Ouran High School Host Club
Collapse
X
-
Comment
-
Faktas kad jam ir isvaizda patiko. Atsimink kaip jis buvo suzavetas kai pirma kart normaliai aprenge...Comment
-
man visai gerai gerai praėjo. Per youtube.com pažiurėjau visą. lengvai valgomas."Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zioComment
-
man visai patiko. linksmai ziurejau apie 10 seriju ,paskui jau buvo nuobodu. man dar visai nieko pasirode paskutiniosios serijos ,nors anime atrodo nelabai uzbaigtas..
ne itin mano skonio. labai saldusssssssss.,)
p.s. o del bepapiu merginu as dziaugiuosi. vis gi ,daugelyje amine jie yra pabreztini,ir kas juokingiausia, ne tik hentai ar panasiuose . dziaugiuosi ,kad siame seriale jie nebuvo pernelyg akcentuojami. ,)Comment
-
-
Užsitęsė man šito žiūrėjimas, kokį porą mėnesių tai tikrai. Bet ir patiko. Įdomiausios serijos buvo apie jų prisijungimą prie klubo. Apie ką kitos nelabai ir atsimenu. Kažkokios labai panašios buvo. O šiaip ir veikėjai visi patiko. Ai, nors ne, va ta merga kur iš po žemių išlįsdavo tai rimtai nervus gadino. Norėdavosi tiesiog imt ir išjungt. Bet šiaip anime geras.Comment
-
aš turiu keistą skonį - dar nei vieno blogo shoujo anime nemačiau ;DD oh wait, sailor moon...
anyway, anime vertas 9/10 x] baisiai patiko visi veikėjai, kiekviena serija turėjo kažką kieto ;D
o tas faktas dėl mažų krūtų pas merginas, kaip tik pliusas. ;P Bent jau man, maža krūtinė yra superdupermiela ir žavu.I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
Comment