Black Lagoon (2006)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣

• 2007 04 25
    • 1384

Va cia tai tikrai geras kurinuks, tik vat dar 3 sezono noreciau
    OP labai patiko nei karto neprasukau, o tai buna gana retai
    ED toks ramus kaip ir turetu but, tik vat nustebino tas perejimas prie jo pirma karta pamacius neiskarto dasuto kad jau baiges
    Piesimas, istorija, faini personazai (vien Revy ko verta), ir dar nustebia-prajuokina pvz.: Kai ta sena vienuole issitrauke ta auksine puska net issiziojau gera ten baznycia buva

Comment

• Dream Eater
      Let's start a Riot!

• 2008 01 22
      • 85

Man pradžioje patiko į galą gal kiek atsibodo, bet vistiek duodu 4.
      P.S. ta Revy man užnešė į moterišką Alucardo iš Hellsing'o versiją

Out of my mind... Back in five minutes
      http://dream-eater.mybrute.com

Comment

• amidau
        ☣☠☣

• 2007 04 25
        • 1384

Autorius Dream Eater
        P.S. ta Revy man užnešė į moterišką Alucardo iš Hellsing'o versiją

Jo va cia tai sutinku tik ji gal siek tiek inpulsivesne ir daugiau saugosi nei Alucard'as juk ji "tik zmogus"

Comment

• Eisas Kuperis
          Simintis Sun

• 2006 01 25
          • 355

Šiaip ne taip suvartojau pirmą sezoną. Bet vargiai 4 duočiau. Vis dėlto nuo vidurio pradėjo kiek labiau patikti, o į pabaigą beveik visai patiko. Dabar svarstau ar verta prasidėti su antru sezonu. Ypač jeis tėra vienas skirtumas - žiauresnis.
          Pirmas sezonas. Man jis pasirodė ne pats įdomiausias. Vietomis įdomus, o vietomis net labai nuobodus. Vietomis tiesiog neidomus. Negaliu patikėti vis kad į du pistoletus gali tilpti tiek kulkų, tiek pro šalį ir vistiek visą armija guldo, šovinių dėtuvės irgi kartais neaišku iš kur atsiranda. Na žodžiu, neteko matyti kad kas nors taip švaistytusi šoviniais ir tonos lakstančių gilzių man įspudžio įdomaus nesudarė. Ir muzikos man trūko. Neretai rodymo metu tiesiog tyliai grojo winampas savo universalia melodija.
          Dar vienas dalykas, bent jau iš pradžių šis anime man priminė Cowboy Bebop. Abiem atvejais kombandos kaip ir nepriklausomos. Abiem atvejais yra laivas. Sudėtis irgi turi panašumu. Yra asmuo nusimanantis apie kompus kuris visai nekovoja, yra laivo kapitonas. Sudėtis 4 asmenys. Ir OP turi panašumų.
          Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2008-03-01, 01:16.

Comment

• slicKrox
            Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
            • 2161

O dar kazkas sake, kad jis ne Holivudinio tipo Jeigu jau taip itartinai ziuri i pirma sezona, tai patariu antro sezono isvis neziureti, jei nenori
            susigadinti likusio ispudzio, nes laukia saltakraujes mergaides zudikes, kurios po suknele laiko macete arba bazuka.
            Autorius Killerbee
            Beje, slicKrox, ten buvo ne mergaites o berniukai.
            Keista... kaip man pasirode, kad mergaites, o gal skleroze.
            Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-03-01, 12:14.

