Gan seniai buvau nužiūrėjus šį Anime, bet kažkaip vis pagailėdavau laiko... Klydau. Patiko. Ir net labai. Kažkodėl visos smulkmeniškos klaidelės į kurias ankščiau būčiau atkriepus dėmesį, kažkaip susiliejo su visuma ir tiesiog pranyko. Nustebino kiek netikėti posūkiai pabaigoje. Nemanau, kad šis Anime tobulas, tačiau vistiek negaliu skirti mažiau 5/5 tai tikriausiai meilė iš pirmo žvilgsnio
Toki wo Kakeru Shojo / The Girl Who Leapt Through Time (Filmas) (2006)
Collapse
X
-
Visiskai pritariu. Sis anime man jau krito akis vien paskaicius aprasyma, o paziurejus tai is viso buvo wow! Noreiau pamatyti dar ka nors panasaus.Comment
-
Comment
-
labai šiltas ir mielas darbar istorija tikrai gera, daugybė vietų pasijuokti ir kartais net susimąstyti piešimas gramus ir gražus, muzikai taip pat, todėl jie gal per daug ir neįsimena, bet mintis, kaip vienas tavo veiksmas gali įtakoti visa kita aplink tikrai žavi veikėjai ir visai nieko, pagrindinė mergina net sakyčiaua visai kawaii 5/5Comment
-
Džiaugiuosi, kad nepatingėjau ir peržiūrėjau. Buvo verta. Verčiantis susimąstyti ir tarpais griebiantis už širdies (bent jau man). Piešimas taip pat labai gražus. Iš tiesų tai žodžiais sunku apibūdinti, reikia pačiam pamatyti. 10/10 :>_____
In the future 15 people will be famous
Comment
-
Tikrai patiko. Pagrindinė veikėja neeilinė, gal kiek berniukiško būdo, bet tas tik į naudą.
Pati istorija tokia lengvai susižiūrinti. Pritariu Stellai dėl jausmingos istorijos, nes man mažai trūko ir aš būčiau ašaras nubraukus(kas laaaabaaiii retai būna).
Apibendrinant mažiau kaip 10 negalėčiau rašytComment
-
Šį dedu į mėgstamiausių sąrašą, po Byousoku 5 Centimeter . Tikrai turi kažką, kas privers prisiminti arba bent jau pažiūrėti antrą kartą . Istorija gal ir neįpatinga (daug diskusijų vyksta dėl pabaigos), tačiau bendras vaizdas vistiek išlieka geras .Comment
-
Man tai aktorius nesimpatiškas toks ... ;? Bet šiaip tai atrodo visai kūl ;DPaskutinis pakeitimas nuo MadeinLithuania; 2010-05-20, 21:30.Comment
-
Comment