Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Pažiūrėjau OVA'as ir likau patenkintas. Senas geras BL su veiksmu, krauju, smurtu ir trupučiu filosofijos apie tai koks gali būti sušiktas gyvenimas. Vienintelis ir nepakartojamas.
Vienas mano mėgstamiausių anime, nes jis tikrai neeilinis. Jau atsibodo aukštu balsu cypaujančios, loliškos išvaizdos mergytės su daug kaspinų plaukuose, ar žemesnio balso savininkės, kurios visada yra ramios, kultūringos, tylios, kalbančios tik trumpomis ir protingomis frazėmis. O čia isai kitaip. Paiimkit kurią norit, Revy, Edą (berods toks tos vienuolės vardas), Balalaika, tą Tailandientę ar net Robertą. Visos jos nebijo nusikeikt, ir primpompuoja švino kitiems žymiai dažniau nei vyrukai. Ką jau čia slėpt, jos visiems vyrukams šiknas išspardo, o kam ne, tie jų bijo (Kaip Benny pasakė apie Revy, Robertą ir Balalaiką: "Trys baisiausios pasaulio moterys, su kuriomis nenorėčiau susidurti"). Šeip visi personažai man patiko, visi buvo įdomūs, ir anime tikrai nenuvylė. 5/5
patariu visiems pamatyti ir duba, nes bent jau man jis net labiau patiko už originalą, o pats anime žiauriai patiko, serialas be jokių tabu, bet vienintelis minusas tas (bent jau man) galėjo labiau išvystyti veikėjus ir taip pailginti serialą :3
Pažiūrėjau pirmą sezoną, ryškiai animas vyriškajai auditorijai skirtas, gražios panos laksto su trumpais, atemtais rūbais, šaudo viena į kitą iš įvairių seksualių pozų ar šiaip karšia kailį blogiečiams,tam pasitelgdamos įvairiausius ginklus. Serialas labai priminė holivudinius veiksmo filmus, o dar labiau kompiuterinių žaidimų seriją Grand Theft Auto. Žiūrėjau anglišku dubbu, nes kiek skaičiau, daugelis teigė, kad jis geresnis. Tai tiek besikeikiančių anime personažų dar nebuvau matęs. Sezonas baigės kažkaip be pabaigos? Čia gal kažkas panašaus i Fate/ Zero atvejį, kur pirma serialo dalis daugmaž buvo skirta pristatyti veikėjams? Ir ar verta žiūrti toliau? Antrame sezone serialas gerėja ar blogėja? Pirmas nepaliko nei gero, nei blogo įspudžio, geras veiksmas, patiko openingas, angliškas dubas irgi geras, tik kiek kad keista girdėti pagrindinį veikėją, kalbantį Light Yagamio balsu , piešimas neįpatingas, kažkaip man asmeniškai trūko siužeto, nes kartais ateidavo toks jaumas, kad serialas restartuojasi ir tarsi prieš tai vykę įvykiai neturi reikšmės. Galbūt toks ir yra serialo tikslas, pateikti gryną veiksmą be rimtos siužeto linijos? Mal'e daviau 8, dabar pagalvojus galbūt kiek per daug.
Labai gerai susiziurejo. Buvo smagu pamatyti kazka be jokiu supernatural voodoo. Veiksmo daug, veikejai idomus, tik gal norejosi, kad butu truputi daugiau apie juos atskleista (ypac apie Dutcha). Piesimas patiko, muzikai jokiu priekaistu neturiu, OP vienas is geriausiu kada nors matytu (kaip tik dabar klausausi rasydamas ). Tik gal nelabai itikinamai atrode kaip Rockas prisijunge prie tos "kurjeriu kompanijos" . Overall drasiai 5/5
Suėdžiau greit, per kelias dienas. Pasiūlė man jį Nemesis, iš ties, jau kurį laiką jį minėjo, jog jis panašus į Jormungand, tačiau taip ir neprisiruošdavau jo pažiūrėt.
Na, pradėjus žiūrėti, labai greit jis nustelbė Jormungand. Labai greit. Taip, pastarasis iš ties geras, tačiau Black Lagoon neprilygsta. Kadangi visada mėgau ginklus, mafijos reikalus, ginklų prekeivius ir pan., tai šis darbas buvo gėrio versmė. Veikėjai - nuostabūs. Visi iki vieno. Jie sukurti taip, jog jauti, jog kiekvienas žmogus turi priešistorę. Kiekvienas žmogus čia turėjo padaryti kažką nedoro, norint pakliūti į šį nusikaltimų sūkurį. Moteriškės šičia buvo badass ir iš ties buvo smagu matyti jas taip besitalžančias. Tačiau nesakyčiau, kad pakerėjo tas nedidelis rūbų kiekis (priešingai, sakyčiau moterys čia vilkėjo pakankamai daug. Na, apart Revy), kiek pakerėjo patys susišaudymai, bei kovos.
Revy tapo viena mėgiamiausių veikėjų iš visų, kuriuos iki šiolei esu matęs anime pasaulyje. Dabar Black Lagoon'e tūno šusnis favorite veikėjų.
Kas dėl siužeto ir jo "nebuvimo": manau, kad taip jau yra in this line of work. Nuvykai kur reikia, padarei ką reikia, grįžai. Kas toliau? Gauni kitą darbą, and repeat. Tie šuoliai tarp ark'ų, yra užpildyti paprastu stand-by, kai jie neturi darbo, kas tikrai nėra pernelyg įdomu. To reikėtų veikėjų plėtojimui? Manyčiau buvo padarytas nuostabus darbas ir vien tik veiksmo metu.
Anyway, all in all - anime nuostabus. Žiūrim visi, kas nori gero action, bei gerų ginklų.
Šioks toks kapo kasimas, bet, pagaliau, po 3,5 metų pertraukos, manga vėl tęsiama. Skaitykite nuo 87 sk. savo artimiausioje manga reader'io tinklalapy.
Comment