Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
jo pritariu kad anime tikrai geras, bet nemanau kad jis echi na buvo keletas tokiu erotiniu pozu pradzioj ir panasiai, bet vistiek nemanau, kad anime echi
o kas del panasiu sunku butu rasti jis gan originalus
Mmmm, net keista, kad šiam gėriui dar neparašiau normalaus komentaro. Tataigi anime tikrai gražus ir mielas, gal ne kiek siužetu, veiksmu, tačiau savo veikėjais ir atmosfera. Tokio mielo veikėjo kaip Chi niekur daugiau nesutikau, ir kaži ar bepamatysiu, jos gražus veidelis ir mielas balselis sukelia šilumą, nostalgiją ir šypseną veide vos prisiminus kurioziškas ir nelabai jos ir Hidekio išgyventas situacijas. Techninės pusės aprašinėt nesinori, nes yra gerai taip kaip yra, nieko kito ir nereikia, nes kaži ar tai pakeistų šio anime dvasią. Pamatyti jį turi visi, tačiau jei jums pasirodys, kad siužetas kvailas, banalus, neįdomus, pamirškit jį, nes jo čia visiškai nereikia, tiesiog nustatykit savo smegenis Stand By rėžimu ir mėgaukitės Chi.
O dieve.. Silti ir geri prisiminimai.. XD Ta anime galiu ziuret kazkaip tik tada kai nakvoju pas drauge. XD Tada mes visa nakti spitrijam i PC ekrana. XD Ir luztam.. Ypac is hideki akiu.. Atrodo kaip siektiek apsinarkasines. Bet nieko. Visai patiko opening'as. Ir piesimas. O ta chii jau kokia miela. mmmm...
na asmeniskai man tai irgi buvo vienas is pirmuju anime.. (tiksliau antras) daug anime nezinojau. bet galiu twirtai pasakyti jis ir wolfs rain pastumejo prie anime pamegimo.... ir esu jiems abiems labaj dekingas... mano poziuriu wertetu jy paziureti wien del to kad chobits yra tape kajp ir legenda, ir wisko ten su saiku ir jumoro ir dramos..
Yahoo, kompas be motinines plokstes : juokauju.Animas vienas is geriausiu mano matytu, mintis man labai patiko, jau praziurejas 5 epus pradejau mastyt ka ziuresiu kai si baigsiu.Zodziu
na asmeniskai man tai irgi buvo vienas is pirmuju anime.. (tiksliau antras) daug anime nezinojau. bet galiu twirtai pasakyti jis ir wolfs rain pastumejo prie anime pamegimo.... ir esu jiems abiems labaj dekingas... mano poziuriu wertetu jy paziureti wien del to kad chobits yra tape kajp ir legenda, ir wisko ten su saiku ir jumoro ir dramos..
jai tau tikrai patiko sitas patariu paziuret dar love hina ir full metal alchemist, man asmeniskai jie buvo vieni pirmuju ir vieni geriausiu.
Is atsiliepimu maniau fainas bus, bet vel likau nusivylus, nieko ten gero nepastebejau. Ir man dar Hidekis nepatinka, kazkoks iskrypelis Dabar galvoju kiek duot balu :rolleyes: gal 4 uz orginalia istorija (bet vertas maziau manau)
Comment