, bet tuom patenkintas...
skyriau 5/5, nes pažiūrėjus vieną kartą norėjosi žiūrėti dar kartelį...
apmaudu, jog buvo gan prastoka kokybė žiūrint per youtube.comPaskutinis pakeitimas nuo ast.; 2007-12-06, 18:37.Comment
-
Comment
-
tikrai nuostabus.. tik gaila radau parsisiusti gan prastos kokybes, bet uzteko ir tiekKas taves nenuzudo, padaro tave stipresniuComment
-
Superinis daiktas, taip įtraukė, kaip kitam per n serijų nepavyksta. Bet tik kad geri dalykai ilgai netrunka x(
P.s. jei kam reik, tai čia gyvas torrent'as
http://www.boxtorrents.com/details.php?id=130080👍 1Comment
-
-
Comedy paliko nepaprastą įspūdį. To anime psichologija labai gerai atskleista, taip pat ir pati istorija (nors gaila, kad truko šis gėris 10 minučių, viskas buvo pasakyta, o ir daugiau nereikia). Patiko veikėjai ir piešimas, fone grojanti muzika puikiai tiko prie atmosferos. Įspūdinga fektuotojo kova. 5/5. Ir tikrai vertas peržiūrinėti nors ir tūkstančius kartų.Comment
Comment