tai daviau 5, nes labai patiko. visu pirma pakerejo openingas, veliau keru efekta sustiprino ryskios grazios spalvos, ir pats detalus siuzetas, o dar veliau jau pasirode visu savo grazumu ir storyline. ujjj patinka man tokie darbai, galetu daugiau ju but.
Paprika
Collapse
X
-
-
Ką tik peržiūrėjau ir skubėjau į LM uždėt iškart balą - 5/5, super darbas. Ypač patiko pagrindinis personažas Paprika, tokia guvi mergina Šiaip visas tas greitis, OST taip žavėjo.
Buvo tik keli man minimalūs minusai:
Spoileris:Nepatiko pati pabaiga, kad Tanaka tipo kartu su ta mergina, nors čia aišku įžvelgiama gilesnė mintis, kad ne įšorė svarbu o vidus... Bet vis vien norėjau, kad su policininku būtų. Ir dar main blogiukas nelabai man patiko, neklauskit kodėl, man tiesiog jis nepatiko.Comment
-
Pažiūrėjau...labai patiko. Topinis anime...piešimas gražus, animas greitas, nestovi vietoj ir negruzina...tiesiog žiūrėjau visą anime visas įsitempęs ir nepaleido nė trupučio. Ostas puikus ir nė trupučio nenusileidžia animui. 5/5. Noliu pamatyt per hd :PComment
-
Mano kompas leido man isvysti sita nuostabu dieviska kurini, apie kuri net sapnuot nesapnavau ( nepakartojamas sakinys).
O dabar normaliai. Tikrai labai patiko, pirma nelabai susigaudziau, o tai kazkoki tupi titrai buvo . Is pradziu tikejausi kazko visikai kitokio, bet ka pamaciau nei kiek nenuvyle. Spalvingas ir gilus siuzetas ( ), idomus veikejai, uzknisancios baisios leles (db kosmarai sapnuosis), nepakartojamas OP. 5/5Comment
-
siuzhetas yra pernelyg nuspejamas. gal ideja ir ydomi, bet visai ne nauja. gal kas ir nesutiks, bet ish esmes 3/5 uzh script'o holivudishkuma. beveik nieko shis muvikas man po saves nepaliko ishskyrus gero pieshimo ir poros personazhuhttp://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)Comment
-
Man tai labai patiko, kaip tos leles zygiavo, o dar hirasawos muzikyte... siuzetas ne itin imantrus , bet idomu ziureti vistiek. paprika faina , as tik po kiek laiko supratau , kad ji ir At yra tas pats asmuo pabaigoje tikejaus ko nors suktesnio, bet ir toks, koks buvo padarytas, variantas neblogai atrode. A , ir dar faras geras."...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!"
E.A.PoeComment
-
Comment
-
That was really brain racking stuff!
Labai patiko šis filmas. Tie pasinėrimai į sapnus buvo nerealūs ir personažų psichologinio aspekto parodymas per tuos groteskiškus vaizdinius man sukėlė neapsakomus jausmus. Panašiai jaučiausi skaitydamas Haruki Murakami "Dance Dance Dance". Ne tip top, bet į tą pusę. Tikrai šiam filmui reikia tam tikro nusiteikimo - visgi tai nėra lengvas žiūralas.
Tik gaila, kad neapsižiūrėjęs atsisiunčiau en versiją su švedų k. sub'ais >.>Comment
-
Comment
-
Man taip jau gaunasi, kad mokslo metų metu animų nežiūriu, nebent vieną kitą filmą, o vasarą animacijos metas vakarais, taigi reikėjo kažko, kas puikiai "atidarytų" šį trumpą 3-eto mėn. sezoną ir tai puikiai padarė Paprika. Kas iškarto pakerėjo, tai pradžios vinvietė ir Susumu Hirasawa muzika, ji puiki tiek čia, tiek Paranoia Agent. žodžiu skani toji Paprika, gal šiek tiek kartais kai kuriems gali pasirodyti pernelyg sumaišyta prieskonių, nuo kurių atsiranda "gliūkai" :] taip pabaiga gal šiek tiek holivudiška, bet visa kita - puiku. Rašau petaką ir toliau ir labiau imu žavėtis fikcijomissigpicComment
Comment