Antras sezonas gal ir nenustebino, kaip pirmasis su neįprastų veikėjų charakterio bruožais, bei nuoseklesne gyvenimiška istorija, bet ir antras sezonas susižiūrėjo labai smagiai, o ir vėl pašėlusį „Giaboo“ buvai visai smagu girdėt. Antras sezonas, kaip veikėjų siekis užkopt vienu karjeros laipteliu aukščiau, bandant nupust į šalis visas kliūtis labai patiko, kaip ir pirmajame sezone, bet didelis minusas, kad antras sezonas buvo toks trumpas ir pasibaigė ant paties įdomiausio, o iš tos istorijos galima buvo išspausti tikrai daug daugiau. Pavyzdžiui galėjo būti daug problematiškesnis ir ilgesnis naujo orkestro formavimasis ir apmokymas. Ką gi, belieka nekantriai laukti trečio sezono ir tikėtis, kad autoriai bus galintis jam suteikti 24serijas.
Nodame Cantabile
Collapse
X
-
mhmhmm...antras sezonas buvo gėris...
nors ir nelabai turėjau laiko žiūrėt, bet savęs versti nereikėjo. Mėgavausi kiekvienu epu
Spoileris:patiko kaip patobulėjo jų santykiai, pagaliau pasimatė jo simptaija Nodamei, dievinau tą epą kai jis bijojo vandens ir neleido Nodamei atsitraukti, buvo taip juokinga ir kai Nodame grojo Mocartą ....dieviška....
oj trečias sezonas...trečiasComment
-
yra ir "nodame cantable in Paris" kazkas tokio,11 papildomu ep isleista.Visai goodPavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.
Comment
-
Pasižiūrėjau visus 3 šio nuostabaus anime sezonus per šį savaitgalį... per dvi dienas... Kodėl taip greitai viską sužiūrėjau? Pykstu ant savęs Anime tikrai nerealus. 5/5. Duočiau ir daugiau jeigu būtų Esu klasikinės muzikos muzikos gerbėja, tad 'Nodame Cantabile' buvo kaip tik man, įdomu buvo pažinti šios industrijos virtuvę. Kai žiūrėjau, galvojau, kad baisiai noriu pagrot pianinu, bet nei aš tokį turiu, nei moku juo groti, taigi dabar spaudinėju kompo klavišus tarsi pianino ir man atrodo, kad groju Labai patiko Nodame charakteris, toks pasakyčiau kai kuriais aspektais netipiškas, bet šaunus. Vajetau, dabar ilgai negalėsiu pamiršti šio anime, didelį įspūdį man paliko. Netgi galbūt galėčiau prie must-see kategorijos priskirti.Comment
-
-
Katik baigiau treciaji sezona ziureti ir tik galiu patvirtinti, kad treciasis sezonas buvo nuostabus kaip ir pirmieji.. po galais net OP su ED patiko skirtingai nei pirmuose dvejuose o del atomazgos tai mano panaši nuomone kaip ir killerbee, man to paties pritruko ir gal darSpoileris:vestuviu arba bent cijakio atsakymo taip.
5/5, tikrai vienas is geriausiu romance + comedy anime mano matytu o klasikine muzika taip pat nuostabi, nors jos siaip kaip tokios neklausau. Sis anime bus vienas is tu, kurie keliaus i mano DVD kolekcijaComment
-
Va ir peržiūrėjau visus tris sezonus. Vis taupiau, bet labiau jau skaniai susivalgė : D Eh, taip nesinorėjo, kad baigtųsi... Toks spinduliuojantis šiluma kūrinys.
Iš pradžių net nemaniau, kad taip patiks, bet labai greit pamilau veikėjus ir prisirišau prie jų. Tiesiog malonu stebėti tą jų santykių vystymąsi, kaip mokosi vienas iš kito, kartu bręsta. Ta Nodame ir Chiaki meilė tokia savotiška, bet labai miela ir nuoširdi. Ir nors patys įvykiai nebuvo kokie nors "sukrečiantys", bet jie taip natūraliai, gyvenimiškai pateikti, kad nori nenori rūpiniesi, džiaugiesi kartu su veikėjais. Ir tos problemėlės tokios kartu artimos ir pačiam žiūrovui.
Kažkaip visada turėjau neigiama nusistatymą prieš komedijas, dėl jų lėkštumo, bet čia tas humoras visai ne toks. Tikrai nemažai vietų buvo kur ėmė krizenimas. Kiekviena serija maloniai praskaidrindavo nuotaiką~
O jau muzika, muzika... Visad mažiau daugiau jaučiau sentimentus klasikai, bet šis anime tik dar labiau įkvėpė klausyti jos. Be to, patiko, kad muzika nenukišta į antrą planą, o atvirkščiai - gausu pastabų apie kūrinius, kompozitorius. Taip pat tikrai pajauti tą veikėjų aistrą muzikai, kas netgi įkvepia savo veiklai... O, ir dar piešimas labai patiko. Toks solidus, ramus ir neerzinantis "dydelėm akim".
Va, pabaiga man kaip tik patiko. Gerai, kad nesugadino kokiom nors muilinėm banalybėm, ne tokio tipo šios serijos.
"I will enjoy my playing, so please do your best at listening"
Nodame fainuolė, gyabo~
Comment
-
Comment