Imouto sae Ireba Ii

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Imouto sae Ireba Ii

    257703.jpg
    Imouto sae Ireba Ii




    Režisierius: Jin Tamamura
    Studija: Silver Link
    Žanrai: komedija, erotika, haremas
    Transliacija: 08.10.2017 по 24.12.2017
    MAL reitingas: 7.53
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube: Opening / AMV





    Aprašymas:
    Gyvenimas yra neteisingas. Pagal nutylėjimą. Juk dažniausiai tai ko nori tu jau turi kitas. Dvigubai apmaudžiau, kad dažniausiai tas turėtojas visai to nevertina ir priima kaip duotybę. Pavyzdžiui tikrai daug kas turi jaunesnes sesutes. Jei tarp tokių padarytume apklausą tai išgirstume įvairių nuomonių. Užtat Itsuki Hashima tiesiog dievina sesutes, bet tokios neturi. Nepanašu, kad kažkada ir turės, bet svajoti juk niekas nedraudžia. Svajoti ir rašyti. Mat Itsuki yra rašytojas ir aišku visos jo knygos yra apie tą pati. Sesučių mėgėjų yra nemažai ir knygos yra visai neblogai perkamos. Ne stebuklas, bet duonai ir sviestui užtenka.







    Labai specifinis serialas. Pirmiausia tai yra haremas. Ne visai pilnavertis, bet vis dėlto..... Atrodytų lyg labai nepadorus, bet nepadorumas čia yra daugiau įsivaizduojamas nei vaizduojamas. Man tik užkliuvo, kad labai jau daug lesbietiškų pasiglamžymų. Ne tai, kad aš būčiau labai prieš, bet saikas turėtų būti. Humoras irgi specifinis, su daug nuorodų į kitus anime ir ne tik. Dėl to patartina turėti patirties, bet nuorodas į "Titanus" manau supras visi.^^ Negaliu pasakyti, kad anime yra labai jau nerimtas. Truputi paliečiama ir rašytojo profesija. Pasirodo ir jie redaktoriams po padu sėdi ir griežtus dedlainus turi.^^ Vėl džiugina, kad dauguma personažų yra gan suaugę ir juos kankina suaugusiems būdingos problemos. Patys personažai yra neblogi, bet kelia klausimų. Pvz. man keistai atrodė Itsuki ir Nayuta santykiai. Vėliau tai buvo bandyta paaiškinti, bet tik pačioje pabaigoje. Bet už tokį paaiškinimą viską atleidau. Labai jau gražu buvo.... Keisti ir Itsuki santykiai su tėvu. Našliui po trijų metų (?) susirasti kitą moterį yra visai normalu. Konfliktas lygioje vietoje padarytas. Tam, kad tiesiog būtų. Bent jau aš taip galvoju. Labiausiai man užkliuvo tie stalo žaidimai. Mintis buvo gal ir nebloga, bet man jie atrodė kaip laiko tempimas. Tipo kūrėjai pritrūko idėjų tai išsisuko taip.

    Reziumė:
    Užknisa mane tos sesutės tai serialo ėmiausi su baime. Bijojau be reikalo. Na turi vaikinas tokį fetišą ir kas čia tokio? Turint omenyje aplinką tai Itsuki vos ne pats adekvačiausias ir jei humoras pataikys į taikinį tai liūdna nebus.

    Kažkas bandė pagal tą instrukciją iš triūsikėlių kaspiną padaryti?^^

    4
    5
    25.00%
    1
    4
    25.00%
    1
    3
    25.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    25.00%
    1
  • Shenn
    Forumo ligonis


    • 2009 09 21
    • 539

    #2
    Hmm, neberandu "ačiū" mygtuko kur nukišot ? Pats serialas toks be krypties pasirodė, na dauguma gyvenimišku tokie. Bet šis lyg ir ne visai toks. Kas labiausiai parūpo taip ir liko neatsakyta, dar tie stalo žaidimai.

    Comment

    Working...