del tos ovos nieko nezinau dude, iskyrus tai, kad ji egzistuoja
Chobits
Collapse
X
-
-
kas erzino, tai 'pigus' televizinis 2D anime piešimo formatas. minimalūs, kiek kampuoti judesiai, elementarus stacionarus "photoshop'inis" antras planas, jokių detalių, niuansų, "perėjimų".. Ir tie juokeliai, tos istorijos, tokios labai jau paaugliškos; žodžiu, orientacinė "Chobits" auditorija - paaugliai (moksleiviai, studentai ir pan.).
visa šio anime esmė - "myli-nemyli". tiesa čia ir truputį gilesnių minčių yra, net tam tikros filosofijos. asmeniškai man, pačios įdomiausios buvo paskutinės 4-5 serijos. jas vertinčiau "4". Na o visą serialą - "3" (5-balėje sistemoje)
P.s.: anime nuo mangos nedaug tesiskirė. kartais atrodydavo, kad manga net įdomesnė. Kartais..Comment
-
-
Pirmos kelios serijos susižiūrėjo gan neblogai, bet kuo toliau, tuo darėsi nuobodžiau, porą epų, besistengiant neužmigti, teko žiūrėti prasukinėjant, tik į pabaigą pradėta stipriau plėtoti persocon'ų, kaip žmogaus pakaitalo, tema šiek tiek pagerino reikalus ir paskutinės serijos suėjo visai neprastai. O šiap tai vidutiniškas toks.Comment
-
Na perziurejau ir net nezinau kaip pakomentuoti... siaip i moksline fantastika ziuriu gan grieztai, todel man sitie persocom'ai tai nelabai tilpo i mano logikos remus. Bet kadangi sis anime yra labiau apie meile, tai labai ir nesikabinesiu.
Mieli veikejai sukuria jaukia atmosfera, todel anime gan lengvai ziurisi. Kaip cia kazkas jau minejo, jis labiau skirtas jaunesnio amziaus auditorijai arba tiesiog romantiskos sielos zmonem : ]
Vertinu 7/10. Gal buciau pridejes ir dar 1 bala, jei buciau ziurejes su originaliu japonisku igarsinimu.Comment
-
Nu man galvoj netelpa,jei chii taip graziai nupiesta o akis as isvis isymylejus tokio tipo,tai ko to hidekio taip pat graziai nupiesti negalejo??jokiu graziu veido bruozu....o seip gazkur skaiciau kad geroji yra chii o kita blogoji jos puse phii...
o istorija superine...labiausiai patiko kai ja atrado-butu fajnaj kad tajp tvarsciais apristu,o po to pradetu jie skraidyti...Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-06-04, 21:28.Comment
-
Kur jūs čia ecchi matėt? Kažkaip nepastebėjau. Pats anime labiau patiko nei ne. Galėtų tik būt per pus trumpesnis. Visas serijas apie nieką (pvz poilsis prie jūros ar pantsu) išmest lauk. Chi didelio įspūdžio nepadarė. Charakteris nekawainas. Mokytoja ir malalietkė n kartų geriau. Iš principo patiko tik pradžia, pabaiga ir keli netikėti siužeto pokyčiai.....ir aišku baisiai slapta Chi vietelė.Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-07-23, 23:40.Comment
-
Anime tox tikrai niekuo neišsiskiriantis pe daug,bet žiūrėt buvo įdomu.Be to Chi tokia meilutė,tox jau veidukas ,ir ta tema su"chi" žodžiu visai maloniai suėjo man.Funniest moments buvo kai Hidekis grįžęs iš mokyklos ar atsibudes pamatydavo Chi ecchi pozoje..tada firminis žodis"Nice",bleeding..ir kritimas ant žemės.Comment
-
Pala pala... as cia DAR NESPAMINAU??
Nu gerai:
jau kuris laikas kaip maciau ji, bet labai smagus!
Labiausiai isimine momentai buvo "Pantsu! Pantsu! Pantsu!..." ir panasiai... ech, net tingiu viska ir vardinti. Siaip labai smagus, romantiskas, ecchi ir biski net filosofinis anime. Kai kur ne labai daug "plot develpment", bet viskas yra savo vietoje. Dalys jo OST net labai isimintinos - o tai jau labai didelis pliusas mano anime vertybiu skaleje!
Visai rekomenduotinas apziureti romantikos ie ecchi megejams, bet tikrai ne tik jiems!Comment
-
4/5 i gala pasidare per daug nuobodus piesimas geras, ideja..http://metinukas.mybrute.com smagus zaidimukasComment
Comment