Na as per tokyotosho susizvejojau savo metu >_>
Claymore
Collapse
X
-
Comment
-
Aš asmeniskai tikiosi, kad prasidės organizacijos nuvertimas ir Clare taps vade, o Riko taps stiprus Half Yoka pasirodidamas kritine akimirka, kai Claymorės bus prie pat savo mirties slenksčio
Comment
-
erzina jis mane gerokai, matyt užėjo toks laikotarpis kai per gerklę lyst pradėjo tos anime klišės, reik pertrauką matyt daryt"The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
Raziel: Um... Kas tave erzina? aš nelabai supratau
Izzo: Aš ir tokios, nu bent panašios, pabaigos norėčiau Pvz .: Mušio lauke lieka pora leisgyvių Claymoriu ir stipriausias 'Awakened being" laiko Clare už galvos ir ją galiausiai pribaigia (asmeniškai aš nieko neturiu prieš ją bet) ir tada Riko iš pykčio ir pabunda, bet nepakeičia pavidalo kaip visi kiti awakened beings ir gerokai išspardo visiems šiknas ... o galinis kadras kaip jis po mūšio kraujo upei (vaizdas arteja) atsisuka (priartinamos akys)(akys raudonos) ir pasigirsta fraze panaši į "vex non morte" arba "vex nor vismajos" arba tesiog pradeda psichopatiškai juoktis
Comment
-
kas tas Riko? tipo Raki's? kad jis net ne yoma,kaip jis gali awaken? ^^! as siaip galvoju kad Clare galetu kovot pries ta mergaite ,nepamenu vardo ir Priscilla ir kaip nors suzadint savyje Teresos galias,isspardyt joms siknas ir pati awaken ^^! o tada jau palieku laisve kurejui ^^Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-08-02, 13:38.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Perskaititum tu mano pirma postus visus Mergaites vardo nnežianu bet ją vadina "Riful of the west".Paskutinis pakeitimas nuo mandarinas; 2007-08-02, 13:47.
Comment
-
aghrrr...as galvojau kad jau yra visas sezonas..o vat pasirode kad jis tik dbr tekuriamas...nebuciau ziejus, dbr taip ydomu ir tiek laukt reik kol vis naujai pakurs...
mane uzkabino nuo pacios pirmos serijos is pirmo galima sakyt pristate tuos claymore, o dbr pradeda svarbesnis veiksmas vykt
Spoileris:kas man patiko labiausiai, kad ta pagrindine veikeja nera pati stipriausiai, kaip buna daugumoj animu, kad is kart ten stebuklingos galios, o cia viska pati po truputy ishmoksta ir stengias ish paskutiniuju. ypac geras buvo kai nugalejo ta ketvirtaja claymore awaikened being ir dar skaitos silpniausia....Comment
Comment