Chobits
Collapse
X
-
Comment
-
Idėja tai oroginali, bet tai trupuyi keista, kad žmogus isimyli kompiuteri/robota. Bet iš kitos puses... Chii tokia miela. O kad aš tokį persocon'ą rasčiau Anime patiko. Panašus į Chii veikėjas yra Nyu iš legendinio Elfen Lied, bet Chii savotiškai įtraukianti ir savaip užburianti veikėja. Echii čia beveik nėra, tik pradžioje šiek tiek. Labiausiai nepatiko tai Hideki daromos ir kalbamos nesąmonės, per tas vietas prasukinėdavau seriją. Ir jo akys kažkaip "neanimiškai" nupieštos, pirmą karta tokias matau Pabaiga labai gera, gal ir galima buvo kažką geriau sugalvoti, bet yra taip kaip yra ir viskas ten normaliai. Ir nereikia sakyti, kad "kodėl neparodė kaip jiems vėliau klostėsi" nes tai jau butu kita istorija. Esmė tame, kad baigėsi viskas gerai, o kaip jiems toliau klostėsi paliekama spręsti žiūrovams. Anyway, anime suejo gana gerai, smagių vietų buvo. Opening tema labai įstrigo. Asmeniškai esu sunkiosios muzikos gerbėjas, bet per opening pats bandžiau pritarti savu balsu Duočiau 8/10 šiam animeComment
-
Comment
-
Nors ir seniai maciau, bet patiko. Smagus toks buvo,neteko nuobodziaut, greit susiziurejo. Vienas is pirmuju,per pc ziuretu. 5\5Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-07-03, 14:12.Comment
-
Aina nafik DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 4 serijas paziurejau aktik kitas siunciu xD nu nafik juokas ima negaliu DD Underwear!Underwear!Underwear!Underwear!Underwear! Underwear!Underwear! eina ir skanduoja xDDDD O kaip tas i apatiniu parduotuve ejo nu sakes!!! Cia best komedija EVER!!! xDDDD nu jei ir toliau taip juokinga bus taj man rauksles nuo juoko atsiras... XDDD
TOOOOTALLLY !!!! xDD Be zodziu nuo kedes krist galima xD Jau oro truksta nuo joko xDDMy Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Pradzia buvo fantastiska! negalejau atsitraukti nuo ekrano xD Bet kuo toliau tuo daresi neidomiau kol paskutines serijas tempiau kokias dvi savaites zinoma gal man taip keistai atrodo nes seniai beziurejau... tai ir teprisimenu ^^'Comment
-
Hmm.. Vidurys buvo truputį ištemptas. Rodė tą patį per tą patį, o gale kažkaip man pasirodė truputį per daug faktų ir viskas taip sugrūsta... Net nežinau... Ir dar kažkokių nelabai į temą veikėjų priviso... Bet šiaip gal visai ir nieko...Comment
-
Na prisipažinsiu, dvi prieš paskutiniąsias serijas prasukinėjau iš nuobodulio
Bet pradžia labai patiko, viskas buvo puiku. Tik (bent jau man) norėjosi mažiau epų ir kiek greitesnio veiksmo. Šiaip tikrai puiki mintis šito anime, Chi labai miela ;D Ir tas kaimietis Hideki juokingas buvo Tikrai juokingų momentu netrūko. 4/5 ;}}Comment
Comment