Ouran High School Host Club

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ayumi

Autorius Killerbee
    Nezinau......dvyniai kazkaip stipriau atrode. Jiems Haruhi ir svarbesne buvo.
    Tamakis matai dar pats nesuprato, kad jam Haruhi patinka kaip mergina. Is pradziu mylejo ja kaip savo "dukra" ^ ^

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Ayumi
      Tamakis matai dar pats nesuprato, kad jam Haruhi patinka kaip mergina. Is pradziu mylejo ja kaip savo "dukra" ^ ^
      Tamakis man rodos taip ir nesuprato. O ir turiu itarimu as del jo orentacijos..... Ar tai jam berniukishkos mergaites patinka ar tai tiesiog berniukai.

Comment

• Ayumi

Kad jis visus Host Club narius mylėjo kaip savo vaikus ^ ^ O Haruhi, matyt, ne tiek savo išvaizda kiek būdu patraukė Tamakį. Ir beje ne tik jį vieną

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Ayumi
          Kad jis visus Host Club narius mylėjo kaip savo vaikus ^ ^ O Haruhi, matyt, ne tiek savo išvaizda kiek būdu patraukė Tamakį. Ir beje ne tik jį vieną
          Sutinka pagal drabuzius islydi pagal prota (c) liaudies ismintis
          Faktas kad jam ir isvaizda patiko. Atsimink kaip jis buvo suzavetas kai pirma kart normaliai aprenge...

Comment

• diabolique
            whatever

• 2004 11 28
            • 81

man visai gerai gerai praėjo. Per youtube.com pažiurėjau visą. lengvai valgomas.
            "Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zio

Comment

• narusegawa

man visai patiko. linksmai ziurejau apie 10 seriju ,paskui jau buvo nuobodu. man dar visai nieko pasirode paskutiniosios serijos ,nors anime atrodo nelabai uzbaigtas..
              ne itin mano skonio. labai saldusssssssss.,)

p.s. o del bepapiu merginu as dziaugiuosi. vis gi ,daugelyje amine jie yra pabreztini,ir kas juokingiausia, ne tik hentai ar panasiuose . dziaugiuosi ,kad siame seriale jie nebuvo pernelyg akcentuojami. ,)

Comment

• mo

:3
                Puppy eyes turi zudancia galia ^^ Super kawaii animas. Labai patiko. Pripazystu, gaila, kad nepasibuciavo Haruhi su Tamaki, jau gale toookia romantiska scena buvo, bet... Gal iseis abtras sezonas? Juk baigesi su klaustuku ^^

Comment

• J-PUKKA_:D
                  J-New
                  • 2008 01 03
                  • 9

Kadangi neseniai ziurau anime tai sis yra Best of the Best, kol kas...

Comment

• hanaretsu
                    Beealzebub
                    • 2006 08 19
                    • 135

puikus anime, tarp mokyklos ir treniruočių žiūrim su drauge, ką aš galiu pasakyt? JUOKINGA IR TAI< BL< VISKAS KO REIKIA (kartais)

Comment

• Risa_chan

oj labai fainas anime. *alpsta dėl dvynukų ir Tamaki*

kažkur nete pasirašiau peticiją dėl antro sezono tikiuos, toks bus, nes manga toliau gana įdomiai vystosi :}

Comment

• Kleopso
                        Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
                        • 208

Užsitęsė man šito žiūrėjimas, kokį porą mėnesių tai tikrai. Bet ir patiko. Įdomiausios serijos buvo apie jų prisijungimą prie klubo. Apie ką kitos nelabai ir atsimenu. Kažkokios labai panašios buvo. O šiaip ir veikėjai visi patiko. Ai, nors ne, va ta merga kur iš po žemių išlįsdavo tai rimtai nervus gadino. Norėdavosi tiesiog imt ir išjungt. Bet šiaip anime geras.

Comment

• epoh
                          epoh

• 2007 02 21
                          • 18

man patiko šis anime, o ypač veikėjai (dvynukai, kurie negali vienas be kito, mažylis, stipresnis už visus ir t.t). beto labai linksmai žiurisi.
                          p.s pritariu Kleopso dėl tos merginos, kuri iš po žemių išlįsdavo.

Comment

• Dekko13
                            O.o ....

• 2007 12 15
                            • 100

Homo Twins ok as siokia tokia sio anime fane.Kolkas patinka, nes pradejau neseniai siustis.

Comment

• Mao
                              a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                              • 223

aš turiu keistą skonį - dar nei vieno blogo shoujo anime nemačiau ;DD oh wait, sailor moon...

anyway, anime vertas 9/10 x] baisiai patiko visi veikėjai, kiekviena serija turėjo kažką kieto ;D

o tas faktas dėl mažų krūtų pas merginas, kaip tik pliusas. ;P Bent jau man, maža krūtinė yra superdupermiela ir žavu.
                              I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Kaname
                                Naujokas
                                • 2008 01 27
                                • 11

Atidaviau visus penkis balus, jau vien del dvyniu ir Tamaki nesamoniu verta. Ir dar Honey su savo kiskiukais ir saldumynais.. super. (:
                                Labai smagiai ziurejosi, mielas, linksmas, nenuobodus, tai ko ir tikejausi.

Comment

Working...