Claymore

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Autorius technotrach
    aišku norėtųsi, kad antras sezonas būtų, na bet pagal tai kiek dabar išversta dar neina teigti, kad jis bus. AnimeDB parašyta, kad animėje Šiaurės karas baigias ties 19 ar 20 serija, tai dar per likusias 6 ar 5 serijas gali pabaigti istoriją. Tiesa nežinau kiek raw yra išleista, bet 13 mangos vol. apima kažkur 20-23 serijas tikriausiai.
    http://anidb.info/perl-bin/animedb.p...8046#eid_78046
    Šiaip gan teisingai spelioji, bet kad manga tikrai nėra arti pabaigos dabar (o dar ir naujų vystomų veikėjų atsirado), tad arba bus alternatyvi pabaiga arba antras sezonas, nors galimas ir toks dalykas manau kaip ova ar moviekas po serialo.

Comment

• Light
      Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
      • 161

[QUOTE=niekshas;45485]Vo tik ką pažiūrėjau Klaymoro 8-9 serijas (taip, aš atsilikes, ką jau padarysi, kad animerektorius lėtai verčia, o pradėjus žiūrėt ruskai peršokti ant angliškų subų kažkaip krušna) ir ketinu išreikšt savo emocijas kurias man sukėlė šitas anime. Jam apibūdinti labai tiktų rusiški nelabai padorūs žodžiai išreiškiantys kažko susižavėjimą. bet apseikim be jų
      Toks nieksas esi o sirdis vos neplyso del Clare motinines figuros T...os. Na galejai atspet kaip praeities veidam baigias visuose anime. Dar siulau pereiti i anglu kalba ,nes vis labiau atsilieki as jau 14 paziurejau o ten nuostabi serija. Sutinku su vienu zavetis reikia siuo animu jis yra z>><<

Comment

• Light
        Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
        • 161

Hmmm isejo 15 epas jei niekas nepastebejo ar niekam nepatiko ,komentaru nera? Clare su pakeistom akim ir sukuosena lakste ten. Vos atpazinau tikrai gera maskuote. Awakend being vis daugeja ir ten kazkokia mistine figura i being nepanasi atrodo. Visai geras epas.

Comment

• Airiz
          מיד

• 2004 01 09
          • 1657

Autorius Light
          Hmmm isejo 15 epas jei niekas nepastebejo ar niekam nepatiko ,komentaru nera? Clare su pakeistom akim ir sukuosena lakste ten. Vos atpazinau tikrai gera maskuote. Awakend being vis daugeja ir ten kazkokia mistine figura i being nepanasi atrodo. Visai geras epas.
          matem, nieko keista, nes jau nuo kokio 12 epo viskas keistyn eina, o su pakeistom akim ir shukuosena dar kazkur vidurij ish 15os epu vaiksciojo, kad niekas nepazyntu, tam jie vartoja spec. vaistus.
          Epas tiesa pasakius kazkiek sudomina paciam gale, bet well, bus kaip visada, Awakened Being'o pasiputimas, nustebimas ir mirtis.

Comment

• Light
            Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
            • 161

Zinau as apie tuos vaistus...,Bet sukuosena pirmakart pakeite. O sitas awakend atrodo stipresnis uz ana is slashers . Irgi male bjaurybe ten ,toks stiprus o klauso mazos figureles pktosios mokslininkes?

Comment

• Airiz
              מיד

• 2004 01 09
              • 1657

Autorius Light
              Zinau as apie tuos vaistus...,Bet sukuosena pirmakart pakeite. O sitas awakend atrodo stipresnis uz ana is slashers . Irgi male bjaurybe ten ,toks stiprus o klauso mazos figureles pktosios mokslininkes?
              stipriausia aplamai yra Priscilla, cia tik rodo ju ivairenybe, tas vaikas irgi Awakened one, kitaip nebus.

