nzn kaip kietiems man jisai tikrai patiko, yra suderinta po lygiai ir humoro ir dramos, ^__^ o Minos balsas tj isvis mielybe!
Onegai Twins
Collapse
X
-
Joooa. Onegai Teacher gal buvo įdomesnis. Nors ir šitas, toks visai nieko
Šeip patiko pirmoi serijoj kai sako mokytojai „man atrodo jūsų vyrui tai nepatiktų“ o tuo metu eina Kei laiptais ir nusičiaudi. Oi lūžom toi vietoj...
O pabaiga... Nu tokia... Lieva kažkaip nesamoningai baigė. nors dar Ovos nežiūrėjau.URT: -Say you love me! Say you love me!
Ingė: -I love me
Comment
-
Na visai nieko animiukas, bet ne mano zanro ^^Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Labai patiko šis anime [daug labiau nei onegai teacher].vietomis labai juokinga būdavo.įdomi istorija.man patiko galas,nes jo tikroji sese man nepatiko,višta kažkokia ,nenorėjau kad jis ją mylėtuComment
-
joa... anime tai awesome, tik va bėda... IŠ KUR JĮ PARSISIŲST??? po velnių niekur nėra. teko nete žiūrėt pirmas serijas. (gal kas žinot iš kur parsivaryt?)Comment
-
Oh.. Tai patikoo.. Na kaip mineta, pirmas sezonas geriau. ;D
seip toks normal life anime (neskaitant tos mokytojos ir jos gyvunelio ;D ), neiprastas nutikimas, kai simpatiskas baxuras grizta i nama kur gyveno ankstyvoje vaikysteje (na, i nama priesais ta kuri gyveno tiksleu) D atsiranda dar 2 panos, tiipo seses na ir t.t.
Praskaidrina gyvenima, ryskios spalvos, na, ka zinau, panom (kurioms nepatinka horror) turetu patikt. ;D (;Comment
Comment