Paprika

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • baltas_tigras
    wild minds

• 2007 03 19
    • 107

tai daviau 5, nes labai patiko. visu pirma pakerejo openingas, veliau keru efekta sustiprino ryskios grazios spalvos, ir pats detalus siuzetas, o dar veliau jau pasirode visu savo grazumu ir storyline. ujjj patinka man tokie darbai, galetu daugiau ju but.
    Neziuriu anime su LT subais.

Comment

• Bardakas
      Žmogus Ne

• 2005 09 22
      • 1462

Ką tik peržiūrėjau ir skubėjau į LM uždėt iškart balą - 5/5, super darbas. Ypač patiko pagrindinis personažas Paprika, tokia guvi mergina Šiaip visas tas greitis, OST taip žavėjo.
      Buvo tik keli man minimalūs minusai:
      Spoileris:
      Nepatiko pati pabaiga, kad Tanaka tipo kartu su ta mergina, nors čia aišku įžvelgiama gilesnė mintis, kad ne įšorė svarbu o vidus... Bet vis vien norėjau, kad su policininku būtų. Ir dar main blogiukas nelabai man patiko, neklauskit kodėl, man tiesiog jis nepatiko.
      Maybe on Earth, Maybe in the Future
      sigpic
      Kurokawa idėjinis lyderis
      Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Lax..
        reLaxed

• 2005 12 24
        • 516

Pažiūrėjau...labai patiko. Topinis anime...piešimas gražus, animas greitas, nestovi vietoj ir negruzina...tiesiog žiūrėjau visą anime visas įsitempęs ir nepaleido nė trupučio. Ostas puikus ir nė trupučio nenusileidžia animui. 5/5. Noliu pamatyt per hd :P

Comment

• Intrigante

man jis labaij patiko, toks psichovas,,

Comment

• Umi
            Dancing in da street
            • 2007 05 13
            • 8

Mano kompas leido man isvysti sita nuostabu dieviska kurini, apie kuri net sapnuot nesapnavau ( nepakartojamas sakinys).
            O dabar normaliai. Tikrai labai patiko, pirma nelabai susigaudziau, o tai kazkoki tupi titrai buvo . Is pradziu tikejausi kazko visikai kitokio, bet ka pamaciau nei kiek nenuvyle. Spalvingas ir gilus siuzetas ( ), idomus veikejai, uzknisancios baisios leles (db kosmarai sapnuosis), nepakartojamas OP. 5/5

Comment

• funkymonk
              Narys
              • 2007 05 23
              • 49

siuzhetas yra pernelyg nuspejamas. gal ideja ir ydomi, bet visai ne nauja. gal kas ir nesutiks, bet ish esmes 3/5 uzh script'o holivudishkuma. beveik nieko shis muvikas man po saves nepaliko ishskyrus gero pieshimo ir poros personazhu
              http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)

Comment

• Zirael
                Narys
                • 2007 10 06
                • 45

Man tai labai patiko, kaip tos leles zygiavo, o dar hirasawos muzikyte... siuzetas ne itin imantrus , bet idomu ziureti vistiek. paprika faina , as tik po kiek laiko supratau , kad ji ir At yra tas pats asmuo pabaigoje tikejaus ko nors suktesnio, bet ir toks, koks buvo padarytas, variantas neblogai atrode. A , ir dar faras geras.
                "...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
                On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
                And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
                And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
                And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
                Shall be lifted - nevermore!"
                E.A.Poe

Comment

• Audria
                  Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
                  • 98

Seniai jau norejau ji parsisiust, bet vis budavo ivairiu stabdziu, (pc atminties nebera, laiko trukumas ir t.t) todel si anima perziurejau tik dabar.
                  Ir likau nenusivylus, labai patiko animo atmosfera, mintis, piesimas.
                  Ish kart pateko y topa : D
                  5/5

Comment

• amidau
                    ☣☠☣

• 2007 04 25
                    • 1384

Ganėtinai įdomus ir orginalus anime, labai patiko tas "fantastinis paradas" ir šiaip gerų vietų buvo. Tik va pabaiga šiek tiek banaloka, bet šiaip tikrai geras darbas5/5

Comment

• Katsu
                      Hajimemashite

• 2007 01 18
                      • 192

That was really brain racking stuff!

Labai patiko šis filmas. Tie pasinėrimai į sapnus buvo nerealūs ir personažų psichologinio aspekto parodymas per tuos groteskiškus vaizdinius man sukėlė neapsakomus jausmus. Panašiai jaučiausi skaitydamas Haruki Murakami "Dance Dance Dance". Ne tip top, bet į tą pusę. Tikrai šiam filmui reikia tam tikro nusiteikimo - visgi tai nėra lengvas žiūralas.

Tik gaila, kad neapsižiūrėjęs atsisiunčiau en versiją su švedų k. sub'ais >.>

Comment

• dattebayo
                        random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                        • 207

geriausias dalykas matytas pastaruoju metu. ir vien del to 5 balai. siaip si anima supratau ziuredama tik is antro karto jeigu patiko Paprika, patariu paziuret Paranoia agent. Paprikai neprilygsta, bet taip pat labai neblogas. kazkas minejo bloga kokybe, visiskai priestarauju. dekui uz aprasyma!

Comment

• modis
                          Stoga rauna
                          • 2007 03 29
                          • 52

Ech grazus grazus. Labai zaismingai padarytas ir maloniai ziurimas. Nors kazkokios gilios minties nelabai islauzta.
                          Peanut Butter Jelly Time!!!

Comment

• ramzas
                            Rimtas forumo narys
                            • 2007 06 10
                            • 114

Man taip jau gaunasi, kad mokslo metų metu animų nežiūriu, nebent vieną kitą filmą, o vasarą animacijos metas vakarais, taigi reikėjo kažko, kas puikiai "atidarytų" šį trumpą 3-eto mėn. sezoną ir tai puikiai padarė Paprika. Kas iškarto pakerėjo, tai pradžios vinvietė ir Susumu Hirasawa muzika, ji puiki tiek čia, tiek Paranoia Agent. žodžiu skani toji Paprika, gal šiek tiek kartais kai kuriems gali pasirodyti pernelyg sumaišyta prieskonių, nuo kurių atsiranda "gliūkai" :] taip pabaiga gal šiek tiek holivudiška, bet visa kita - puiku. Rašau petaką ir toliau ir labiau imu žavėtis fikcijomis
                            sigpic

Comment

• soshite
                              pinky promise

• 2009 01 22
                              • 119

fun filmas taciau buvo sunku sekti ivikiu eiga... bet rezultatas atperka viska. nujauciau kad cia bus unreal ...graziai piesta, grazus garso takelis...

please, wake up to reality...

Comment

• Buiwis
                                \(⌒ヮ⌒)/

• 2008 07 22
                                • 121

pusvalandį šitą komentarą rašiau ir nieko prasmingo kas dar nebuvo paminėta nesugalvojau
                                4.5/5

Comment

Working...