Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Collapse
X
-
-
Siaip tai anime nerealus. Dar kogero RK mano megstamiausias anime ir sita ova yra jo paskutinis gabalas. Ir visdelto sitai ovai daviau tik 4 (skirtingai nei serijoms ir tsuiokuhen, kuriems daviau po 5). pirma priezastis: Dar nemaciau tiek "suspaustos" istorijos. Seriju ivykiai ir tai, kas vyko po ju, suspausta i (jei gerai atmenu) 90 min. butu buve nors 4 tokios ovos butu dar kita reikalas, bet 2... man viskas perdaug suspausta. Kitas minusas, per daug, oi... suspoilinsiu gi...Spoileris:Liudna pabaiga. kad tai tokia istorija sitaip baigesi. Kad tai didysis kenshinas numire nuo zarazos! jis turejo mirti nerealioj kovoj! nei ten romantishka buvo nei ka. Toks perdetas realizmas tiesiog pakenke sitokiai samurajishkai istorijai. Nu bent mano tokia nuomone. Ir siaip seisouhen istorija man kliuvo. Neatitinka seriju bei pirmos ovos esmes.
P.s. slicKrox, pritariu Botaro, geriau pirma ziuret serijasComment
-
patikoooo.... visas oavas pažiūrėjau ir visos patiko, juolab kad atmosfera taip skyrėsi nuo serijų tačiau perdaug nenutolo...jei nepaisysim tokių epizodų kaip ta apgailėtina scena su žuvim, visos ovos gerai sueina. bet tada, dievaži, vos neapsižliumbiau iš pykčio.Comment
-
patas geriausias veikalas is visos Rurouni Kenshin kolekcijos viskas daug geriau ir isbaigciau padaryta nei serijose o ir mergiote daug idomesne nei Kouri xDDD man Shinta daug labiau patiko kaip zudikas nei kaip gelbetojas zmonijos xDDthe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Nerealu! 6/5! Man rurouni kenshin ir taip buvo geriausias anime, bet pamatęs šį OVA net nežinau... neturiu žodzių.. O pabaiga tokia, kad tiesiog verkt norėjosi . Super OVA!Žiūrim į avatarą!Comment
-
O dieve...5/5...jei galeciau tai ir daugiau duociau...^^
myliu si anime...atsimenu vasara su pusbroliu ziurejom visus RK is eiles...tai sita ir parsisiuntem....kiekviena vakara ziurejom...man asmeniskai jis labai patiko...nei pridesi nei atimsi..o OVA man net idomesnis nei TV...kazkaip viskas rimciau...Gyvenu – tai tik vaikiškas požiūris tavo...
Gyvenu – tai tik kvailas posakis mano...
Gyvenu – sukasi metai kasdieną be sienų...
Gyvenu... Gyvenu... Gyvenu ir viską palieku...Comment
Comment