Duodu 4 del to gejiskumo(kas mate tas suprasit)
D.N.Angel
Collapse
X
-
-
Duodu 5 DEL gejiskumo! Pats anime nera labai senas, bet del piesimo ima taip atrodyti. Dn Angel manga nepalyginamai geresne uz si anime, bet jei anime butu pradetas rodyti pvz 2007-ais, nuomone iskart pasikeistu. Visi vyriskos lyties veikejai tikrai labai gejiski (labai tikejaus kad pabaigoje puls viena skitam i glebi), ir sis dalykas pavercia juos velniskai gerais veikejais. Kita vertus Harados sesutes norejosi pasmaugti on the spot. Paziurejus nelabai supratau pabaigos (gali but del to, kad ziurejau gana seniai, kai mano anglu k. zinios buvo nekokios), supratau tik paskaicius fanfic'a (skaiciau del per anime neivykusio pasiglebesciavimo). Bet visumoje, man patiko, ir mielai paziureciau antra karta. 5/5
P.S OMFGZ DARK!!!!11 smex on tha stick
P.S.S. vienintelis romance anime kurio nedropinau
P.S.S.S bug'as aprasyme: RikA Harada?! It's RikU!👍 1Comment
-
Fainas mane labiausia sužavėjo dark jis buvo mano pirmas anime veikėjas kurį aš ,,įsimylėjau" Dėl jo pradėjau piešti fanartComment
-
-
-
Vienas is gana labai fainu anime su gera pabaiga ir siuzetu nepagailesiu duoti 5 balus.Destiny is waiting ,lets move foward to it.👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
Va šiandien pabaigiau žiūrėti D.N. Angel po kelių savaičių pertraukos. Taip atsitiko todėl, kad pirmoji anime pusė buvo visiškai neįdomi ir ją vos buvo galima žiūrėti, bet va antroji serijalo pusė džiugiai nustebino. Ir Niwa kaip veikėjas manęs nebenervino, ir šiaip jo santykiai su merginomis pasidarė suprantamesni, ir t.t.
Anime piešimas gražus, per daug į akis nekrito bishounen'ai. Kas dėl soundtrack, tai nieko įsimintino, nes nei op, nei ed nesužavėjo.
7/10 būtų 9 jeigu pirmoji anime pūsė taip "nesmirdėtų"Comment
Comment