Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
hm... žiūrėjau po Jigoku Shoujo, kuris man neblogą įspūdį paliko, gal dėl to iš pat pradžių prastą nuomonę susidariau.>> tas Yuki tai išvis kaip kokia Bratz lėlė atrodo.XD ir kiti bernai - nei gražūs, nei ką. varliški kažkokie.XDD....
po kelių epų lyg ir pradėjo patikti, daviau net 8/10.. o dabar... šiaip ne taip pažiūrėjau 15-tą epą ir jau taip noris droppint... labai ištemptas kažkoks. ir dar nervina, kad Sunako vis chibi stilium piešia.
bet kadangi nesu mėgėja droppinti, tikriausiai kaip nors pasižiūrėsiu....XD
et gaila tų vaikinų,tokie gražūs,šakės jiems ;D
pradėjau žiūrėt ir nenusivyliau,nes labai linksmas ir įdomus.
ir kažkaip nesinori Sunako-chan į elegant lady
sitas man labai patiko gera tokia komedija kiekvienoi serijoi buvo is ko pasijuokti ir seip man jis toks kazkoks mielas nors bernai tie atrode keistokai
siaip komediju neziuriu, bet sitas animas saunus, labai nera prie ko prikibnt, gal, kad tik is Sunako progreso didesnio norejos kaip kazkas minejo Sunako beprote, bet jos si savybe veza toki anime mielai ziureciau antra kart reiketu manga skaityt manau :0
Labai geras xD Drąsiai sakau, kad jis geresnis už Host Club'ą xD tačiau, kas yra žiūrėjęs šitą, bet nematęs Host Club'o reikia pasižiūrėti, arba atvirkščiai. Abu labai puikūs.
O kai šitą žiūrėjau tai žvengiau xD iki pilvo skaudėjimo.
Vienintelis dalykas kuris nepatiko, tai vaikinų ružavos lūpos bet šiaip visi jie labai gražūs. Bet jau tos lūpos.... xD
Žinoma, artėjant prie pabaigos buvo atsibodęs, nes pasidarė labai banalu. Mangoje žymiai įdomiau. Bet anyway duodu 5/5, nes tikrai labai geras
Comment