ispudingas anime negaliu rašyt mažiau negu 5/5 veiksmas gražus veikejai ivairus ir saviti (mergina perpjauta gerkle su grandininiu pjuklu ) ir negaliu nepaminet REVY tikrai geras ir neprailgstantis anime. laukiam 3ečio sezono
Black Lagoon (2006)
Collapse
X
-
-
-
pritariu. Rock santykiai tiek su Revi, tiek jo poziuris i visa ta situacija, kurioje jis atsidure yra labai idomus, gerai perteikti. Taip pat siuzeto linija apie tuos santykius ir sukasi.Whoop-de-fuckin'-doComment
-
What if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
-
Vot čia tai anime mano skonio.( tiesą sakant net realybėje labai myliu tokias šizofreniškas mergaites kaip Revi, o pats net labai panašus į rocko (tik gal daugiau turiu romantiško cinizmo))
+ už pagirias šventoriuje, už cigarečių bučinį, už apsirūkiusį airį važiuojantį į WOODSTOKĄ, už kinciukę su kukriais... ir taip be galo be krašto...Comment
-
kodel zmones jus taip norit tesiniu ? kuo daugiau seriju duo didesne drama vystosi apsieikim be to. jei bus trecias sezonas tebunie paskutinis. as duodu 3. kad butu 4 jam truksta kazko na net kad ir pavyzdziui siek tiek idomumo kazkaip man truko kartais idomumo o apie 5nesneku bo 5reikstu tobulas o tobulas reiskias kai nebera nieko ka gerinti o jame yra isties daug ko vien balas krenta uz tai kad kuriant Revy buvo siek tiek manau per smarkiai panaudota Laros Croft ivaizdziu
nors dabar geriau pagalvojes rasyciau silpna 4. nepatinka man penkiabale sistema. per mazai. desimtbalej sistemoj rasyciau 7. beabejo idomiausia serija su dvynukem ir viuo vampyrizmu buvo isties netiketa kai isimaise fantastika.👍 1Comment
-
-
Comment
Comment