Po 3 sezonų, 2 specialų ir filmo Mushishi oficialiai baigtas( na nebent autore nejučiom dar ką nors parašyt sugalvos). Na, o pabaiga - sąlyginė, nes Ginko kelionėms pabaigos nėra, bet paskutinis filmas šiokį tokį užbaigtumo jausmą suteikia. Džiugu, kad studija Artland nepabūgo prikelti šio kūrinio po tokios didžiulės pertraukos, o aš asmeniškai nesigailiu, kad teko jį išvysti nuo pradžios iki galo.
Mushishi
Collapse
X
-
Unikalus.
Veikia lyg kokia relaksacinė programa kūnui, nes bežiūrint atpalaiduoja visur raumenis ir visus dienos vargus ištrina iš sąmonės
Nors čia pasaulis nespalvotas (turiu omeny nėra ryškių spalvų, ką esam įpratę matyti anime), melancholiškas, o kartais net ir šiurpus, tačiau vis vien prikausto dėmesį, hipnotizuoja.
Apie istoriją nieko net nekalbėsiu, tiesiog užtenka labai detaliai sukurto pasaulio su tais keistais mushi sutvėrimais.
Tad įsitaisykit minkštoje lovoje po sunkaus darbo - ir žiūrėkit "Mushishi". Pažiūrėję pasijusit geriau nei po kokio viso kūno masažo. Trust meComment
-
Comment
-
Comment
-
Tai bus viso mano gyvenimo anime. Kasmet pažiūriu po kelias serijas ir niekaip nepavyksta daugiau (iki šiol per tuos ilgus metus, berods nuo 2008m., peržiūrėjau tik kokią 10'į serijų), nors anime (mano nuomone) visomis prasmėmis puikus. Ką dažniau padarau, tai kartais per youtube pasileidžiu šio serialo muzikinį takelį (prisipažinsiu, kad ir jo iki galo nesu perklausęs).
Na o čia mėgstamiausias (deja labai trumpas) muzikinis šedevriukas iš šio anime:
「海境より」- UNASAKA YORI - Where Sea Meets Man: http://www.repeatmyvids.com/watch?v=hmIeGkRe0CIComment
Comment