Black Lagoon (2006)
Collapse
X
-
Sutinku su killerbee........anime Japonisko animuoto piesimo stilistika - tuo ir skirias nuo "multiku" ir visai nesvarbu ar tai CGI ar piestas su CG... Todel FFVII - AC galeciau drasiai vadint anime >_<
O metyt linkus is wikipedios norint pagristi savo teiginius yra tas pats kas "sakau nes kazkas kitas sake", wikipedia user generated encyclopedia tai ten straipsnius rasyt gali bet kas tai uz absoliuta laikyt negalima......Paskutinis pakeitimas nuo Vinipuchas; 2007-06-22, 09:34.Comment
-
Jei nematai mes su killerbee jau susitarem <_<... O wikipedia`oj dauguma skaitytu straipsniu sutampa su realybe... Manykit kaip norit as manysiu kaip as noriu... Sekmes ziurint anime ;]
Working underground.Comment
-
Zodziu taip, 5 balai uz visa ta pirma sezona ir veiksma Tailande. 5 uz small talks, alu ir ginklus. 5 uz Balalaika ir jos buri. Uz Revy ir kt. Ir 2 balai uz visa veiksma Japonijoj. Kazkokia isijautus filosofijos princese ir jos samurajus.
labai nemegstu, kai normalus anime pasibaigia 4 serijas trunkancia iskraipyta istorija.
Aciu, bet man 3 sezono nebesinori jau.Comment
-
Turbut vienas iš pirmųjų nusivilimų, kuriuos tik teko matyt... Na pirmą sezoną dar kažkiek
teigiamai ivertinčiau, turėjo momentais kuom nustebint, tas veikejo istojimas ir susiliejimas
su ta neiprasta grupuote, idomi kazkiek ta amotsfera ir santikiai buvo... na, bet toliau, o
ypac antras sezonas, kur ten mazos mergaites nenuzudamos zudykes, tai as patyliu.
Primena įprasta, holivudinio tipo kovinį filmą. Truksta įdomesnio siužeto, nes tokio tipo filmų
nors kibiru semk. Dar iki šiol nesugalvojau, kaip man prisiverst antrą sezona dažiurėt...
Uz pirma sezona turbut 4, o uz viso anime sugadinima, antra sezona ~1.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-01-27, 15:40.👍 1Comment
-
Turbut vienas iš pirmųjų nusivilimų, kuriuos tik teko matyt... Na pirmą sezoną dar kažkiek
teigiamai ivertinčiau, turėjo momentais kuom nustebint, tas veikejo istojimas ir susiliejimas
su ta neiprasta grupuote, idomi kazkiek ta amotsfera ir santikiai buvo... na, bet toliau, o
ypac antras sezonas, kur ten mazos mergaites nenuzudamos zudykes, tai as patyliu.
Primena įprasta, holivudinio tipo kovinį filmą. Truksta įdomesnio siužeto, nes tokio tipo filmų
nors kibiru semk. Dar iki šiol nesugalvojau, kaip man prisiverst antrą sezona dažiurėt...
Uz pirma sezona turbut 4, o uz viso anime sugadinima, antra sezona ~1.sigpicComment
-
I`m on your side. Sitas anime virsyja viska savo pliusais, t.y. tuo ka slic isvardino kaip minusus. Tokiu kaip Black Lagoon kas dien nepamatysi, taciau kaip Killberbee sake neverta nervintis, einu i mokykla. >.<
Working underground.Comment
-
gerulis sitas serialas. man tai patiko nuo pradzios iki pat pabaigos, kuri jau neatsimenu kokia buvo, bet zinau, kad jis dabar mano dvd lentynoje uzima geras pozicijas. man sitas patiko pirmiausia del veiksmo, kurios cia buvo pakankamai. patiko del veikeju, kurie buvo unikalus, o tokios mergos, kaip Revy, tai nezinau, reiktu paieskot ir vargiai ar rastum, o holivude tam visu mylimam nemanau, kad yra kokia bent koju nagu verta aktore, kuri galetu suvaidinti kazka panasaus. cia ta prasme, kad holivudas cia nieko detas. gerai, anime toks lengvas bardakas, bet smagiai ziurisi, o uz gera nuotaika paziurejus sita duodu 5 ir labai geraiComment
Comment