Claymore
Collapse
X
-
[QUOTE=niekshas;45485]Vo tik ką pažiūrėjau Klaymoro 8-9 serijas (taip, aš atsilikes, ką jau padarysi, kad animerektorius lėtai verčia, o pradėjus žiūrėt ruskai peršokti ant angliškų subų kažkaip krušna) ir ketinu išreikšt savo emocijas kurias man sukėlė šitas anime. Jam apibūdinti labai tiktų rusiški nelabai padorūs žodžiai išreiškiantys kažko susižavėjimą. bet apseikim be jų
Toks nieksas esi o sirdis vos neplyso del Clare motinines figuros T...os. Na galejai atspet kaip praeities veidam baigias visuose anime. Dar siulau pereiti i anglu kalba ,nes vis labiau atsilieki as jau 14 paziurejau o ten nuostabi serija. Sutinku su vienu zavetis reikia siuo animu jis yra z>><<Comment
-
Hmmm isejo 15 epas jei niekas nepastebejo ar niekam nepatiko ,komentaru nera? Clare su pakeistom akim ir sukuosena lakste ten. Vos atpazinau tikrai gera maskuote. Awakend being vis daugeja ir ten kazkokia mistine figura i being nepanasi atrodo. Visai geras epas.Comment
-
Epas tiesa pasakius kazkiek sudomina paciam gale, bet well, bus kaip visada, Awakened Being'o pasiputimas, nustebimas ir mirtis.Comment
-
stipriausia aplamai yra Priscilla, cia tik rodo ju ivairenybe, tas vaikas irgi Awakened one, kitaip nebus.Comment
-
Jo ta sukuosena idomi atrodo tokia smukmena o taip keicia visa isvaizda, Velgi netikiu ,kad tas vaikas awakend one ,jiem neiprasta sleptis po zmogisku pavidalu ir as manau ,kad ten tas pats kaip tie juodai apsirenge vyriskiai kur pinigus renka yra ta mergaite, Ji nori didinti awakend populiacija ar kaip?Comment
-
Atrodo si serija ivadas i galingus ivykius.Laukiam .War of north. Kitam epizode aisku bus kaip ten Priscilla siaurej leidzia laika.Man isvis idomu ,kodel organizacija ignoruoja awakend being? Del pinigu netinka jie iszudo visus kurie gali moket tai... Apsvieskit mane.Comment
-
kad nelabai jie turi su kuom tuos padarus zudyt, paskutinese 2jose serijose jiems nieko nesigavo, viena gryzo visa apkramtyta tikraja zodzio prasme, o likusios arba awakened arba zuvusios, arba awakened ir zuvusios, matyt jie laukia kazko. O tas kazkas tikriausiai Clayre.Comment
-
aš tai nesusilaikiau ir mangą paskaičiau.. tai nelabai norisi spoilinti, bet kol kas pasakysiu tik tiek, kad anime eina beveik nesiskiria nuo mangos, o jei taip ir toliau - tai daug gero veiksmo, įdomių siužeto posūkių laukia p.s. brūkštelkit kas jei pasirodys 14 volume mangos, porą savaičių kasdien tikrinau dabar vis rečiau ir rečiau... o pražiopsot nesinoriComment
-
aš tai nesusilaikiau ir mangą paskaičiau.. tai nelabai norisi spoilinti, bet kol kas pasakysiu tik tiek, kad anime eina beveik nesiskiria nuo mangos, o jei taip ir toliau - tai daug gero veiksmo, įdomių siužeto posūkių laukia p.s. brūkštelkit kas jei pasirodys 14 volume mangos, porą savaičių kasdien tikrinau dabar vis rečiau ir rečiau... o pražiopsot nesinoriComment
-
gal zinai kur rast geros kokybes ta su teresa? mano saltinis pasiule tragiska kokybeSCREW YOU, PEOPLE!Comment
Comment