Angel Sanctuary

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Tsuyu
    VAK

• 2007 03 30
    • 135

chmzz..jau net pamirsau koki ispudi paliko(bent jau kai kurie veikejai tai labai patiko, o jau ka kalbet apie labai grazu piesima), nes jau labai seniai tiek ziurejau tiek skaiciau, man rodos tai buvo pirmoji manga kuria ash apskritai nuo a iki z perskaiciau...kas juokingiausia per stebetinai trumpa laika..
    well, ka galiu pasakyt, aprasymas veikeju bishky paspoilina tai kas kiekvienas asmuo yra, apie tai anime ne neuzsimenama(ishskyrus Setsuna)...mangoje ir tai kai kurie veikejai paaishkeja tik paciam viduri ar net gale, kieno jie reinkarnacijos buvo...

Spoileris:
    galma buvo ir ishskirti,kad Kira yra Liuciferis i spoileri, nes bent jau as asmeniskai, visa malonuma ir patyriai speliodama kas gi tas liuciferis(o vis gi paaihkejo apie jo kilme tik veliau), gerai, kad dar nepasakei kaip Liuciferis susijes su Alexiel..

Comment

• Surreal
      Green World

• 2006 10 31
      • 76

Autorius GaNNaS
      hmmm as cia naujokas bet sita anima ziuriu man jis lb patiko, bet nezinau kur manga gaut, gal kas gali pasakyt kur (gal yra lt arba ru kalbomis en mano silpnoka)?
      Mangą gali rasti čia --> http://stoptazmo.com/ Tiesa, tik angliškai. Nemanau, kad rastum lietuviškai, o dėl rusų tai net nežinau
      Anyway, anim'as trumputis, bet jaudinantis Mielas akiai piešimas, visi veikėjai atrodo labai gerai, ypač Setsuna. O šiaip, žiūriu ir galvoju, kad visi iškrypimai tarp visokių angelų ir kitų nežemiškų būtybių visai dera. Na, bet ta brolio ir sesers meilė... Bet visvien ėmiausi mangos

Comment

• Souls
        PLEASE DIE

• 2007 04 26
        • 146

Spoileris:
        O man patiko liuciferio agentas. Nei moteris nei vyras. Puoles angelas, kuris turejo subrest i moteri, bet kadangi uzryjo tableciu nebesivyste. Ir siaip toj mangoj daug cross-dressingo. Ypac tarp angelu =]
        [Insert your signature here]

Comment

• GaNNaS

Autorius Surreal
          Mangą gali rasti čia --> http://stoptazmo.com/ Tiesa, tik angliškai. Nemanau, kad rastum lietuviškai, o dėl rusų tai net nežinau
          Anyway, anim'as trumputis, bet jaudinantis Mielas akiai piešimas, visi veikėjai atrodo labai gerai, ypač Setsuna. O šiaip, žiūriu ir galvoju, kad visi iškrypimai tarp visokių angelų ir kitų nežemiškų būtybių visai dera. Na, bet ta brolio ir sesers meilė... Bet visvien ėmiausi mangos
          dekui ir uz angliska, gilinsiu zinias, naudosiu vertimo programeles kai ko nesuprasiu, vienu zodziu suksiuos ne karo metai bus tu ziniu

Comment

• Rege
            Narys
            • 2007 06 30
            • 61

as paziurejau kelias serijas ;D tai supratau tik nuotrupas, nes terado tik vokishkai ishverstas versijas...na tai ka as zn ;DD
            graziai nupieshta, tik va del to kad ten puse ishkrypeliu taj jaaa....;DD prigalvok tu dar tiek... manyciau kurejai persidirbo prie to anime DD

Comment

• Tsume200
              Narys
              • 2006 10 22
              • 55

hmmm...mano manymu anime gera, man patiko. Brolis ir sesuo isimyli vienas i kita, kovos ir panasiai... Siaip pavykus anime, vertetu perskaityt manga..
              sigpic
              Save me from nothing Ive become

