Angel Sanctuary 天使禁猟区 Režisierius: Sayama Kiyoko Studija: Bandai Visual Žanrai: veiksmas, drama, romantika, shoujo, supernatural Transliacija: nuo 2000-05-25 iki 2005-08-25 Formatas: OVA Trukmė: 3 x 30 min. AniDB reitingas: 6.51 (2093) MAL reitingas: 6.68 (12635) YouTube resursai: Traileris Papildoma Info: Setsuna Mudo iš pažiūros yra paprastas vidurinės mokyklos peštukas. Bėda tame, kad jis myli savo seserį Sarą toli gražu ne tik taip, kaip derėtų mylėti broliui. Lyg to dar nebūtų gana, apsireiškė angelai jam išaiškina, kad jis esąs puolusios archangelės Alexiel reinkarnacija. Taip prasideda istorija apie dangaus ir pragaro karą.
Apibendrinimas: Šiame anime labiausiai patiko jo nešabloniškumas, čia žmonės nėra geri ar blogi, jie tiesiog angelų ir demonų kovos įrankiai, o demonai dažnai vaizduojami daug humaniškesni už angelus (vienu žodžiu, velniop stereotipus). Tai pat čia kvestionuojama begalė moralinių klišių pvz. incesto tabu, "dievo teisingumo" ar "kaltės atpirkimo" sąvokos (aišku, tai daugiau matosi mangoje negu anime, nors ko norėti iš 1.5val trukmės ovų?). Personažai labai spalvingi - konservatyviems gali pasirodyti, kad pusė veikėjų iškrypėliai, nors taip ir yra (transvestitai, gėjai, kraujomaišininkai ir panašūs. Hmm tiesiog nuostabi šutvė susirinko), bet man tai nekliuvo. Piešimas nėra kuo nors ypatingas - nei per daug geras, nei blogas - tiesiog "viduriukas", nors detalių ir nepagailėta (gan nemažai smurto scenų, bet jos nėra "išryškinamos"). Ką gi, jei visgi nuspręsit pažiūrėti anime ir perskaityti manga - jūsų lauks pasaulis, kuriame dievas jau seniai miręs, dangus pešasi dėl valdžios su pragaru, o demonai yra geri ir 95% veikėjų iškrypėliai (vienu žodžiu, NESTANDARTIŠKA). Aprašymą taisė ir pildė: cobabara ir Red_Elf |
Angel Sanctuary
Collapse
X
-
Angel Sanctuary
88546.59%41428.41%25313.64%1224.55%416.82%6Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Žymos: Nieko -
O kur balsavimas?^^
Seip as is sito anime tikrai kazko ipatingo tikejausi, mane ( kaip ir dauguma turbut ) "papirko" grazus pixai nete^^ Siuo animu as nusivyliau, man jis nelabai patiko. Kai ji ziurejau vis jautes kazkokia nezinai, kazko iki galo as jame taip ir nesupratau. Gal jame neuzciuopiau jokios minites, arba ta mintis buvo man per didele suvalgyt^^ -
O kur balsavimas?^^
Seip as is sito anime tikrai kazko ipatingo tikejausi, mane ( kaip ir dauguma turbut ) "papirko" grazus pixai nete^^ Siuo animu as nusivyliau, man jis nelabai patiko. Kai ji ziurejau vis jautes kazkokia nezinai, kazko iki galo as jame taip ir nesupratau. Gal jame neuzciuopiau jokios minites, arba ta mintis buvo man per didele suvalgyt^^
kad anime turi pabaiga
su balsavimu nesamone gaunasi negaliu uzdet dabarDid you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Na va manga galvoju gal ir reikes paskaityt^^ net koks tada tolkas buvo daryti OVA tokia nepilna?!Comment
-
Dėl balsavimo sukurimo: pabandyk taisyti aprašyma, o ten prie "save" paspausk "eiti prie normalaus". Pats visada iškart sukuriu balsavimą, todėl man jo sukurimo įrankio nerodo. Tačiau gal tau rodys ir galėsi pridėti jį prie aprašymo? Jei neišeis, kreipkis į moderatorius - jie tikrai padarysComment
-
O kodel 25? Tai kad oficialūs yra išleisti 20 volume...
Dėl balsavimo sukurimo: pabandyk taisyti aprašyma, o ten prie "save" paspausk "eiti prie normalaus". Pats visada iškart sukuriu balsavimą, todėl man jo sukurimo įrankio nerodo. Tačiau gal tau rodys ir galėsi pridėti jį prie aprašymo? Jei neišeis, kreipkis į moderatorius - jie tikrai padarys
sory suklidau taip 20tomu pas mane dar 5 atrbookai yra tai priskaciavauDid you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Comment
-
Anime ziauriai geras, yra ir kraujo ir meiles... Tikriausiai brolio sese meilei ir daro si anima toki idomu, kartais uzknisdavo ta sese kai tik: Setsuna Mudo aidavo mustis viduri kovos ta sese surekia jis praranda savo budruma ir gauna i galva, tai mane labiausiai uzknisdavo sitame anime.... Ai gal dar vienas minusas balsai: bobos sneka vyriskais balsais, o bernai moteriskais....Comment
-
Humm... shoujo klasika turbūt
Šiaip neblogas neblogas anime, o manga dar geriau, nes viskas toliau vyksta, ko labai labai man trūko in anime. Šiaip čia kaip ir minėjo, labiausiai domino ta tokia tabu meilė tarp brolio ir sesers...
Šiaip ar taip 5/5.Comment
-
What can I say, I just luw Setsuna Lb grazus animas bet kaj is pradziu ziurejau tik anime taj buvo "WTF? That's it?" toks ten gavosi be pabaigos ir galima butu pagalvoti kad Setsuna istiruju numire tajp netycia O manga man biski sunku skaityti dar tik 40 capu perskaiciau bet tikrai itraukia, tik kad ganetinai sudetinga... Grazus darbasComment
-
As tai pirma anima pamaciau per vokiecius. Tai kai tik suzejau 5 epa, galvojau, jog dar bus, nes rase "to be continued", tai taip ta pati anima suzejau 3 kartus. Susidiorginau ir parsisiunciau visa manga. Siaip incestas ten XD bet man demon princes patiko. Toks fetishas geras ir apskirtai visa manga ant skirtingu fetishu nesa =][Insert your signature here]Comment
Comment