Metai: 2003 Žanras: Drama, romantika, magija, mokyklinė komedija, fantastika Studija: XEBEC Oficialus puslapis Epizodai: 26 po 24min. Serijų sąrašas Niwa Daisuke - beveik paprastas keturiolikmetis vaikis. Jis ramiai gyveno su savo mama bei seneliu, bet tuomet jam suėjo keturiolika. Per savo gimimo dieną jis sužino, kad jo giminė tarsi prakeikta vadinamuoju "Phantom Thief Dark", ir vos tik jis pagalvoja apie savo "meilę" panelę Harada, pavirsta į tamsos fantomą - Dark Mousy. Taigi dabar Niwa kartu su savo augintiniu With, kuris prireikus pavirsta į Dark sparnus, keliauja vykdyti misijų, t.y. vogti tam tikrą senovinę, stebuklingą prasmę turinčius brangius daiktus. Deja, tik po kurio laiko paaiškėja, kad garsusis Dark yra "arogantiškas mulkis" ir jam nepatinka dalytis tuo pačiu kūnu su tokiu nevykėliu Niwa, todėl jie nuolat kovoja dėl "kūno kontrolės". Įvykiai dar paaštrėja, kai paaiškėja, kad Niwos klasiokas Satoshi Hiwatari (Hikari) yra jaunas genijus ir jis nori pagauti garsųjį vagį Dark. Veiksmas nepalengvėjo ir todėl, kad paaiškėjo, jog Satoshi šeima taipogi turi savotišką prakeiksmą, kuris panašus į "Phantom Thief Dark". Veikėjai:
Siužetas, kaip ir visuose anime, labai painus, bet įdomus. Piešimas neblogas, man asmeniškai net labai geras. Kiekvienas veikėjas turi savo bruožų, ne kaip kaip kituose - vienas veidas su kitomis šukuosenomis. Garsas aišku priklauso nuo atsisiųsto "gaminio" kokybės, bet, mano nuomone, garso takelis labai įdomus, ypač patiko opening tema True Light. |
D.N.Angel
Collapse
X
-
D.N.Angel
72569.44%50419.44%1436.94%521.39%112.78%2Žymos: Nieko -
-
-
kazkoks labai paprastas anime...bent jau man nelabai patino...Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
Comment