Comment

• Bardakas
                Žmogus Ne

• 2005 09 22
                • 1462

Autorius Tsume200
                hmmm...mano manymu anime gera, man patiko. Brolis ir sesuo isimyli vienas i kita, kovos ir panasiai... Siaip pavykus anime, vertetu perskaityt manga..
                Pasižiūrėk tada dar Boku wa imouto ni koi wo suru
                Maybe on Earth, Maybe in the Future
                sigpic
                Kurokawa idėjinis lyderis
                Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• redragon
                  Narys

• 2007 03 22
                  • 41

http://www.anime-eden.com/page/anime...ry/series.html
                  Iš čia galima parsisiusti anime. Kaip tik dabar siunčiuosi.
                  O manga galima rasti čia
                  http://www.mangatraders.com/manga/series/296
                  http://animestash.info/db/index.php?act=category&id=141
                  http://stoptazmo.com/manga-series/angel_sanctuary/
                  http://www.vnmanga.com/truyentranh/manga.php?manga=98

Manga vis dar skaitau, bet jau dabar patiko. Reiks žiūrėt kaip anime bus.
                  Manga - Ai Yori Aoshi, Psychic academy, Bloody Kiss, Arcana Soul, Kidou Tenshi Angelic Layer

Comment

• Nemu
                    d(-.-)b

• 2007 12 22
                    • 110

hmm ... nzn sita anime as paziurejau gal du kartus bet tap ir liko neaiskiu vietu ... bet siaip tikrai geras ;]]
                    you are dead.
                    MDL

Comment

• Evil_of_Darknesz
                      Suicide is painless...

• 2006 04 09
                      • 998

Tai as manau, kad turejo likt neaiskiu vietu, taigi viso labo tik 3 serijos, manau tau reiktu paskaityt manga.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2007-12-31, 10:12.

Comment

• Nemu
                        d(-.-)b

• 2007 12 22
                        • 110

Tai joa reiks kada susirast ;]]
                        you are dead.
                        MDL

Comment

• redragon
                          Narys

• 2007 03 22
                          • 41

Pažiūrėk 3 žinutėm žemiau ir rasi iš kur parsisiusti manga, o animės yra 3 serijos.
                          Manga - Ai Yori Aoshi, Psychic academy, Bloody Kiss, Arcana Soul, Kidou Tenshi Angelic Layer

Comment

• Anita
                            The watcher..

• 2008 03 23
                            • 132

Man didzhiausias siaubas tame anime, tos trys serijos ir uzhrashas: LAUKITE TESINIO... Nzn kiek jo laukt, bet jau kelis metus laukiu, taip ir mirsiu o jo nebus Manga skaityt tyngiu.. Ehhh ... Angeliukai, velniukai.. Ka zhinau x/1999 pagal biblija

Comment

• voiceofdeath
                              Rimtas forumo narys

• 2006 10 23
                              • 119

Autorius Anita
                              Man didzhiausias siaubas tame anime, tos trys serijos ir uzhrashas: LAUKITE TESINIO... Nzn kiek jo laukt, bet jau kelis metus laukiu, taip ir mirsiu o jo nebus Manga skaityt tyngiu.. Ehhh ... Angeliukai, velniukai.. Ka zhinau x/1999 pagal biblija
                              Kažin ar sulauksi ,nors ir manga liux norėčiau sulaukti anime. Jega butu pamatyti kaip Setsuna bando išgelbeti Zafaeli iš kaleimo
                              Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
                              Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!

Comment

• demoniacman666
                                Forumo vilkas

• 2008 04 16
                                • 368

Nu jo, keistas uzrasas buvo pabaigoj "Game Over? or Continue". Turbut taip norejo fanus nuvest i depresija, bent jau man tai taip ir buvo. Nu kodel po velniu tokie geri anime buna taip retai ir toki trumpi? Kaip kokio Dragon Ball tai prikuria "tukstancius" seriju o kai va toks geras tai vos 3. Gerai kad bent jau manga yra. O del tesinio tai manau kad jo ir nesulauksim, nes kazkur skaiciau, kad anime buvo tiesiog manga reklama. 5/5 uz anime ir 0/5 kurejams uz suteiktas kancias

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

Working...