Žanras: nuotykiai, komedija, erotika, mecha Formatas: TV (24 ep), 24 min Transliacija: nuo 06.04.2004 iki 21.09.2004 Režisierius: Koichi Ohata Studija: Gonzo Kyohei Tachibana - paprastas studentas kulinaras su didelėmis ambicijomis. Norint išvykti į užsienį ir tapti garsiu kulinaru reikia pradinio kapitalo. Kadangi pinigai ant medžių neauga tenka ieškotis darbo. Pasamdo jį merginų kompanija. Jos ne šeip kažkoks mezgėjų būrelis iš Balbieriškio o samdinės. Medžioja nusikaltėlius, saugo ir t.t.. Darbo joms netrūksta. Ateities Tokijas toli gražu ne rojus. Klesti nusikalstamumas ir skurdas. Paprastos policijos jau nebeužtenka todėl įkuriamas specialus padalinys - R.A.P.T (Recently Armed Police Taskforce). Bet ar tikrai R.A.P.T tikslas kovoti su nusikaltėliais? Veikėjai seni pažystami: Jo - šviesus...trumpi plaukai....be papų....emocinga kaip tosteris...Ayanami Rei? Ji gaujos smogiamoji jėga. Nemiršta pervažiuota tanko/"vairuoja" mecha/šaudo ir mušasi neprasčiau nei Chakas Norisas. Ach taip, dar su neaiškia praeitimi (originalu ane?) Meg - rengiasi kaip kaubojė, bet toli gražu ne tokia grėsminga. Pagrindinis jos darbas - pastoviai patekti į visokias bėdas kad Jo galėtų ją išgelbėti. Sei - tipo vadė ir komandos smegenys. Ji ne šeip paprasta moteriškė o vieno sindikato vado anūkė. Vo kaip.... Amy - jauniausia (bent pagal išvaizda). Garsi hakerė. Kažkur matyta ane? Bet negali pykt, už gera Lain cospleju galima daug ką atleist. Kyohei Tachibana negavo normalaus vaidmens.... O aš taip tikėjausi, kad prablaškys visa šita lebių show... Serialas gavosi toks....gonziškas. Buvo tikrai gerų serijų buvo ir visiškai kvailų ir nuobodžių... Siužeto nebuvo. Pabaigoje aišku buvo kažkas panašaus, bet viskas taip nuspėjama ir kvaila. Pabaiga standartiškai sudirbta. Net juokinga buvo. Galima ir paprieštarauti, mol, čia gi parodija/komedija. Tik kažkaip per mažai tos parodijos ir juokelių. Mechinė dalis.....robotukas yra. Prikolnas toks, kaubojiškas. Jo pakanka, kad prie žanrų atsirastų "mecha", bet per mažai normaliam mechiniam serialui. Serialą ištempė kovinė dalis. Gonzo pasistengė ir 3d atrodo visai neblogai. Ir tas Matricos stilius visai vietoje... Ir aišku muzika. op/en geri, o ir serialo metu skamba visai į tema ir užveda. Reziumė: Serialą žiūrėti galima veiksmo ir pusnuogių mergų mėgėjams. Bet ir tiems rekomenduoju žiūrėjimo metu išsijungti smegenis. Teisingai nusiteikus galima pajusti kažką panašaus i malonumą. 6 balai. Papildomos nuorodos: Torrent/\ OP /\ BOOM /\ AMV /\ AMV /\ AMV |
Bakuretsu Tenshi (Burst Angel)
Collapse
X
-
Bakuretsu Tenshi (Burst Angel)
47553.19%25423.40%11317.02%824.26%212.13%1Žymos: Nieko -
Jo - blondinė...trumpi plaukai....be papų....emocinga kaip tosteris...Ayanami Rei? Ji gaujos smogiamoji jėga. Nemiršta pervažiuota tanko/"vairuoja" mecha/šaudo ir mušasi neprasčiau nei Chakas Norisas.
Kas liecia anime, tai mane labai gazdina jame vyraujanti erotika, bet paziurejau kovos scenas tavo nurodytame amv ir jos mane biski suzavejo ir pasirode labai grazios, ne taip kaip dabartiniu mecha ar kito panasaus zanro anime, kuriuose kaikurie elementai jau per dauk 3D grafikos elementu prisodrinti. -
As erotikos beveik neradau, palyginimas ziaurus siaip bet is to tosterio dalyko zvengiauPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Del papu tai sutinku, bet subine tai normali man pasirode.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2007-06-03, 20:31.Comment
-
Pažiūrėjus Bakuretsu Tenshi, iš tiesų, apima dvejopi jausmai: iš pažiūros, pernelyg neišskirtinis siužetas, tačiau kai kurie aspektai labai patiko. Nors tai gana tipiškas girl power anime, bet iš mano pusės susilaukia pagyrų dėl veikėjų plėtojimo ir pateikimo. Man patiko visa komanda. Joe praeities pateikimas beveik pabaigoje buvo geras sprendimas ir labai prablaškė tas visas misijų istorijas ir monster-thing‘ų gaudymą. Įdomi buvo tų smegenų istorijos linija, nors pradžioje nelabai viskas siejosi tarpusavyje, todėl tai sukėlė padrikumo įspūdį. Mechos labai gražios ir jų kovos puikios, ta kaubojiška dvasia labai tiko čia.
Kitas puikus dalykas yra muzika. Taip, tos melodijos dažnai kartojosi epizoduose. Bet jų įvairovė, bei tos akustinių tai elektrinių gitarų melodijos tikrai pakelia ūpą, bei veiksmo scenose jos labai tiko. Neabejotinai, toks įspūdis išlieka ir klausantis abiejų šio anime OST‘ų atskirai, tad šie OST‘ai apsilankys mano playlist‘e dažniau. Tiesiog puiki muzika.
Anime pabaigos geriau neminėti. Jei jau taip baigė, tai norėjosi kažko įspūdingesnio. O dabar tipiška pabaiga, kuri tiesiog nuvalkiotai gąsdina, jog turėtų būti tęsinys...Comment
-
Spoileris:Jo gi ten tikrai numireComment
Comment