Duociau 4 Balus. Smagus toks, pastebejau kokie darboholikai japonai XD Faini prikolai, kawaii romantika (taip ir supraskit, jokiu klausimu xD ) kaip kazkas sake - geras uzkandis pries ir po pagrindinio patiekalo (kuris pas mane Fma)
Rec
Collapse
X
-
-
Kaip dauguma jau minėjo lengvai ir greitai sužiūrimas.. Piešimas nebuvo labai kažkuo pasižymintis ar žavintis. Vos pradėjus žiūrėti pirmasis epas pasirodė tikrai linksmas ir prajuokino, tačiau kuo toliau žiūrint tuo labiau komedijos trūko [arba jos buvo, tačiau ne tiek ypatinga, jog į atmintį įsirėžtų].. Soundtrack'as taipogi neįsiminė..
3/5 vien už tą man neužmirštamą pirmojo epo sceną.Comment
-
Fenomenalus kūrinys.Vien jau dėl to,kad anime sudarytas iš 9 sutrumpintų epų privertė mane susižavėti.Su tiek mažai istorijos ant tiek sugebėjo atvert gylius veikėjų jausmus.Uch..likau labai patenkintas,manau anime išskirtinis,o tokius tik žiūrėt ir žiūrėt.Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-01-25, 22:21.Comment
-
Comment
-
Super
Man tai labai patiko Toks lengvas ir linksmas, gražus piešimas visai, ir tie keli ecchi komponentai netrukdė, o pati istorija tikrai buvo gera, kaip tokio trumpumo kūriniui, tai lyg priminimas, jog negalima mesti svajonių ir niekad nepasiduoti, kad ir kaip sunku būtu, o kalbant apie pabaigą tai ji tikrai buvo graži ir labai laiminga Na nesugaišau laiko bežiūrėdamas, ir turbūt šį kūrinį galima pažiūrėti ne vieną ir ne du kartus
Rekomenduoji visiems, kurie nematė, pažiūrėti, NenusivilsiteComment
-
Panorau uzsiimti animes igarsinimu. REC yra pirmas mano darbas, jei kas nori paziureti lietuvisku igarsinimu, prasom - http://www.youtube.com/user/themarrako#play/uploadsComment
Comment