Man jis nelabai patiko nes piesimas man kazkuo neitiko
Black Lagoon (2006)
Collapse
X
-
Comment
-
Jo, neaišku čia džiaugtis ar liūdėt. Tikiuosi nebus kaip su vilkes prieskoniai kur tik suerzino. Gal bent jau padarys normalią arką iš kokių 3-5 serijų.Comment
-
-
-
-
5/5 daug veiksmo- nerealiai geras anime jei reiktų išskirti gerietę: Revy , o blogietę: RobertaSpoileris:nors ji buvo gerietė, tačiau lygiavertė priešininkė Revy, bet visa Lagoon komanda man labai patiko.
Nerealūs nuotykiai ir buvo labai įdomu. Buvo pasakytą gerų replikų, kurios privertė nusišypsot bet visa laiką veiksmas ir tai tiesiog nuostabu.
Reiks pažiūrėt 2 sezoną ir bus matyt ką ten parodys. Taip pat reikia laukt ir 3 sezono ovosComment
-
Labai patiko 4/5
Spoileris:gaila kazko truko man gal sakyciau romance tarp revy ir rocko o seip tikrai fainas
Dar toks vienas minusas kad nerodo zaizdu : persauna ranka o ten nieko nera - tik keli bruksneliai raudoni ;/Ech tie seni laikai ..Comment
-
Paskutiniu metu kažkaip buvau primiršęs anime. Iš dalies buvau nusivylęs. Bet Black Lagoon privertė prisiminti dėl ko pradėjau žiurėt anime. Black Lagoon turi tą branduolį kuris atpalaiduoja ir verčia susimąstyti vienu metu. Iš manęs jis gauna visus 10 balų. Nors tai Heinekeno reklama šiek tiek erzino. Sumokėjo kurėjams už ją ar kaip ?Comment
Comment