Nana - 2006

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Tsuyu
    VAK

• 2007 03 30
    • 135

Autorius baltas_tigras
    kai del live action tai nelabai man pirma dalis patiko. aktoriai nepanasus, vaidyba prasta, siaip nebuciau iki galo itariu istempus, jei viena ziureciau.
    vat vat..man live action bent jau pirmas filmas nepatiko..ish vaikinu tai tik nobou atrode nieko..ish merginu gal dar hachi, sachiko neblogai atrode, na bet kiti tai nezinau..bet cia matyt kiekvienam pagal skoni.live action ash ne taip isivaizduoju...
    o shiaip snekant apie live action tai man visai patiko honey and clover, cia ne i teema, bet niekis..

Comment

• Souls
      PLEASE DIE

• 2007 04 26
      • 146

As tai visa suzejau per ~15 min. Nervai neatlaike lb. Vaikinu aktoriai pamoini kazkokie.... Nobu tai tyliu. Is isvaizdos Nana gal arciausiai tiesos buvo. Ren tai man kaip is morgo buvo grizes XD Bet Nana pas japonus tai ant bangos ohohoho =]
      [Insert your signature here]

Comment

• Sable
        The Hitchhiker

• 2005 03 11
        • 1530

Pats pasižiūrėjau šian. Vaidyba tragiška, bet gal kiek mažiau tragiška nei įprastai - gal todėl pas japonus kaip sakot an bangos
        Btw, Nanos vaidmenį atliekančią autorę reikėjo aukštesnę imt, nes dabar nesamonė gavos animej vienaip, filme - atvirkščiai :|
        P.s.: ten ne tik Ren kaip iš morgo...
        p.p.s: galėjo plyn kokia fonogramą uždėt ar ką. dainuojamos scenos katastrofiškos - ir tai dar norima vadint kūriniu apie muzikantus :sick:

Comment

• Souls
          PLEASE DIE

• 2007 04 26
          • 146

Nu as taip manau, nes paziuriu epu pabaigas, kai ta vedeja sneka. Tai zinai... Uzsusakyk Nana manga ir jos SUmmer special, tada galesi gauti firmini nanos rankinuka arba pigesnes mob melodijas ir tt. Nu pas juos nana, kaip anksciau tamagochi =]
          Nu man Nanos ugis nekliuvo arba nepastebejau =] Nu bet ju emocijos tai zn... Ypac Nobu... Nu nepamirsiu as jo mordos kai Ren isvaziavo XD O kai koncai buvo, tai man jie tusti pasirode, kad ir undergroundas, bet mazai liaudies. Ypac gimtajam mieste.
          [Insert your signature here]

Comment

• Sable
            The Hitchhiker

• 2005 03 11
            • 1530

Autorius Souls
            Nu as taip manau, nes paziuriu epu pabaigas, kai ta vedeja sneka. Tai zinai... Uzsusakyk Nana manga ir jos SUmmer special, tada galesi gauti firmini nanos rankinuka arba pigesnes mob melodijas ir tt. Nu pas juos nana, kaip anksciau tamagochi =]
            Nu man Nanos ugis nekliuvo arba nepastebejau =] Nu bet ju emocijos tai zn... Ypac Nobu... Nu nepamirsiu as jo mordos kai Ren isvaziavo XD O kai koncai buvo, tai man jie tusti pasirode, kad ir undergroundas, bet mazai liaudies. Ypac gimtajam mieste.
            Darosi žmonės komerciją Šiaip animej Nana yra aukšesnė už Hachi, filme atvirkščiai, tai vis kliuvo tas ūgis man :\

Comment

• FreaK`aZ
              Rimtas architektorius

• 2005 02 22
              • 532

ish treileriu tai matyt kad yasu toks pats plikas, pas shin'a pricioske nebloga, Hachi tokia visai miela. gaila kad Reiros neiziurejau, ir siaip antro treilerio pabaiga suspoilino biski
              bet niekis.
              "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
              with a sick idea of world domination"

Comment

• Tsuyu
                VAK

• 2007 03 30
                • 135

Autorius Sable
                p.p.s: galėjo plyn kokia fonogramą uždėt ar ką. dainuojamos scenos katastrofiškos - ir tai dar norima vadint kūriniu apie muzikantus :sick:
                Shiaip, jei ka, mika nakashima(vaidino nana) ir ta kita kuri Reira vaidina, japonu profesionalios dainininkes....Jas tarp daugybes atrinko, del to taip sh.ir vaidina..bet kad dainuojamosios scenos katastrofihkos to nepastebejau( vis gi profesionales o ne aktores dainuoja)..
                shiaip daug kas ten sh..bet del skono nesigincijama..

Comment

• Sable
                  The Hitchhiker

• 2005 03 11
                  • 1530

Vis vien trūko kokybiškumo ir man nesvarbu kas ten vaidino vis vien nuo to žinojimo efektas nepagerėja. Reira gal kiek labiau tiko scenai, bet te grynas popsas ėjo, tai iš principo negalėjo patikt. Bet vat tos scenos kur Nana an stalo dainuot bando ir Shin'as su bosine žaidžia tai labiausiai atgrąsė :sick:

Btw, pradėjau vartytis mangą, tai kaip supratau dabar anime yra tempiama guma. Tikriausiai komercijos labui, nes mangoj įvykiai stebėtinai greit eina. Čia nebent vienintelis pliusas galintis būt tai, kad nuotaika ir atmosfera tuomet gal geriau animej sudaroma per tokį ilgesnį laiką
                  Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-04-27, 22:17.

