Nana - 2006
Collapse
X
-
As animui pliusa dedu uz openingus ir uz tai kad dainas atlieka profesionalai (salyginai cia). Pamenu kazkuriame epe bande dainuot Nanos voice actor. Jauciu kai ji ant stalo dainavo Rose. Toks te ir dainavimas kazkoks zagciojimas, net nenugirdau zodziu. Bet kituose epuose iskart paleido Nanos atlikeja. Matyt daug laisku gavo is fanu =]Paskutinis pakeitimas nuo Souls; 2007-05-02, 15:07.[Insert your signature here]Comment
-
Well, man asmeniskai visas anime gerai padarytas ir patinka..del Romi Paku(garsina Nana) tai ash ziauriai abejoju ar ji kur dainavo..
Del piesimo stiliaus tai jis man visai nepatinka.bet kaip sakant kiek zmoniu tiek nuomoniu.galim gincitis..bet ar verta👍 1Comment
-
Spoileris:Viens narkomans, kita biški isterikė su kvepavimo sutrikimais ir myli an tiek viens kitą, kad jau lengviau ale užmušt, nei toliau tokiom sąlygom kaip pas juos palaikyt tuos santykius
btw, Shinas ten irgi pavaro X)Comment
-
Kas dar ma patiko
Spoileris:jog te maza cenzura (tiesa pasakius as jos ten isvis nematau). Visi aktai paisomi santuriai arba metami namiokai, jog "that was realllllly good"
Dunno ar tas sakinukuas yra spoileris, bet bus didesne pagunda kitiems paskaityt XD[Insert your signature here]Comment
-
keisti jus..ne, bet nieko...kai normaliai papashomi buitiniai santykiai jums nepatinka, kai isterikai ir shiek tiek pamishe irgi nepatinka, ko gi noretumet?
jei jie butu normalus ir su normaliais santykiais vargu ar jie man patiktu..o dabar visu savo pamiseliskumu NANA mane ir vezaPaskutinis pakeitimas nuo Tsuyu; 2007-05-02, 18:17.Comment
-
O tai man ir panašiai. Nesakau, kad nepatinka. Kaip tik visai įdomiai yr.Comment
-
Comment
-
Spoileris:Jums pagr veikėjų (Nanų.lol) piešimas neprimena kai kuriu ytin skandalingu rusišku žvaigždučiu?
In general animas labai patiko, reikės dar manga kada pavartyt Laukiu sub'ų, tikiuosiu kai ureshii sub'ins, tas dalykas greičiau pradės tekėtiPaskutinis pakeitimas nuo sakuya; 2007-05-02, 19:46.Comment
-
na gi nagi..ash cia susidomejau kas spoileri parasyta, tik nesupratau, kodel spoileri..tai ka gi ten jos primena?Comment
Comment