Gražu, patiko. Žiūrėjau senokai, tačiau iki fabar atsimenu yą sukurtą atmosferą. Be abejonės 5/5.
Comedy
Collapse
X
-
Čia gi vienas iš tų Deep Imagination set'o filmukų... Na ten man visi iki vieno patiko, ir šis ne išimtis. Visada buvau fanas trumpų bet gerų filmukų, todėl 5/5Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
-
Comment
-
...WOW... Iš 10 min animo šito nesitikėjau. Stiprus darbas, labai stiprus. Ir sugalvok tu man, į 10 minučių sutalpinti siužetą, veikėjus, ir dar sukurti tokią atmosferą (žinoma, čia padėjo Šuberto 'Ave Maria' bei 'Erlkonig'). Net nepastebėjau, kaip pabaigusi žiūrėti pirmą kartą, įjungiau dar kartą... ir dar kartą... ir dar...
Puikus įgarsinimas ir piešimas, o tas Black Swordsman pavergė mano širdį (vaje, žvilgsnis koks, o dar balsą kai išgirdau... mmm... )
Beabejo, mažiau 5/5 negaliu duoti.Comment
-
taigi.. vienas iš sweat punch serijos, geriausias trumpiametražis, kokį esu matęs Atmosfera nerealiai patiko ir tiko visam anime. 6/5Comment
-
Geriausias iš viso pack'o, ir tikrai užburiantis darbas, vertas visų dėmesio. Gražiai animuotas ir su nuostabia muzika. Gaila kad kitiems Sweat Punch short'ams iki Comedy toloka, tai niekaip neišeina deramai įvertinti visos kompiliacijos.Comment
Comment