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Autorius Eisas Kuperis
              Šiaip ne taip suvartojau pirmą sezoną. Bet vargiai 4 duočiau. Vis dėlto nuo vidurio pradėjo kiek labiau patikti, o į pabaigą beveik visai patiko. Dabar svarstau ar verta prasidėti su antru sezonu. Ypač jeis tėra vienas skirtumas - žiauresnis.
              Pirmas sezonas. Man jis pasirodė ne pats įdomiausias. Vietomis įdomus, o vietomis net labai nuobodus. Vietomis tiesiog neidomus. Negaliu patikėti vis kad į du pistoletus gali tilpti tiek kulkų, tiek pro šalį ir vistiek visą armija guldo, šovinių dėtuvės irgi kartais neaišku iš kur atsiranda. Na žodžiu, neteko matyti kad kas nors taip švaistytusi šoviniais ir tonos lakstančių gilzių man įspudžio įdomaus nesudarė. Ir muzikos man trūko. Neretai rodymo metu tiesiog tyliai grojo winampas savo universalia melodija.
              Dar vienas dalykas, bent jau iš pradžių šis anime man priminė Cowboy Bebop. Abiem atvejais kombandos kaip ir nepriklausomos. Abiem atvejais yra laivas. Sudėtis irgi turi panašumu. Yra asmuo nusimanantis apie kompus kuris visai nekovoja, yra laivo kapitonas. Sudėtis 4 asmenys. Ir OP turi panašumų.
              Maziau ziurek i ishore o daugiau i vidu. O tai gali buti, kad beskaiciuodamas gilzes ir ieshkodamas panasumu su CB (kuris seip yra ziauri nuobodybe) praziopsai atmosfera, draiva, romantika ir net filosofija. Seip antras sezonas rimtesnis, ypac paskutine arka.
              Beje, slicKrox, ten buvo ne mergaites o berniukai. Siuo klausimu gincu nemazai, bet mazdaug dauguma mano kad ten du broliukai is kuriu vienas vaidina sesute. As tam pritariu...taip labiau prikolna. Ir ju istorija (atmetus visa actiona) visai idomi. Neblogai parodyta kaip is zmogaus galima padaryti gyvuli.
              Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2008-03-01, 12:30.

Comment

• AKUJI-SAN
                Anime narkomanas ;-)
                • 2008 02 16
                • 190

Black Lagoon

LABAI FAINAS ANIME
                Susišaudymai ir sprogimai,
                skerdynės ir pjautynės,
                visa tai labai miela-
                tykšta kraujas,laksto gilzės...
                Beje ar kas nors atkreipet dėmesį į Revy jausmus Rock?!!!
                Visų pirma nutveria kaip įkaitą-nors nė velnio įkaitas jiems nereikalingas,ta Dutch'as ir sako Revy-o ta atšauna jai reikia išpirkos,Dutch jai atkerta-ar žinai kam skambinti dėl išpirkos?Ar turi saskaitą į kurią pervestų pinigus?Kas ves derybas?
                Revy užsiparina,sustaugia-aš jį nudėsiu o kūną išmesiu į vandenyną-suvaro šešias kulkas aplin Rock galvą,IR NĖ SYKIO NEPATAIKO!!!Iš 2metrų ATSTUMO!Po to kai Rock'as spjauna į savo darbą-Revy(ta pati Revy!) pasiūlo prisidėti prie Black Lagoon.
                Kai jos paklausia kažkoks stripbaro savininkas-kas tas Rock?Ji atšauna-jis mūsų naujokas,jis neturi kur eiti,ir mes(Back Lagoon)neturim jokio kito pasirinkimo tik pasirūpinti juo
                Ji jam perka marškinius!
                Kai Rock'ą bando kabinti "vienuolė" Eda,Revy jos klausia-ar nenori kulkos į galvą?
                Revy saugo Rock'ą nuo pavojų.Ir taip toliau...
                Kas jei ne meilė čia gali būti
                Kada pagaliau bus trečias sezonas?
                Paskutinis pakeitimas nuo AKUJI-SAN; 2008-07-27, 02:26.

