Bokurano Režisierius: Hiroyuki Morita Studija: Gonzo Transliacija: 2007-04-08 Žanras: Drama, Horror, Psychological, Science fiction, Mecha ANN reitingas: 7,4 Trukmė: 24 TV serijos Beethoven - Moonlight Sonata (AMV) Aprašymas: Kažkiek buvau abejingas šiam anime, nes pasirodė eilinis mecha žanro atstovas. Istorija išsivysto ir išsinarplioja į kažką, ko aš ganėtinai nesitikėjau sulaukti, ir siužetas tampa iš tiesų įdomus, įtraukiantis ir kažkiek sudėtingas. O viskas prasideda, kai per vasaros atostogas penkiolikos vaikų grupė atranda paslaptingą vyriškį, gyvenantį oloje šalia jų vasaros stovyklos. Tą pačią akimirką vaikai yra įtraukiami į nepavydėtiną situaciją net be jų sutikimo ir dabar turi nešt atsakingą naštą, kad galėtų išgelbėti Žemę. Veikėjai ir jų charakterių bruožai - štai kuo galėtų pasigirti šis anime. Pradžioje galvojau, kad pagrindinių 15-os veikėjų bus per daug 24-iems epizodams, nes nesitikėjau, kad juos pilnai spės išvystyt per toki trumpą laiko tarpą, bet visos mano abejonės buvo išsklaidytos. Kiekvienas vaikas pakankamai unikalus ir išskirtinis. Nors kiekvienas turi savo keistų problemų ir bėdų, bet visi jie susieti su tuo pačiu dalyku. Garso takelis ir piešimas: Piešimas... Na, kai kam jis pasirodė ganėtinai bjaurus, o kai kam ir atvirkščiai, o man asmeniškai jis nesukėlė nepatogumų. Tiesa, kad vietomis 3D efektai ir piešimas gali pasirodyti apgailėtini ir paprasti, bet iš kitos pusės jis vietomis iš tikro padėjo puikiai susilieti su vaizduojamomis emocijų srovėmis. Kas liečia garso takelį, tai nieko patrauklaus jame negirdėjau, bet jis buvo gerai suderintas ten, kur jo labiausiai reikėjo.Oo labiausiai turbūt įsiminė šio anime įstojimo daina: "Uninstall". Išvada: Nelaukite daug veiksmo, nes anime žmonėms, kurie mėgsta įdomias istorijas su lėtu, bet pusėtinu išsivystymu ir keliais didingais momentais, kurie yra užpildyti liūdesio ir pykčio. Nereikia išsigąsti iliustruojamų vaikų ir jei norite pamatyti, kaip žmonės bendrauja įdomiose, netradicinėse ir įtemptose situacijose ir kaip vaikai gali elgtis jų tamsiausią ir sunkiausią akimirką, tai šis psichologinis ir dramatiškas anime būtent jums. Vaizdai: Dar nematėt? Spoileris:
|
Onaji Door Wo Kuguretara - Bump of Chicken \\// Over the Sky \\// Within Temptation - Memories
Comment