Comment

• Izzo
                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                • 1530

man tai su ta sukuosena Clare kaip tik graziau atrodo

ka galiu pasakyt apie epa,tj jeigu kurejai butu nutrauke epa ten kur Clare pasileido plaukus butu dar didesnis laukimas negu db bent jau man taip
                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Light
                  Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
                  • 161

Jo ta sukuosena idomi atrodo tokia smukmena o taip keicia visa isvaizda, Velgi netikiu ,kad tas vaikas awakend one ,jiem neiprasta sleptis po zmogisku pavidalu ir as manau ,kad ten tas pats kaip tie juodai apsirenge vyriskiai kur pinigus renka yra ta mergaite, Ji nori didinti awakend populiacija ar kaip?

Comment

• Light
                    Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
                    • 161

Atrodo si serija ivadas i galingus ivykius.Laukiam .War of north. Kitam epizode aisku bus kaip ten Priscilla siaurej leidzia laika.Man isvis idomu ,kodel organizacija ignoruoja awakend being? Del pinigu netinka jie iszudo visus kurie gali moket tai... Apsvieskit mane.

Comment

• Airiz
                      מיד

• 2004 01 09
                      • 1657

Autorius Light
                      Atrodo si serija ivadas i galingus ivykius.Laukiam .War of north. Kitam epizode aisku bus kaip ten Priscilla siaurej leidzia laika.Man isvis idomu ,kodel organizacija ignoruoja awakend being? Del pinigu netinka jie iszudo visus kurie gali moket tai... Apsvieskit mane.
                      kad nelabai jie turi su kuom tuos padarus zudyt, paskutinese 2jose serijose jiems nieko nesigavo, viena gryzo visa apkramtyta tikraja zodzio prasme, o likusios arba awakened arba zuvusios, arba awakened ir zuvusios, matyt jie laukia kazko. O tas kazkas tikriausiai Clayre.

Comment

• technotrach
                        mors ultima ratio

• 2006 03 06
                        • 218

aš tai nesusilaikiau ir mangą paskaičiau.. tai nelabai norisi spoilinti, bet kol kas pasakysiu tik tiek, kad anime eina beveik nesiskiria nuo mangos, o jei taip ir toliau - tai daug gero veiksmo, įdomių siužeto posūkių laukia p.s. brūkštelkit kas jei pasirodys 14 volume mangos, porą savaičių kasdien tikrinau dabar vis rečiau ir rečiau... o pražiopsot nesinori
                        Skaitoma manga

Comment

• Sable
                          The Hitchhiker

• 2005 03 11
                          • 1530

Autorius technotrach
                          aš tai nesusilaikiau ir mangą paskaičiau.. tai nelabai norisi spoilinti, bet kol kas pasakysiu tik tiek, kad anime eina beveik nesiskiria nuo mangos, o jei taip ir toliau - tai daug gero veiksmo, įdomių siužeto posūkių laukia p.s. brūkštelkit kas jei pasirodys 14 volume mangos, porą savaičių kasdien tikrinau dabar vis rečiau ir rečiau... o pražiopsot nesinori
                          Na taip. Tikrai tolygiai eina. Gerai labai, kad netempia gumos ^^ tai ir sulaukiam grazaus veiksmo. Del mangos, tai to 14 volume'o jau seniausiai laukiam, o sulaukem tik side story su Teresa. Na bent jau kazkas isleista, nestovi vietoj tikrai.

Comment

• niekšas
                            forumo idiotas

• 2006 08 23
                            • 544

Katik pažiūrėjau 15-16 serijas. Nežinau kaip čia reiks sulaukti kol išvers sekančias. Tik labai jau panašu viskas į DBZ. Visos tos auros, geltonos akys (pas sajanus plaukai) ir pačios kovos bet man tai tikrai netrukdo, kaip tik patinka

Comment

• Trajan
                              ---------

• 2006 08 15
                              • 18

kaip jum 17 serija visai nesitikejau, kad dar ir porininke atsiras

Comment

• Izzo
                                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                                • 1530

Autorius Sable
                                Na taip. Tikrai tolygiai eina. Gerai labai, kad netempia gumos ^^ tai ir sulaukiam grazaus veiksmo. Del mangos, tai to 14 volume'o jau seniausiai laukiam, o sulaukem tik side story su Teresa. Na bent jau kazkas isleista, nestovi vietoj tikrai.
                                gal zinai kur rast geros kokybes ta su teresa? mano saltinis pasiule tragiska kokybe
                                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

Working...