Comment

• AKUJI-SAN
                  Anime narkomanas ;-)
                  • 2008 02 16
                  • 190

Dvynių Gender

Autorius Killerbee
                  Maziau ziurek i ishore o daugiau i vidu. O tai gali buti, kad beskaiciuodamas gilzes ir ieshkodamas panasumu su CB (kuris seip yra ziauri nuobodybe) praziopsai atmosfera, draiva, romantika ir net filosofija. Seip antras sezonas rimtesnis, ypac paskutine arka.
                  Beje, slicKrox, ten buvo ne mergaites o berniukai. Siuo klausimu gincu nemazai, bet mazdaug dauguma mano kad ten du broliukai is kuriu vienas vaidina sesute. As tam pritariu...taip labiau prikolna. Ir ju istorija (atmetus visa actiona) visai idomi. Neblogai parodyta kaip is zmogaus galima padaryti gyvuli.
                  Turiu pataisyti,blin niekad nemaniau kad galima neatskirti lyties Black Lagoon.Tai va-TIE DVYNIAI:
                  1MERGAITĖ(vyresnė),
                  1BERNIUKAS(jaunesnis).
                  O sumaišyti juos galima tik dėl to kad jie pastoviai keisdavosi drabužiais ir ilgaplaukiu peruku.

Comment

• Killerbee
                    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                    • 2910

Autorius AKUJI-SAN
                    Turiu pataisyti,blin niekad nemaniau kad galima neatskirti lyties Black Lagoon.Tai va-TIE DVYNIAI:
                    1MERGAITĖ(vyresnė),
                    1BERNIUKAS(jaunesnis).
                    O sumaišyti juos galima tik dėl to kad jie pastoviai keisdavosi drabužiais ir ilgaplaukiu peruku.
                    Chm, čiupinėjai kad esi toks tikras?

Comment

• Apriliuke
                      Narys

• 2007 07 02
                      • 64

Anime mane suzavejo savo siuzetu taipat ir herojai buvo tokie faini !!! Labiausia man patiko kaip FreaK`aZ pavadino terminatore tarnaite taigi as ja cosplyinau vilniuje vykusiame cosplay !!!

Patiko dvyniai ir mergaites Grethel daina jai kas zino jos pavadinima parasykite man busiu labai dekinga !!!
                      Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-07-12, 13:17.
                      Forumo rėksnė.

Comment

• Silvestras
                        Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
                        • 162

Vienas iš geresnių matytų action anime ,beje 2 sezonas patiko labiau,nes buvo rimtesnis ir kruvinesnis (bent jau man toks pasirodė).Visu pirma anime gal patiko dėl pagrindinės bad ass veikėjos Revy ir jos santykių su Rock'u.Na ir dar tas visas reikalas su ale rusu mafija užstrigo man,apskritai viskas man originaliai atrodė ir paliko didelį įspūdį,reikalas tame,kad 3 sezonas reikalingas,bet ar bus jis?
                        Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-02-14, 15:48.

Comment

• bigGuy
                          Narys

• 2008 03 21
                          • 47

Aš daviau 5. Labai patiko Revy požiūris į pasaulį. Begalinis cinizmas.

Comment

• Koori
                            Sic faciunt omnes

• 2008 06 05
                            • 64

Autorius persona
                            reikalas tame,kad 3 sezonas reikalingas,bet ar bus jis :rolleyes: .
                            Bus.
                            http://www.moetron.com/2008/07/12/bl...son-announced/

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

Labai jau minimalistine naujiena. Bet labai laukiu.

Comment

• Silvestras
                                Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
                                • 162

Ot gera naujiena pasakei,jei ir bus tas 3 sezas,tai manau ne siais metais bent jau pasirodys,kas beje nelabai gerai.O kokio nors patinkančio anime ir herojų sugrįžymas visada verčia įžsižiuoti iš laimės.Jei pagal tą tvarką eis,kuria iki šiol buvo,tai yra 2 sezas įdomesnis už 1-ąjį buvo(aišku ir be kalbu,čia tik mano nuomonė),tai tada 3 turėtų būt tobulas,nors nesu dėl to tikras,bet iš tokio anime pratęsimo laukiu paties geriausio ir įspūdingiausio.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-02-14, 15:49.

Comment

Working...