Pradžia atrodė daug žadanti, tačiau vėliau autoriai šiek tiek nusigrybavo... Pabaiga kiek nevykusi, gal net banaloka,tačiau, nepaisant to, anime tikrai vertas dėmesio. Dar šis tas: architektūra pavaizduota šitam anime nelabai primena viduramžius, o dar tas bičas su akiniais!!! xD
Claymore
Collapse
X
-
-
labai fainas darbas kol kas tikrai vienas ispūdingiausių mano trumpame žiūrėtųjų sąraše
pradžioje buvo sunku priprasti prie spalvų paletės, bet jau tas kraujo raudonis labai gaina, kad tiek mažai pasakota apie Teresa pradžioje niekaip nesupratau, ko visiems užkliūna Rakis, bet ir pati dabar jo nemėgstu
pabaigos kaip ir nepagavau, tikrai prašomasi antro sezono, reikės prieš miega pasimelsti, kad jo sulaukčiauComment
-
Senokai jau matytas. Ka vis dar pamenu? Pirma, kad iki Berserk sitam kuriniui simtas metu, potecialo, nors ir nedaug tikrai turejo.
Antra, i pabaiga buvo nusivaziuota. Trecia, Rakis. Nezinau, ka juo noreta parodyti, bet ideja buvo tikrai nevykus. Visgi duosiu 5/5, nes darbas tikrai vertas, bent jau uzmetimo viena akimiComment
-
omg pagalvok jeigu tu butum jo vietoj Raki sitam anime ir duoda iskirtinima nuo visokiu kitu ''skerdniu'' tipo anime.Ech tie seni laikai ..Comment
-
Spoileris:kai pati pirma karta Clare po truputi virto i Awakened Being , tada tai ne del ko kito,o del Raki Clare atvirto i zmogu noretusi, kad ir toliau butu toks koks yra tik kad jai padetu sunkiausiu metu... bent truputi
Siap ar taip tai tik mano mintys visi turim savo nuomoneComment
-
Is ties nuostabus anime. Vienas is mano megstamiausiu, tik gaila, kad gale nuklydo nuo mangos ir viska "susiko". Vien todel, kad pakeite pabaiga, kazkaip abejoju ar bus kitu sezonu, nes labai jau sunku butu grizti i vezias. Nebent kurejei nusprestu nukrypusi story line'a testi.
P.S. Pagaliau mangoje Raki nera toks verksnys ir gali jau buti kazkuom naudingas.Comment
-
Spoileris:24 serija ~18:50min jis aiskiai pasake ' I was scared, I was only able to think about my own survival... I didn't want to die... I'm the worst...' ir tada Jeane jam pasake, kad vistiek eis nesvarbu kas... nu veliau jie ten snekejo kodel ir t.t. taigi jei ne Jeane jis ten dar neaisku kiek laiko butu issedejes gerai, kad susiprato
Vat del sios serijos jo veiksmu (to pacio verkimo kazkur tais) man piktaPaskutinis pakeitimas nuo Latika; 2009-08-14, 20:50.Comment
Comment