Tokko ~ The Devil
Collapse
X
-
Tiek vargo aprashinejant toki labai lievoka seriala. Respect!. Pabaiga mane prajuokino. Tokios blogos dar nebuvau mates. Seriala gelbeja tik Sakura Rokujo ir nedidele trukme. Kovos labai nepatiko. Net paveiksliukai sename Berserk atrode geriau. Toks nedidelis 5 is 10. -
koks durnius sugalvojo tokia crapy manga paverst anime ir pagadint visu musu maciusiu akis . vienintelis dalykas kuris bent kiek istrauke sita anime'a buvo Female veikejos. tokios gana nieko. . visa kita tikras horroras tikraja to zodzio prasme. anime kurejai bent kiek pasistenge ir praplete istorija kuri mangoje sutilpo i du tomus. siaip yra dar kazkokia mangoje side story, tai apsaugok mus viespatie nuo tikimybes kad ir tas bus serializuotas.Comment
-
Vargas tikiuosi bus kada nors atlygintas, Killerbee . O rimtai, tai tiems, kas nematė - aprašymas bent jau minimaliai apsakys, ko tikėtis. Nes ir pats dažnai gali be pakankamos informacijos užsirauti ant štai tokių pavyzdžių...
Ech, antras nenusisekęs anime iš eilės... Reikia kažką kabinančio išsirinkti pagaliau.Comment
-
Na istikruju siuzetu nenustebino, pabaiga atsiprasant suknista, kovos biski i claymore panasios kaip ir visas siuzetas su pabaisom, keliais isrinktaisiais ju zudikais ir t.t. na o pats kaip horror tai visai nieko bent man buvo (matyt del to kad tokiu nedaug mates esu) Bet kas labiausiai uzkniso tai pabaiga, galejo bent kokiais 4-5 epais ilgesni padaryt ir pabaiga suformuluot su tom dezes detalemis...Prasklendžia juodi sparnai,
Nutyla varno žnektos
Nustebę atsimerkia numirėliai
Prasmek!.. AndajaComment
-
-
Negaliu pasakyti, jog prašvaisčiau laiką žiūrėdama Tokko, nes jis man buvo kaip fonas dirbant, bet serialas švelniai tariant lievas... Pati koncepcija gera, bet išpildyta tragiškai /:
Prisimenu kažkada žiūrėjau labai gera amerikiečių ar ko ten TV, jis buvo fantastiškas! Vėliau kažkas paėmė tą patį scenarijų, su kita aktorių ir kūrėjų šutve perkūrė serialą, kuris gavosi tikrų tikriausia tragedija (tragedija ne žanras, o visuma). Vienu žodžiu, manau, jog Tokko prastas gavosi ne todėl, kad jo pamatai sukiužę, bet taip gavosi kūrimo procese.
Charakteriai pateikti lievai, piešimas lievas, istorijos išpildymas lievas, kovos labai lievos, blogietis lievas, pabaiga super lieva. Gerai, kad nesulaukėm antro sezono (kurio iš esmės reikia), nes tikiu jis irgi būtu lievas.
Aišku nėra viskas taip blogai, pirmasis geras dalykas buvo vadas Kaoru Kunikida, čia tai nenuilstanti siela, super gavosi vyrukas. Antrasis pliusas buvo pagrindinė mintis: alchemikai, pabaisos ir pan., visai nieko sakyčiau, bet pateikimas lievas gavosi.
Viską susumavus gautųsi kaip ir 5/10, bet rašau 6, šiandien aš gera, o ir Kaoru buvo super (:Comment
Comment