Angel Sanctuary
Collapse
X
-
-
-
Angel Sanctuary man - šedevras. Ne tos kelios įžanginės serijos, bet manga. Geresnės mangos skaityti neteko, o autorės sukurtas pasaulis (ar, pavadinkim, hierarchija) originalus ir hmmm...eretiškas. Kraujomaiša man pasirodė saldus uždraustas vaisius, o ne kokia šlykštynė. O mėgstamiausiu personažu pavadinčiau... esat neteisūs, jei manot, kad tai bus visų numylėtas Rosiel. Tai keturioliktasis Gehenos vaikas Kurai - mieliausias padarėlis1.Last Exile
2.Kimi Ga Nozomu Eien
3.RahXephon
4.Kino No Tabi
5.His And Her Circumstances
Comment
-
Comment
-
Tos tris ovos tai nieko gero palyginus su manga, iskirpti keli veikejai, ivykiai ir viskas zymiais sutrumpinta, nesuprantu kam reikejo kurti jei nesiruosia baigti. Na o manga tai saunus dalykas, veikejai labai idomus, viskas buna pakrypsta netiketa linkme
Spoileris:net issiziojau, kai suzinojau, kad Sevotharte yra LaylaComment
-
Sorry kad prikeliau sena tema, bet va pries kelis menesius kazkaip prisiminiau.
Tai vienas is pirmuju anime kuri perziurejau ir turbut vienintele manga kuria rimtai perskaiciau. Islepino mane Kaori Yuki ir po AS nebegalejau nieko daugiau skaityt padoriai, vis kazkas neitiko. Anime piesimas tai gan padorus tik animacija nekokia, nu as isivaizduoju kad animuot kokius nors ten alexiel ar rosiel plaukus butu kosmaras. As tai nesuprantu kaip jus lauket to anime tesinio, jei aiskiai pabaigoj rodyklyte buvo ant game over , o jei kas skaitet manga tai turejot atkreipt demesi kad rodyklyte visad budavo ant to be continued. Kiek skaiciau tai teturejo buti tiesiog izanga i manga ir tiek. Na pati anime istorija labai jau supaprastinta ir daug ko pasalinta, tai kai pradejau skaityt manga, tai anime iskart krito mano akyse >.>
Aisku pats megstamiausias personazas butu Rosiel, nes jis labai galingas ir didysis manipuliatorius. Gaila kazkaip kad Alexiel taip ir liko pasyvi.Comment
-
Tai buvo kaip marketingas, situomis ovomis buvo bandoma atrast daugiau manga perkeju. Kaip tik kalbant apie manga, mano draugas neseniai pries kelias sav nusipirko visas VOL, tai kai man bus laisvo laiko, planuoju pasiskolint ir paskaityt.Comment
Comment