jei kam patiko "Princess Mononoke" turetu patikti ir sitas, irgi gamtos dvasios tokios... mistines serijos, kaip pranasingi nelaimiu sapnai istikro yra ne pranasingi, o sukeliantys tas nelaimes. 5/5
Mushishi
Collapse
X
-
toks gerulis... tik reikia ziureti tylioje jaukioje atmosferoje ir dar kuri laika pakramtyti mintyse, kad pajustum didziausia pasitenkinima
Is esmes pasakoja ivairius japonu liaudies mitus ir pasakas, tad ziuredamas apsisvieti kulturine prasme. Kazkas panasaus butu jei pvz lietuviai sugalvotu kurti animacinius filmus apie bildukus, aitvarus etc.
Prie alaus ir linksmos kompanijos ziureti tikrai netix :PComment
-
tikejausi isvysti ka nors originalesnio ir idomesnio. Nesitikejau as is jo kraujo, ipatingo veiksmo,
meiles ar dramos, bet kazkotai to, ka as ir pats negaliu paaiskinti.Na aisq mielas tarpais... grazus s
avo vaizduojama gamta ir jos antgamntiniais reiskiniais, ziureti galima, bet kaip Killerbee ir pasake,
tai viskas per dauk lengvai nuspejama ir kiekvienas epizodas Tau kaip ant delno pateiktas, zinai kas ir
del ko kaltas ir kas galiausiai isgelbes. Ziauriai truksta nors mazulytes intrigos ar ko nors dar
neiprastesnio, ar ne taip lengvai pateikiamo siuzeto... Tikiuosi mano isvados dar klaidingos ir as busiu
neteisus praziurejes likusius epizodus, jeigu aisq dar nusiteiksiu jam, gal reikes apsirukyt norint daziuret
ji, nors tai nelabai man iprasta ir visada laikiausi uzsispirimo pozicijos.
Kaip ir galima buvo tiketis, tolimesnes serijos ir ju pateiktas siuzetas dauk idomesnis ir itraukiantis.
Nors uzknisa, kai kiekviena karta jis pasako: "As zinau kas tai... tai - mushi!"Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-09-30, 14:15.Comment
-
Man tai patiko šis anime.
Autorius slicKrox
tai viskas per dauk lengvai nuspejama ir kiekvienas epizodas Tau kaip ant delno pateiktas, zinai kas ir del ko kaltas ir kas galiausiai isgelbes. Ziauriai truksta nors mazulytes intrigos ar ko nors darComment
-
Rami, labai rami atmosfera.Tik du besikartojantys veikejai, vos trys (~) epizodai siejasi vienas su kitu. Piesimas savotiskas... Zodziu, cia love-it-or-hate-it nes vidurio nebus. Priklausau myletojams. Kiekvienas epizodas man budavo kaip pilnametrazis filmas, nes zinojau kad butent tos istorijos tesinio nebus. Daznai paziurejus viena epizoda iskart ziureti sekanti nekildavo ranka, nes mintys visdar sukiodavos apie katik paziureta serija...
OST ir OP nepamirsiu taipogi. Labai patiko tie japonisku instrumentu sukeliami garsai ,labai derinos prie atmosferos.Bass please.Comment
-
suzinojau apie Mushishi is top 10 anime,
pabandziau paziureti , pasirode nesamone.
galvojau kad anime topose neuzsilaikis, o jis vis kila ir kila
nesupratau
dabar skaitau kas apie ji cia parasyta, kazkas net po 2 kartus ziuri
turbut istiesu , ji reikia ziureti po 1 serija per diena nes perdaug tos atmosferos
paabandisu4 centimetres per secondComment
-
man is pradziu pasirode tikrai nuobodus, taciau, aciu mano charakteriui, nenumeciau jo ir iveikiau visa. kuo toliau, tuo labiau itrauke unikali sio anime atmosfera, ypac patiko garso takelis, kuris siek tiek primene islandu grupe Sigur Ros, kuria taip megstu. vienas didziausiu minusu buvo labai panasus veikejai bei aplinka, bet vistiek ivertinau 5/5Comment
-
vienas is geriausiu ir originaliausiu mano matytu anime...beje vienintelis, kuri mielai paziureciau dar sykiNeziuriu anime su LT subais.Comment
-
Man paliko gerą įspūdį šis anime.Tačiau teko žiūrėti su pertraukom, nes po 15 serijų šiek tiek pabodo tas monotoniškumas, tada peržiūrėjau kitą anime ir tada vėl tesiau Mushishi ir pajutai tikrą malonumą, kažkaip viskas susidėliojo į vietas ir nusistovėjo kas susiję su tuo anime, tai kai žiūriu taip ramu ir gera.Tikrai gražus anime su puikiai sukomponuota muzika.Comment
-
Nuostabus darbas!!! dabar jau antrą kartą žiūriu jį.... Man jis visas atspindi pati japonų ryšį su gamta, perteikia visą šintoizmo esmę... Muzika labai gerai parinkta, kartais net nepastebiu kaip ji pradeda groti, atrodo kad žmonių balsai taip gražiai persilieja su muzika..... Nuostabu!!!! Manau dar ne vieną kartą jį įsijungsiu...Comment
-
Va čia tai tikras unikalumo grožis,kas gali būti gražiau už šio anime originalumo ir klasikinės ramybės junginio.Net nežinau kaip konkrečiai apibendrinti,na,kad daug emocijų sukėlė tai faktas.Nu jo,tos būtybės absoliučiai įtraukiančios,mistiškos ir kartais šiurpios.Taip įdomu stebėti kaip Ginko darbuojasi,jisai pats unikalus ko ne kaip veikėjas,ką jau bekalbėti apie visą anime.Iš pirmo epo reikia suprast jau,kad toliau bežiūrint susilauksi kažko neordinaraus,žavingo ir abstraktaus.Visa anime pavaizduota ir perteikta ramuma gan stipriai vilioja,pasaulis atrodo toks gražus ir migdantis.Čia kas po kelių metų vadins "anime klasika".Pažiūrėjas supratau ir patsai pritariu,kad neveltui Mushishi laikomas topuose ir garbinamas anime fanu kaip vienas geriausiu paskutiniu metu leidinys.Comment
-
Comment
Comment