Comment

• Tsuyu
                    VAK

• 2007 03 30
                    • 135

Autorius Sable
                    Vis vien trūko kokybiškumo ir man nesvarbu kas ten vaidino vis vien nuo to žinojimo efektas nepagerėja. Reira gal kiek labiau tiko scenai, bet te grynas popsas ėjo, tai iš principo negalėjo patikt. Bet vat tos scenos kur Nana an stalo dainuot bando ir Shin'as su bosine žaidžia tai labiausiai atgrąsė :sick:
                    na, joa..tas maivymasis tai tikrai nekoks.ir ish vis popsas zudo , bent jau mane..niekaip nesuprantu kai kuriu dainu..kaip gali "ale rokeriai trapnest" toki popsa visur grot..na ir Blast ne ka geriau..kazkaip viskas ten man juokinga..vienintelis tikras ten dalykas originalioji apranga panku..tik tiek..
                    ir ish vis su tais Live movie, negi jie negali geriau, juk taip noretusi pamatyt kazka grazaus..tokio kur galetum paskyt:na, joa, esu pribloksta, kaip gerai padaryta.bet matyt neimanoma, kad butu ir tinkami aktoriai ir tinkamai suvaidinta, ir tinkamai sudainuota..ir kad muzika butu tokia, kokia reikia..
                    bet, matyt, del tos muzikos ir aktoriu tai buvo priimti komercishkai teisingi sprendimai is kuriu veliau galma butu uzsidirbt(kalbu butent apie Japonija ir jos rinka)..
                    o paskui,pirmyn su shukiu:imk imk imk viska kas susije su Nana(pirk atribiutika, pirk albumus, pirk dvd)..

Comment

• baltas_tigras
                      wild minds

• 2007 03 19
                      • 107

siaip cia gal ne i tema nuskambes, bet nu pagaliau pasikeite OP ir EN, nes tas jau uzpjoves buvo. ir tikiuos, jog pagaliau jie daugiau nauju gabalu istrauku pacioj animej dainuos, nes tas "Rose" tai net mano berneli, NANA fana uzveike...
                      P.S cia jei ka, tai jei Japonijoj skaitos dainininkas ir zvaigzde, tai dar nereiskia, kad dainuot moka. pvz maniskis nuolat jap atlikeju klausos, tai man rodos, jog kai kurie ne dainuoja, o kaip ozkos mekena...apie rock ir metal dainorius tai isvis patylesiu...nors yra, aisku, geru isimciu =]
                      beje, ziurit ureshii fansubus ane? bandet gal kas vertimus inuyasha ir ureshii lygint?
                      Neziuriu anime su LT subais.

Comment

• Jigoku_Shoujo

kaip tik paziurejau live action,emm mielas filmas..seip visai pakenciamas,na toks mielas filmas,kurio tikrai antra karta neziureciau ir seip nesu megeja tokiu mielu filmu ir hatchi buvo tokia saldi kad nervinoooo
                        ehh negaliu lygint su paciu anime,nes nemaciau ...

Comment

• Tsuyu
                          VAK

• 2007 03 30
                          • 135

Autorius Jigoku_Shoujo
                          kaip tik paziurejau live action,emm mielas filmas..seip visai pakenciamas,na toks mielas filmas,kurio tikrai antra karta neziureciau ir seip nesu megeja tokiu mielu filmu ir hatchi buvo tokia saldi kad nervinoooo
                          ehh negaliu lygint su paciu anime,nes nemaciau ...
                          anime skiriasi, kaip normaliai skiriasi bet koks filmas pastatytas pagal manga ar knyga..jei patinka shoujo tai paziurek

Comment

• Jigoku_Shoujo

mm o tai anime kitoks siuzetas? na ta prasme suprantu kad filme daug kas isimta,bet seip pats pagrindas lieka,nes pvz as visai nesiruosiu ziuret Death Note filmo kol anime nepabaigsiu,nes is trailerio supratau kad ten beveik tas pats

Comment

• Tsuyu
                              VAK

• 2007 03 30
                              • 135

Autorius Jigoku_Shoujo
                              mm o tai anime kitoks siuzetas? na ta prasme suprantu kad filme daug kas isimta,bet seip pats pagrindas lieka,nes pvz as visai nesiruosiu ziuret Death Note filmo kol anime nepabaigsiu,nes is trailerio supratau kad ten beveik tas pats
                              hehe ..matyt ne taip paskiau..nea, anime ne kitoks siuzetas, bet tiesiog filme ziauriai prasta vaidyba , negali susipazint su veikejais ir visa kita..well, na normaliai, matyt ir nesugebesiu ishsireikst, istorija ta pati,bet jos pateikimas kur gyva vaidyba, o kur anime( ar manga), ziauriai tas skiriasi, kaip ir muzika
                              cia, ne i tema,bet man ish vis labiausiai patinka manga..

Comment

• Jigoku_Shoujo

he aciu uz atsakyma na joa filmo su anime as net nebandau lygint (anime nieks neaplenks ) brr bet esme tame kad kai pamaciau filma,tai suzinojau ir anime pabaiga manga tai geris,bet as visdelto pirmenybe anime skiriu

Comment

Working...