Claymore

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Na as per tokyotosho susizvejojau savo metu >_>

Comment

• Evil_of_Darknesz
      Suicide is painless...

• 2006 04 09
      • 998

Autorius Izzo
      gal zinai kur rast geros kokybes ta su teresa? mano saltinis pasiule tragiska kokybe
      Tai ko tu nori rmvb formatas geros kokybes nepasiulys...

Comment

• Izzo
        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
        • 1530

as anime rmvb formato turiu PUIKIOS kokybes kalbejau apie manga kur apie Teresa ir Black Card isejo,va ten nekokia kokybe
        Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-07-30, 08:42.
        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• tomaz222
          Dozuoju Anime
          • 2006 12 27
          • 122

is mangos sprendziu kad anime neblogas

Feed Me!

Feed Me!

Comment

• Izzo
            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
            • 1530

nu vat,pazejau 18 epa.. pradzioje labai maloniai nuteike tas senu draugu susitikimas o pabaiga suintrigavo ^^
            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• mandarinas
              ⅓Vaisiaus⅔Deus-ex-machina

• 2007 05 27
              • 101

Aš asmeniskai tikiosi, kad prasidės organizacijos nuvertimas ir Clare taps vade, o Riko taps stiprus Half Yoka pasirodidamas kritine akimirka, kai Claymorės bus prie pat savo mirties slenksčio

Comment

• Raziel
                Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                • 194

Autorius mandarinas
                Aš asmeniskai tikiosi, kad prasidės organizacijos nuvertimas ir Clare taps vade, o Riko taps stiprus Half Yoka pasirodidamas kritine akimirka, kai Claymorės bus prie pat savo mirties slenksčio
                neduok die, taip ir bus... pasikart tik beliks :/

erzina jis mane gerokai, matyt užėjo toks laikotarpis kai per gerklę lyst pradėjo tos anime klišės, reik pertrauką matyt daryt
                "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
                Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

as noreciau liudnos pabaigos kad claire mirsta o awakened beings uzkariauja pasauli,bet manau perdaug kvaila ^^! siaip manau Claymorui labiausiai tiktu tamsi ir tragiska pabaiga nes happy ending as neisivaizduoju
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• mandarinas

• 2007 05 27
                    • 101

Raziel: Um... Kas tave erzina? aš nelabai supratau

Izzo: Aš ir tokios, nu bent panašios, pabaigos norėčiau Pvz .: Mušio lauke lieka pora leisgyvių Claymoriu ir stipriausias 'Awakened being" laiko Clare už galvos ir ją galiausiai pribaigia (asmeniškai aš nieko neturiu prieš ją bet) ir tada Riko iš pykčio ir pabunda, bet nepakeičia pavidalo kaip visi kiti awakened beings ir gerokai išspardo visiems šiknas ... o galinis kadras kaip jis po mūšio kraujo upei (vaizdas arteja) atsisuka (priartinamos akys)(akys raudonos) ir pasigirsta fraze panaši į "vex non morte" arba "vex nor vismajos" arba tesiog pradeda psichopatiškai juoktis

Comment

• Izzo
                      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                      • 1530

kas tas Riko? tipo Raki's? kad jis net ne yoma,kaip jis gali awaken? ^^! as siaip galvoju kad Clare galetu kovot pries ta mergaite ,nepamenu vardo ir Priscilla ir kaip nors suzadint savyje Teresos galias,isspardyt joms siknas ir pati awaken ^^! o tada jau palieku laisve kurejui ^^
                      Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-08-02, 13:38.
                      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• mandarinas

• 2007 05 27
                        • 101

Autorius Izzo
                        kas tas Riko? tipo Raki's? kad jis net ne youma,kaip jis gali awaken? ^^! as siaip galvoju kad Clare galetu kovot pries ta mergaite,nepamenu vardo ir kaip nors suzadint savyje Teresos galias,isspardyt tam Beingui uzpakali ir pati awaken ^^! o tada jau palieku laisve kurejui ^^
                        Perskaititum tu mano pirma postus visus Mergaites vardo nnežianu bet ją vadina "Riful of the west".
                        Paskutinis pakeitimas nuo mandarinas; 2007-08-02, 13:47.

Comment

• Rege
                          Narys
                          • 2007 06 30
                          • 61

ties zhodzhiu viduramžiai iš kart nusprendžiau parsisiųsti ;D !!! viskas

Comment

• Airiz
                            מיד

• 2004 01 09
                            • 1657

Aga. Visishkas VISKIS..

Comment

• Archas22
                              Naujokas
                              • 2007 08 16
                              • 20

jegiskas anime, siu metu atradimas man

Comment

• Rege
                                Narys
                                • 2007 06 30
                                • 61

aghrrr...as galvojau kad jau yra visas sezonas..o vat pasirode kad jis tik dbr tekuriamas...nebuciau ziejus, dbr taip ydomu ir tiek laukt reik kol vis naujai pakurs...
                                mane uzkabino nuo pacios pirmos serijos is pirmo galima sakyt pristate tuos claymore, o dbr pradeda svarbesnis veiksmas vykt

Spoileris:
                                kas man patiko labiausiai, kad ta pagrindine veikeja nera pati stipriausiai, kaip buna daugumoj animu, kad is kart ten stebuklingos galios, o cia viska pati po truputy ishmoksta ir stengias ish paskutiniuju. ypac geras buvo kai nugalejo ta ketvirtaja claymore awaikened being ir dar skaitos silpniausia....

Comment

Working...