Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sasumi
    AquariusKiss

• 2006 08 06
    • 190

macius sy anime.kas suzavejo tai piesimas,o pats anime kazkaip neitrauke-perziurejau ji per diena,nieko yspudingo ar ypatingo,siaip ne mano skonio,me need action...labiausiai patikes charas tai buvo sesele http://randomc.animeblogger.net/imag...2%20-%2013.jpg
    http://randomc.animeblogger.net/imag...2%20-%2020.jpg
    http://azunime.net/anime/kadryanime3/han2.jpg
    dar kas patiko-tai kaip Rika pasitikdavo Ezaki jam yejus i jos palata-butinai parskrend kasnors XD.
    Paskutinis pakeitimas nuo Sasumi; 2007-05-20, 21:45.

Comment

• Hellsing_lover
      Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
      • 1318

Ohhh..... Taip ir kvepia man viskas liūdnai laiminga AIR pabaiga.... Būtinai žiūrėsiu!!!

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Sakura

man sis anime patiko siuzetas pakankamai klasikinis bet vis tiek zavi graziai nupiesti veikejai

Comment

• shemica

Banalokas, bet man vistiek patiko Gražus piešimas, graži istorija, į muziką kažkaip neįsiklausiau - vadinas nieko įpatinga... Per paskutinę seriją ašaros riedėjo.
          Spoileris:
          Bet aš niekaip negaliu atsikratyt jausmo, kad jau esu kažkur girdėjus tą pačią "vaikinas nesitraukia nuo savo mylimosios mirties patalo iki pat paskutinių minučių..." istoriją.
          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-07-04, 22:07.

Comment

• shemica

Autorius Yamato
            Labai grazus anime, gaila tik, kad toks trumpas, nera pria ko kabinetis

Spoileris:
            Beje mergaitei buvo blogai su plauciais, o ne su sirdim ar dar su kuo kaip jus cia sugalvojot... As seniai si anime ziurejau be dar sita fakta tai atsimenu labai gerai. Jis sedejo ant stogo ir skaite jos padovanota knygute jam, ten buvo parasykta, kad ji isbuvo ilgai po vandeniu, ir jai pateko daug vandens y plaucius ar kaskaip vat taip...

Jomajo...
            Spoileris:
            Jai buvo blogai su širdim. ŠIRDIM. Jai penktoj serijoj buvo širdies priepuolis, o paskui jai operavo ŠIRDĮ. Dilated cardiomyopathy with an aneurysm in the left ventricle Ten tas buvo gydytojo žmonai, kuri mirė, ir kaip jis sakė - beveik tas pats ir Rikai. O knyga tai knyga, ten tik panaši istorija, kuria Rika norėjo parodyt savo jausmus Yuuichiui. TAŠKAS

Dieve, juk pats/i sakei, kad seniai žiūrėjai, tai pirma pasižiūrėk iš naujo, prieš ką nors skelbdamas/a. Viskas, užkniso mane ta diskusija, jei kas nors vėl sumanys kokią nesąmonę parašyt, tai daugiau nebesivarginsiu taisyt.

Comment

• Selene
              Dark and Light
              • 2007 03 26
              • 19

Man patiko šis anime, gražus ir liūdnokas. Pažiūrėjau ir tiesiog už širdies sugriebė... Manyčiau, verta pažiūrėti (tuo labiau, kad toks trumpas )

Comment

• FainaruFantaji
                Cyber Snake

• 2007 04 28
                • 579

Ziauriai patiko, labai miela istorija kazkaip liudna pasidarydavo, nors nothing special tik, kad piesimas kawaii ^^

Working underground.

Comment

• Original_Prankster
                  Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                  • 200

Pagaliau, tai ko reikėjo mano širdžiai. Na taip, iš dalies šis anime visiškai neišsiskiria iš kitų ir neturi nieko savyje ypatingo, tačiau mane jis begalo sužavėjo. Viena man labiausiai patikusių šio anime savybių yra 6 epai. Viskas ko reikia, romance ir drama, gražiai sudėti į 6 epus, be jokių nesamonių ir nusišnekėjimų, kurie sukelia galvos skausmą ir nuobodulį. Endingas irgi patiko.
                  Spoileris:
                  Nors būčiau labiau apsidžiauges jei merginos operacija būtų ją visiškai išgydžius arba atvirkščiai, ji būtų mirus. O tai ne, dabar tipo jie kartu džiaugsis gyvenimu, kol ana ims ir numirs.

Kas ten dar man patiko...A va..OP tikrai buvo geras. Kažkaip labai gerai tiko prie pačio anime. Rods nei kart nepraleidau OP'o, o dėl ED, tai lyg ir nepadarė įspudžio. Overall rašau 9/10 (5/5) , nes visdėlto istorijai pritrūko originalumo.
                  Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                  There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• ItAx
                    Naujokas
                    • 2008 05 29
                    • 9

Labai patiko sis anime Idomi istorija, neuztestas. Duociau 9,5/10 :P

Comment

• Haruhi
                      Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
                      • 190

Mmm rekomenduoju paziuret nenusivilsit ^.^ duociau 5/5

Comment

• Latika
                        Krentanti Aukštyn

• 2009 04 15
                        • 46

katik paziurejau sita. patiko man istorija, OP tiko, o kas labai gerai tai, kad trumpas ir neuzeme daug laiko

Comment

• Red_Elf
                          pandų karai :D

• 2009 05 07
                          • 1112

graži istorija apie paprastus žmones labai patiko, viskas taip realu: visi išgyvenimai, jausmai, emocijų proveržiai... tikrai sujaudinantis darbas, nes taip gali nutikti visiems

Comment

• ramsas
                            Sup' Weeaboos
                            • 2006 06 13
                            • 12

Toks grazus anime, o tik 6 serijos...

Comment

• Original_Prankster
                              Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                              • 200

Autorius ramsas
                              o tik 6 serijos...
                              Mano manymu, mažas serijų skaičius, šiame anime, yra pliusas. Neužtempta, nėra bereikalingo šūdo. Labai geras quick watch anime.
                              Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                              There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• sandrapromised
                                Narys

• 2008 04 06
                                • 80

paziurejau ir pamirsau,kad ziurejau..
                                Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.

Comment

Working...