Claymore

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lax..
    reLaxed

• 2005 12 24
    • 516

Didžiausias akmuo į bendrą daržą - siužeto trūkumas. Kaip prasideda taip ir eina iki pat galo, be jokių nuvingiavimų į šalis, ar šalutinių siužetų. Jokio įdomumo neliko žiūrėt, galą žinojau dar neįpusėjęs anime ir tolesnis žiūrėjimas buvo daugiau laiko "stūmimas". Piešimas buvo labai siaubingas, tokio blogo senai nesu matęs - grynai gamyklinis. Claymore'ai nesiskiria niekuo išskyrus šukuosena, kurios dažnai susilieja viena su kita ir nesuprasi, kur kas kalba, ar vyksta. Čia piešimas tik apie veikėjus, o aplinka kaip visada maskuojant nemokšiškumą, užblurinama belekaip. Muzika taip pat buvo siaubinga: folko, kuris derėjo, buvo vos keliose vietose, o šiaip viskas užkišta belekaip - nei op, nei ed neužkabliavo.
    Overrall - duodu 3, kad užmušė laiką.

Comment

• 9inch
      ELO

• 2007 11 13
      • 159

Mjoo...gerulis Claymore... Tik kas nepatiko tai to Rakio myzimas i kelnes....taip sunervino....taip sunervino!!!! UCH! ;D Laukiam 2 sezono, hope it will be better(kill Rakis) !!

Comment

• slicKrox
        Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
        • 2161

Autorius Izzo
        lax kaip visada isreiske savo nepasitenkinima lax yra bent vienas tau patikes anime?
        KAIP bebbutu, bet as isdalies pritariu LAX'ui, tiktai gal visdelto pirma puse anime dar turejo ka pateikti, bet poto iprastas eiliniskumas.

Comment

• Izzo
          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
          • 1530

na siaip jo, ten kur pradejo sukt nuo mangos man irgi nelabai patiko ^^
          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• 2007 09 11
            • 4

nesutinku su laxu , siuzetas puikus, ypac patiko , kad primine Sapowskio Raganiu , geriausia vieta - flashbackas su Teresa

antroje puseje eiliskumo tikrai nemaciau , nebent pati pabaiga

claymore isvaizda man problemu nesukele , sakyciau tokai neiprasta ir tuo tik idomi tapo

kas del muzikos , tai OP tikrai neblogai padarytas , ost vidutiniskas

anime neblogas , duodu 9/10 jam , laukiu antro sezono .

Monkeys are the next generation after me

Comment

• dattebayo
              random fangirl syndrome

• 2007 11 18
              • 207

neseniai isitraukiau i manga. skaiciau dar labai nedaug, bet pirmas ispudis geras.

Comment

• amidau
                ☣☠☣

• 2007 04 25
                • 1384

Toks, galima sakyti, feministinis, aplink vien mergos
                Piešimas visai nieko, ir pati istorija užkabino, nes labai greitai susižiūrėjo į diena mažiausiai 8EP pažiūrėdavau, tik vat ant galo mane labai nervas paėmė tas Raki visa pabaiga sudirbo, o juk pradžioje jis man visai patiko

Comment

• SaimonasSako
                  Manga >>> Anime

• 2008 03 13
                  • 164

Muzika sitam anime tai... Nz.. Girtu bezdzioniu orkestras
                  Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
                  NEDELSK - CLICK TO READ IT!
                  sigpic

Comment

• Mouse[ON]
                    me, myself and i

• 2005 06 21
                    • 50

pabaiga tai nors nusisauk... raki sugadino visa pabaiga, bet cia tikriausiai todel, kad pabaiga visiskai neatitinka mangos. o siaip tai claymore vienas is man labiausiai patikusiu anime, ypac pirmos serijos taip uzkabino, kad perziejau visa anime per pora dienu atrodo. gaila, kad animatoriai nesuteike galimybes pratesti anime nebent kaip nors sugalvos kad viska susapnavo ten =D ir tada vel pagal manga rodys.
                    "Optimistas plyšauja, kad mes gyvename pačiame geriausiame pasaulyje, pesimistas nuogąstauja, kad būtent taip ir yra." - Rėjus Bredberis

Comment

• Skylarkiss

Piesimas ypac claymore merginu labai grazus.Nors maciau dar tik 5 serijas Viskam duociau 5 balus.Labai geras anime

Comment

• mandarinas
                        ⅓Vaisiaus⅔Deus-ex-machina

• 2007 05 27
                        • 101

Autorius Light
                        Ziuriu nera aiskios informacijos bus antras sezonas ar ne zinot kas nors ka tikro?
                        Atsižvelgiant į manga anime buvo padaryta iš 11 volumų dabar tėra 12 tai spręsk pats ...

Comment

• Izzo
                          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                          • 1530

Autorius mandarinas
                          Atsižvelgiant į manga anime buvo padaryta iš 11 volumų dabar tėra 12 tai spręsk pats ...
                          pataisa, yra jau 14 vol. tiesa, gal dar ne pilnas bet 13 jau tikrai išleistas officialiai
                          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• arnazzs ova
                            d(-_-)b
                            • 2008 03 03
                            • 29

animes neblohgas gražus piešimas kovos gražios, mrginos irgi. Bet vis nelabai man patiko tas ju ranku koju pirstu kapojimas ir vel prisiauginimas kaškap biški kvailokai atrodo. Dėl istorijos tai tikrai verta romano ... visa ta cleare istorija kaip ji tapo claymore man patiko, dar tas rakis jos bendrazykis nepamaise istorojoje. 4/5 vertas dėmesio. užmigt neteko

Comment

• Silvestras
                              Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
                              • 162

Geras serialas...istorija visai nebloga,tik vat nelabai patiko,kad gale buvo neatsizvelgta i manga ir uzbaige rezisieriai savaip anime,kas palyginus su manga nelabai vykusiai gavosi.Reikejo ir toliau leist serijas pagal manga,tai iki dabar gautusi nuostabus kurinys ,nors ir taip beveik viskas patiko:5/5;laukiam prateimo,jeigu toks imanomas .

Comment

• Dream Eater
                                Let's start a Riot!

• 2008 01 22
                                • 85

Va šitas tai man patiko. Istorija man pasirodė labai įtraukianti dėl to peržiūrėjau visą labai greitai. Įgarsinimas labai geras. Na opening'o ir ending'o dainos mano dėmesio nepatraukė, bet tiek jau to. Piešimas malonus akiai. Tiesa visą laiką mane erzino tai, kad tų Claymor'ių beveik neįmanoma nužudyt: jom nukapoja rankas, kojas, kiaurai persmeigia, o jos išsigydo ir kaunasi toliau.
                                Overall 9/10. Labai norėčiau pratęsimo: manga tęsiama, o animo istorija taip pat atrodo nebaigta (tų 3 stipriausių dar nenugalėjo)

Out of my mind... Back in five minutes
                                http://dream-eater.mybrute.com

Comment

Working...